Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2023 20:03 - Демократ от Кентъки: На избирателите им е писнало да виждат как данъците им отиват в Украйна; интелектуално фалиралите служители превръщат ядрената война в реал
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 

Кандидатът за губернатор на Демократическата партия в Кентъки Джеф Йънг отбеляза, че на избирателите, с които е говорил, им е „писнало“ да видят, че техните данъчни долари отиват в Украйна , и предупреди, че „интелектуално фалиралите“ политици във Вашингтон са направили ядрената война реалистична възможност .

В интервю за  RT Йънг каза, че е дошло времето Съединените щати да прекратят доставките на оръжия за Киев. За съжаление, Йънг не дава надежда на федералните служители във Вашингтон да се опомнят, вярвайки, че са „отделени от реалността“. (Свързани: РИНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Сенатор Греъм иска САЩ да изпратят F-16 в Украйна и да обявят Русия за държавен спонсор на тероризма .)

„Мисля, че повечето от тях са сериозно заблудени относно реалността от десетилетия на антируска пропаганда в нашите основни медии“, каза Йънг, посочвайки, че Конгресът се фокусира върху други приоритети, включително така наречените промени в климата, които той нарече „напълно неуместни … в този момент, когато човечеството е заплашено от възможна ядрена война .

В момента Йънг се бори срещу действащия губернатор на Кентъки Анди Бешир за номинацията на Демократическата партия за надпреварата за губернатор през 2023 г. Миналата година Йънг се кандидатира като кандидат на Демократическата партия за шестия конгресен окръг на Кентъки, като се кандидатира като самозван „Демократ на мира“ поради позицията си против американското участие в конфликта. Той не получи одобрението на Бешер поради твърдения, че „папагалски повтаря пропаганда“ относно специалната военна операция в Украйна .


 

Позицията на Йънг по отношение на конфликта в Украйна го поставя в противоречие с почти всеки известен член на Демократическата партия, включително Бешер, на когото наскоро беше забранено да стъпва в Русия поради подкрепата му за антируските санкции. Към Йънг се присъединява само малцинство избрани длъжностни лица, включително 11 републиканци в Камарата на представителите, които спонсорираха законодателство за спиране на потока на оръжия към Украйна.

Байдън използва конфликта в Украйна, за да засили хватката на Америка над Европа

Освен това Йънг изтъкна, че освен че използва Украйна като свой основен представител във война срещу Русия, администрацията на президента Джо Байдън използва войната, за да „укрепи властта на Вашингтон над нашите европейски така наречени съюзници“.

Според Йънг един от основните начини, по които тази всеобхватна американска цел се е разпространила в Европа, е саботажът на тръбопроводите за природен газ „Северен поток“.

„Бомбардирането на Северен поток беше част от тази стратегия, предназначена да направи Германия, най-голямата икономика в Европа, напълно зависима от САЩ“, каза Йънг. „От десетилетия най-големият кошмар на Вашингтон е, че Германия и Русия ще се съюзят, икономиките им ще се допълват взаимно... и ще направят Съединените щати без значение.

Участието на Америка в саботажа на газопроводите "Северен поток" е добре известно. Американският журналист Сиймор Херш наскоро посочи как саботажът вероятно е бил извършен от Централното разузнавателно управление в сътрудничество с Кралския норвежки флот.

Херш отбеляза, че атаката до голяма степен е предназначена да премахне способността на Германия да вдигне собствените си санкции срещу Русия и да възобнови закупуването на едро на руски газ, което е значително по-евтино, отколкото ако Германия изнася втечнен природен газ от Съединените щати.

Докато саботажът на тръбопроводите „Северен поток“ беше може би най-значимото събитие в целта на Америка да задържи Европа в своята сфера на влияние, Йънг отбеляза, че продължаващият и непрекъснато разширяващ се списък от антируски санкции, които САЩ и техните европейски съюзници са въвели също са значителна част от стратегията на Вашингтон.

За съжаление на Белия дом тези санкции нямат голям ефект. Но Йънг отбеляза, че Западът все още настоява за повече санкции срещу Русия поради това, което той нарече „некомпетентност“.

„Нашите лидери са интелектуално фалирали“, каза той. „Те не знаят какво могат да постигнат и какво не могат. По принцип те са глупави и нямат други идеи. 


Тагове:   дебили,   сатанисти,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13148065
Постинги: 11563
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години