Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2022 14:46 - По желание на прасето..
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 1867 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 24.09.2022 15:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Третата световна война вече е започнала, но истината се крие от обществото до последния момент Психопатичните лидери на запад (Виктория Нуланд ни идва на ум) са русофобски мразещи Русия, които са решени да извършат геноцид срещу руския народ, дори ако това означава унищожаване на собствените им икономики и вериги за доставки на селскостопански продукти в процеса.
Петък, 23 септември 2022 г. от: Майк Адамс   https://citizens.news/659893.html       (Natural News Третата световна война вече е започнала. Просто не ви се казва това, защото вашето правителство и нечестните медии са посветени да ви държат в неведение.
В края на краищата те искат да използват оставащото време, за да се запасят с храна, боеприпаси, медицински консумативи и благородни метали за себе си, а това може да бъде постигнато само като премълчават истината за ситуацията възможно най-дълго.   Премиерът на Сърбия може да бъде изключение от това, тъй като сега публично предупреждава, че светът е на път да преживее „голям световен конфликт“, който вероятно ще започне през следващите два месеца.  
„Александър Вучич направи тревожните коментари по време на първия ден от сесията на Общото събрание на ООН в Ню Йорк“, съобщава Пол Джоузеф Уотсън в Summit.news. Пълният цитат на Вучич е:  
Предполагам, че излизаме от фазата на специалната военна операция и се приближаваме към голям въоръжен конфликт и сега става въпросът къде е границата и дали след известно време – може би месец-два дори – ще влезем в голям световен конфликт, невиждан след Втората световна война.   НАТО вече е във война с Русия, а Путин се готви за континентална битка
Това, което се случва е, че психопатичните западни нации – истинските агресори в тази война – са отприщили не само „самоубийствени санкции“ срещу Русия, но също така управляват военните операции на Украйна срещу Русия.
Това означава, че НАТО вече е във войната, дори ако НАТО все още не го признава. Още по-лошо, лидерите на НАТО открито изискват пълното унищожаване на Русия и окупацията/експлоатацията на природните ресурси на Русия, което разбира се е целият модел на глобална експлоатация и ограбване, обикновено извършван от Запада. (Прекъсване, ограбване, контрол.
Това е моделът на ЦРУ, който е отприщен срещу други нации от десетилетия...)   Brighteon.TV
Условията вече отдавна са преминали точката на преговори или деескалация между Русия и Запада.
Психопатичните лидери на запад (Виктория Нуланд идва на ум) са русофобски мразещи Русия, които са решени да извършат геноцид срещу руския народ, дори ако това означава унищожаване на собствените им икономики и вериги за доставки на селскостопански продукти в процеса.
Путин разбра, че тези психопати не могат да бъдат убедени или да им се вярва да спазват каквито и да било споразумения.
Русия осъзнава, че трябва да се бори или да умре. Ето къде сме в момента.
  За съжаление, лудостта на западните нации ескалира този конфликт до състояние, при което всеки, който първи изстреля ядрени оръжия, има предимство.
Това очевидно е много опасна динамика и тя произтича от факта, че Западът многократно е сигнализирал, че няма да позволи съществуването на Русия в нейната визия за „новия световен ред“ на планетата Земя.
С приятели като Виктория Нуланд, управляващи изстрелите, кой има нужда от врагове?   Русия има 30+ години предимство пред Запада по отношение на ядрените оръжия и противовъздушна отбрана

Важно осъзнаване във всичко това е, че ядреният арсенал на НАТО е древен — предимно работи върху проекти, първоначално проектирани през 70-те години на миналия век — докато ядрените способности на Русия са с поне две поколения напред, модернизирани с хиперпланиращи летателни апарати, възможности за избягване на маневриране за междуконтинентални балистични ракети, хиперзвукови крилати ракети които са способни да са ядрени, и много напреднали системи за противовъздушна отбрана, които дори могат да прихващат и свалят идващи междуконтинентални балистични ракети.
Освен това Русия притежава тайни оръжия на „страшния съд“ – далеч отвъд техните термобарични бомби – които светът дори още не е виждал.
