Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2022 16:41 - Сръбският президент предрича "Ад" на Запада, ако не приеме предложението на Путин
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 697 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди дни президентът на Сърбия заяви: „Знам, какво ни чака. Когато Владимир Путин завърши делата си  в Северск, Артемовск, Бахмут и Соледар, а на втората линия, Славянск — Краматорск — Авдеевка, следва неговото предложение. Ако Запад не приеме предложението. , ние отивааме в ада, а те няма да го приемат», — каза той (цитата по Novosti.rs).   За какъв "ад" говори?   yandex снимки Експерти предполагат, че Путин може да повтори предишните си условия, а именно денацификация, демилитаризация, признаване на териториите на ДНР, ЛНР и Крим, след като обединените сили окупират Северск-Авдеевка.   Е, той ще добави още. Сега ще говорим за тези територии, които вече са под контрола на съвместните сили и където вече се извършват възстановителни работи.   И фактът, че Александър Вучич говори директно за това, показва, че нормалните, трезви западни политици имат пълна информация и виждат реалната картина на случващото се.   Русия се придвижва стъпка по стъпка към западните граници. Русия няма намерение да спира и да променя плановете си.   Киев в крайна сметка може да загуби всичко.   А санкциите, които Западът пакетно обявява на Русия, удрят все по-болезнено самия Запад, особено ЕС.   Но европейските лидери не могат да признаят, че са се притиснали в ъгъла и ще продължат да упорстват в маниакалния си опит да накажат Путин.   Въпреки че сред тези "велосипедни" управници има и "трезви", които се опитват да си дадат вота.   Но "зеленото" либерално мнозинство ще надделее.   Европа вече се е "простреляла" не в крака, а много по-високо. Агонията скоро ще започне.   Според Вучич Европа трябва да принуди Киев да преговаря за мир с Москва.   И е време западните политици да спасят "лицето" си, за да не го загубят напълно.   А „запазване на лицето“ означава съгласие с всички условия на Путин и търсене на начини за помирение с Москва.   В противен случай Путин ще започне да прави това, което е написал в плана.   Следват Одеса, Очаков, Николаев, Киев, Лвов, Приднестровието...   Европа няма да се справи добре, ако Русия "започне" това, което още не е започнала.   Достатъчно е самата Русия да "наложи" санкции на Европа под формата на пълна изолация от руски минерали, торове, храни ...   Тогава ще видим коя е "бензиностанцията".   Между другото, Киев веднага реагира на смелото изявление на Вучич.   Депутатът от Върховната Рада от партията „Европейска солидарност“ Алексей Гончаренко написа в своя телеграм канал, че ще превъзпита сърбите заедно с хърватите веднага след победата.  
image




yandex снимки А. Гончаренко Все още трябва да доживеем до победата, а това е малко вероятно, защото украинските нацисти няма да видят победа!   Сърбите не останаха мълчаливи, началникът на МВР на Сърбия Александър Вулин каза на Гончаренко, че Сърбия и нейният президент няма да могат да превъзпитат „последователите на Степан Бандера и хърватските нацисти“.   Престрелката не спря дотук.   Гончаренко каза, че Сърбия няма да влезе в Европейския съюз, тъй като не споделя европейските ценности и е "фанатик" на Путин и Русия.   А Вучич Гончаренко обеща да „учи на правилно мислене“.   "Съюзниците на Путин доказаха своята лоялност към господаря. Бъбреха какво ли не - знаеха, че ние ще мълчим. Също и дребни фигури, но на ниво държавен глава Сърбия изпревари всички. Не мълчах и обясних: това е време е нейният президент да научи правилния начин на мислене и реторика“, написа Гончаренко.   yandex снимки Сърбия няма да влезе в ЕС. Колко жалко!   Сякаш Украйна вече е заела полагащото й се място там и решава - кой да влиза и кой да не влиза в евродупето.   Сърбия продължава да държи линията и въпреки безпрецедентния натиск остава наш съюзник в глобалния конфликт.   yandex снимки Сръбският президент посочи, че днес целият западен свят воюва с Русия чрез украинците, така че този въоръжен конфликт де факто е глобален.   В крайна сметка сръбският президент пожела всичко най-добро на Украйна.   "Украйна се защитава и аз желая всичко най-добро на тази страна и нейния народ, а що се отнася до отмъщението на хърватите, нека си свършат работата", каза Вучич.   Тук не съм съгласен с Вучич, че Украйна се защитава.   Властите на Украйна решиха да воюват с Русия до „последния украинец“ и го решиха доброволно, с надеждата да получат „бонуси“ от господарите си и много по-рано от 24 февруари 2022 г.   Тогава, когато започнаха да строят укрепени райони, да трупат оръжие, да създават нацистка армия, да забранят на руснаците да бъдат руснаци и да бомбардират ЛДНР.   Този конфликт беше наложен на Русия и днес Русия трябва да сложи ред ако не в целия свят, то със сигурност на европейския континент.
В.Буранова  


Тагове:   путин,   ад,


Гласувай:
2



1. germantiger - а ние предричаме ад за сърбия - едно ...
17.07.2022 16:44
а ние предричаме ад за сърбия - едно време я смачкаха в истински ад хаха
цитирай
2. morskipesni - Сърбия ще бъде рамо до рамо с България
17.07.2022 18:02
в слеващия, РЕШИТЕЛЕН бой с империализмо-фашизма. Две ТВЪРДО русофилски страни, уверени и храбри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13321236
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК