Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2023 19:48 - Западът все повече прилича на фашизоидната,джорджоруелска антиутопия 1984.ЕС въвежда цензура на новини от Русия и Китай,забранява медии.До какво ще доведе това?
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1800 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 08.02.2023 22:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато антиутопията постепенно се превръща в реалност...

„Свободата е робство. Невежеството е сила."

"Власт е да разкъсаш човешките умове на парчета и да ги сглобиш в нови форми по твой избор."

                                                                                                                       Джордж Оруел, 1984

Най-големите лъжци и мошенници по отношение на реалната опасност от Ковид, ефективността и безопасността на това, което ни пробутваха за ваксини срещу него, сега по време на войната в Украйна въвеждат тотална цензура за различаващите се мнения от тяхното.

image
Демагогстващият герантократ и ЕС цензор Борел

Европейският съюз ще създаде нова платформа за противодействие на т.нар. от самия него кампании за дезинформация от Русия и Китай, обяви върховният представител на ЕС за външната политика Жозеп Борел във вторник, цитиран от EURACTIV.

Така нареченият Център за споделяне и анализ на информация в рамките на дипломатическата служба на ЕС ще се стреми да проследява информацията от чуждестранни участници и да координира действията си с 27-те държави членки.

"Създадохме инструменти за откриване и разкриване на манипулация, но това не е достатъчно и трябва да отидем по-далеч", каза Борел на събитие, свързано с темата в Брюксел.

„Трябва да разберем как са организирани кампаниите за дезинформация, за да идентифицираме участниците в манипулациите на общественото мнение“, добави Борел.

Идеята е да има децентрализирана платформа за обмен на информация в реално време с държави, агенции за киберсигурност и неправителствени организации, което позволява по-добро разбиране на възникващите заплахи и дезинформация. Целта е да се реагира по-бързо на тях.

Вредното според ЕС съдържание често е разпространявано чрез кръстосано публикуване в платформи, общности и групи, се казва в първия доклад на подразделението Stratcom на вече съществуващото звено за дезинформация на ЕС, което на дипломатическата служба на ЕС.


Във връзка с тази тематика белгийският професор Матиас Десме, който е преподавател по психотерапия в Университета в Гент неотдавна бе заявил, че всеки несъгласен с тоталитаризма на Запада ще бъде отлъчван.


Добре дошли в хубавия нов западен свят на единствените правоерни.

А кой ще ни пази от техните неспирни лъжи и демагогия и до къде ще доведе всичко това?


 



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4821643
Постинги: 2500
Коментари: 6278
Гласове: 16453
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031