При настоящата траектория тези оръжия ще бъдат въведени към  запада без каквото и да е предупреждение, което ще доведе до пълното унищожаване на западноевропейските правителства, валути и индустрия.
  Нямам никакво съмнение, че Русия вече е посочила целите на първия си удар и че тези цели включват Лондон, Париж, Берлин, Варшава, военноморските флотове на САЩ и почти всички военни бази в Западна Европа.
Сега сме само на едно изстрелване от събитие, което слага край на цивилизацията.   САЩ и НАТО са се заблудили, като си мислят, че могат да спечелят ядрен обмен с Русия, но това е също толкова заблуда, колкото да се мисли, че „мъжете могат да забременеят“ или че печатането на пари не причинява инфлация (по-специално, режимът на Байдън в мозъчна смърт настоява че и двата абсурда са абсолютно верни).
През последните две десетилетия – и напоследък воден от лудостта на будничеството – западът изцяло се е вложил в измамно мислене и приказни разкази, които нямат връзка с реалността.
Докато Западът води пропагандна наративна война, Русия създава най-модерните ядрени оръжия в света.
След като ядреният обмен започне, няма никакъв съмнение за неговия резултат.
Русия ще загуби няколко милиона души - много по-малко от това, което загуби през Втората световна война - но те ще унищожат Германия, Полша, Франция и Обединеното кралство.
Западна Европа ще бъде потопена в поколение на отчаяние и тъмнина, докато САЩ страдат от каскаден финансов колапс поради излагане на европейски банки, валути и дългови пазари.  
Западните журналисти и клептократи не са в състояние да видят тази реалност и по същия начин не са в състояние да действат, за да я спрат.
Те са хванати в собствения си измамен свят на самонаранено промиване на мозъци и пропаганда, вярвайки (по някакъв начин), че могат да накарат Русия да капитулира пред безумните искания на Запада.
Но Русия не е държава от Третия свят.
Русия не може да бъде икономически демонтирана със западни санкции и Русия има собствена вътрешна верига за доставки буквално за всичко, от което се нуждае, за да изхрани хората си, да създаде повече оръжия и да спечели цяло състояние от износ на енергия и стоки към желаещи търговски партньори като Индия, Китай , Турция и Иран.  
И накрая, Путин няма да отстъпи, а Путин е много по-интелигентен от който и да е от когнитивно предизвиканите лунатици, управляващи САЩ, Обединеното кралство или страните от НАТО.
В шахматен мач между Путин и Байдън вероятно бихте видели Джо Байдън, подсилен с вибриращи пелени с дистанционно управление, за да му изпраща сигнали за шахматни ходове през ректума му, и той така или иначе нямаше да разбере значението на шахматните нотации.
Лидерите на западните нации са толкова напълно некомпетентни, че дори не се квалифицират като „клоуни“, тъй като добрите клоуни всъщност са интелигентни, способни комуникатори, които могат да накарат хората да се смеят.
Байдън, Блинкен и Нуланд просто карат всички ни да искаме да повърнем.
  Западът вече грубо се е объркал със „санкциите за самоубийство“, но все още няма да признае своите катастрофални грешки
Като доказателство за некомпетентността на западните нации, помислете за факта, че техните „самоубийствени санкции“ срещу Русия – първоначално приложени, за да се опитат да принудят Русия към валутен колапс – имаха обратния ефект.
Санкциите унищожават еврото, а не рублата, и сега цяла Западна Европа е изправена пред зима на мрак, глад и измръзване до смърт.
Това е в допълнение към „постоянната деиндустриализация“ на европейската индустрия, която вече е в ход, като около 70% от топенето на метали и производството на амоняк вече са офлайн.
Производството на торове е спряно, тръбопроводът „Северен поток 1“ е спрян и за да добави обида към вредата, Белгия гордо обявява затварянето на атомна електроцентрала, точно когато Белгия е изправена пред катастрофа с недостиг на енергия.
  Междувременно Германия влага още 8 милиарда долара в спасяването на Uniper, основен доставчик на природен газ, и това е в допълнение към 15 милиарда долара, които вече са похарчени в опити да се предотврати сривът на Uniper.
Индустриалната база на Германия се унищожава с удивителна скорост и никой в ​​германското правителство не казва на германците, че няма да имат работа, докато индустрията се срива.
