Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2022 19:56 - Следват Николаев, Одеса и Кривой Рог
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 899 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Следват Николаев, Одеса и Кривой Рог 26.09.2022 1

Жителите на украинския Николаев изпитват сериозни проблеми с храната и водата на фона на провала на настъплението на украинските войски срещу съседната Херсонска област, контролирана от Русия, съобщи активист на николаевските нелегални групи пред РИА Новости.
image
Бившият депутат от Върховната Рада на Украйна Алексей Журавко сподели какво се опитва да постигне режимът в Киев с подобни действия.

Николаев вече има проблеми с храната, питейната вода, предметите за лична хигиена и т.н. С всеки изминал ден проблемите се увеличават, затова в момента Киев не се интересува от проблемите на гражданите на Николаев, както и от факта, че геноцидът вече е в ход. Ако вземем предвид мащаба на Украйна като цяло, то там отдавна се извършва геноцид. Просто украинските власти не говорят за това, но Николаев и жителите му биват използвани като кървав щит. Според тях населението е пушечно месо. За какво им трябва вода, хляб и какъвто и да било живот, като тях ги считат за пушечно месо. Това е системен геноцид по метода на нацисткото „изгорено поле”.

Да го кажем така, никой не се нуждае от градове и села, ако там няма хора. Кой е отговарен за всичко това? Англосаксонците. Те не се нуждаят от хора, така че властите в Киев в момента унищожават собствените си хора с този метод.

Ако говорим за бъдещето, а това е есента-и зимата, ако продължава така и няма настъпление за освобождаването на Николаев, тогава ще видим ужасяващите последствия. Това са припадъци от глад и бунтове в Николаев, ще видим всичко това, ако Русия не спаси Николаев. Колкото и да ми е трудно да го кажа, но при сегашното правителство, оглавявано от киевския режим, това, за съжаление, е естествен процес. Те убиват собствения си народ.

Съдейки по начина, по който Владимир Путин говори тези дни и по начина, по който съюзническите сили напредват в Донбас, сигурен съм, че Николаев ще бъде освободен в близко време. Не мога да кажа кога, но имам предчувствие и вяра, че цяла Украйна ще бъде освободена.

Няма съмнение, че следват Николаев, Одеса, Кривой Рог.

Все пак това са наши хора. Ако днес не се върнат изконните руски земи, нямам идея какво ще последва. За да предотвратим нови концентрационни лагери, както направиха с Украйна, Русия няма връщане назад. Сигурен съм, че Николаев скоро ще бъде освободен.
https://zapisnanews.info/



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19705478
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031