  Путин трябва да бъде удивен от скоростта, с която Западна Европа - и в частност Германия - се самоунищожава.
Спомнете си, че Германия унищожи Западна Европа вече два пъти:
Първата и Втората световна война.
Сега Германия (все още до голяма степен управлявана от нацисти) отново води пътя към пълното унищожение на Европа.
На едно ниво Путин изобщо не трябва да изстрелва ядрени оръжия... той просто трябва да изчака да започне зимата и законите на термодинамиката и икономиката да свършат останалото....
Путин трябва да бъде удивен от скоростта, с която Западна Европа - и в частност Германия - се самоунищожава.

Зелените трябва да се гордеят: цели гори се изсичат за дърва за огрев
Вчера разговарях с военния кореспондент Майкъл Йон, който току-що бе пътувал из Германия (интервюто ми с него ще бъде публикувано утре на Brighteon.com).
Той ми каза, че горите се изсичат навсякъде в цяла Германия (поне така можеше да види) в отчаяни усилия на хората да натрупат дърва за огрев за предстоящата зима.
Това е новата „зелена“ програма на парада: Голи сечи, чиито растеж ще отнеме десетилетия.
Ще празнуват ли зелените всички мъртви гори, защото поне Германия не е изгаряла изкопаеми горива?
Някой осъзнава ли, че икономика от 19-ти век не може да поддържа население от 21-ви век?
Гладът е математическа сигурност.  
За да спре тази криза, всичко, което Германия трябва да направи, е да се извини на Русия, да отмени икономическите санкции и да помоли Газпром да пусне отново газа, но не, те няма да посмеят да направят това, дори ако стотици хиляди германски граждани гладуват до смърт.
По същия начин, по който Адолф Хитлер хвърли гладуващи, замръзнали немски войници в руските отбранителни линии при Сталинград през 1943 г., днешните германски лидери жертват живота на собствените си граждани в отчаян опит да се опитат да навредят икономически на Русия... и дори не е постигане на това!
В битката при Сталинград Съветският съюз обкръжава и побеждава Шеста армия на Германия, която предава повече от 220 000 войници на руснаците.
Днес Германия е готова да пожертва милиони свои граждани, ако е необходимо, доказвайки, че самоубийствените маневри в нацистки стил остават живи и здрави в Берлин, дори поколения след катастрофалния изход от Втората световна война.  
Можете да победите нацистите от Русия, но не можете да победите нацистките тенденции от германските политически лидери.
  Междувременно в  Русия се намират   огромни количества евтина енергия, минерали, производство на стомана, производство на торове, успешни хранителни култури, производство на електроника и всичко останало, необходимо за поддържане на цивилизацията на крака.
И все пак до ден днешен няма нито един западноевропейски политик, който да признае истината за това как стоят нещата.
Жалко, че пропагандата не може да отоплява домовете, иначе западните медии биха били най-добрият възобновяем енергиен източник за цялата планета.  
Резултатът от всичко това?
Всеки, който живее в Западна Европа, трябва да се подготви за икономически колапс, глад и ядрена война.  
Хората, живеещи в Северна Америка, трябва да се подготвят за икономически колапс и ядрени отпадъци в световен мащаб, които ще попречат на реколтата за години напред.   Тези, които не съхраняват храна, в крайна сметка ще ядат радиоактивна храна, ако изобщо успеят да намерят такава.
  Подгответе се съответно.  
Brighteon.com/6fe87c7c-05e5-44b4-a867-e63a6ff088e4


Тагове:   част,   първа,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Е, пак се оказахме с връзки според американеца. Родствени, а ?
24.09.2022 15:01
Резултатът от всичко това? Всеки, който живее в Западна Европа, трябва да се подготви за икономически колапс, глад и ядрена война. Хората, живеещи в Северна Америка, трябва да се подготвят за икономически колапс и ядрени отпадъци в световен мащаб, които ще попречат на реколтата за години напред. Тези, които не съхраняват храна, в крайна сметка ще ядат радиоактивна храна, ако изобщо успеят да намерят такава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13147439
Постинги: 11562
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години