Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2023 03:09 - Путин wanted
Автор: darktales Категория: Политика   
Прочетен: 1371 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 20.03.2023 03:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Оня ден Карим Хан, главен прокурор на Международния наказателен съд, разпореди щото да се арестува В. Путин.
Кой е Путин ясно. А кой е Карим Хан, можем да видим от пруфлинк в Педивикия на езика на елфите и рицарите от Кръглата маса: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Karim_Ahmad_Khan

Трябва да признаем, че изглежда като подходящ човек да преследва таваришча Путина задето отвличал дечица, понеже неговият (на Хан) род има голям опит с правата на непълнолетните. Брат му, Имран също Хан и също расов британски политик прости Боже консерватор, сега излежава присъда за сексуално насилие над деца. И то, както казва капитан Ястребовски, не е осъден от Международния съд в Хага, а от неговото родно британско правосъдие. Може би е при бай Ставри - строг, но справедлив, обича майтапите.
  Но да оставим гнусния педофил хан да му превъзпитават мръсните наклонности в борсучника и да видим в какъв филм ни вкара батко му, тоя британец, черкезин и бусурманин Карим Хан.
  Оказва се, че не всички страни са длъжни да изпълняват решенията на каримхановия съд. Примерно ако Путин се намъкне в някой "Макдоналдс" в САЩ, персоналът и гражданите не са длъжни да вдигат тревога, полицаят може да не надува свирката. Ще направи оборот, ще посмуче кока-кола и чао. Американците пак излязоха тарикати. Съвсем друго е за нас в Бг. Не само полицията, а дори и ти, #username, си длъжен ако  разпознаеш някой Путин да извършиш граждански арест или поне да алармираш 2taxi силите на реда и закона. Ако не го сториш, моментално се превръщаш в нарушител на законите на страната и фермана на Карим Хан. И цялото ръководство на държавата ще се срамува и страда заради теб. Може и санкции да ни наложат, а върху членството ни в юрозоната ще падне дебел и потен банхамър. Тъй че работата е сериозна и трябва да я почваме овреме. Все един Путин можем да намерим. Но той няма да ни се представи с паспорт и актуална снимка, а най-вероятно добре ще се замаскира. Или вече го е сторил. DT като загрижен гражданин ще се опита да помогне на държавата с указването на някои заподозрени.

  Първият е председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

Ако се замислим, съвпаденията са очебийни, и то на всички нива.  Първо, по ръст горе-долу отговаря. Второ, и той е бил комунистическо ченге, а сега лидер на партия, която ВНЕЗАПНО се води хем консервативна, хем центристка като ЕР на Путин . И той има военно звание. Вярно че е генерал-майор, а Путин само полковник, но добре знаем, че в КГБ имат навика да си присвояват по-високи чинове в чужбина, вероятно за да получават по-големи заплати във валута. Примерно разузнавачът Исаев у дома е майор, а като Щирлиц е вече щандартенфюрер, т.е. полковник. Дотук 100% едно към едно.

После, личните им навици също са много сходни (а това, #username, е нещо, което не се променя, ако ще и пластична операция да си направиш). И Атанасов също като Путин носи панталони. И той обича да се черкува, ако има кой да го снима. Случайност, аха.

Но това не е нищо, сега да отидем на най-високото ниво, а именно на закодираната информация.
Атанас Атанасов и Владимир Владимирович. 
Вижте добре тия имена и се замислете. Ей сега вече ги пипнахме! От мегапродукцията "Войната на буквите" знаем, че нашите писмена имат имат двояк, даже трояк смисъл. Да го изложим по точки за прегледност.
1. Цифровото значение на А е 1, а на В - 2.  Т.е. основният Путин е Атанасов, а другият е спомагателен.
2. АВ по старото вокализиране на кирилицата означава "аз знам". Тук ясна работа, става дума че знаят нещо.
3. Какво значи Владимир, е разбираемо за всеки славянин. То ние не сме славяни, а по-така, но и ние разбираме. Атанас пък значи "безсмъртен".

Какво получаваме? Безсмъртен господар на света, който ЗНАЕ !!!1!  Кръвта се вледенява в жилите, #username, от това зловещо откритие! Край, пускайте бурканите и го залавяйте, дордето е време! Атанасов люто, бясно ще отрича, и това е още едно доказателство, че е той!

DT има и втори заподозрян за възможен Путин - една бабка от блока. На пръв поглед не се откриват някакви определени съвпадения, просто интуиция.

  Разпространявай този контент, #username, и сам търси още възможни Путини! Трябва да сме бързи, защото злите сили няма да се оставят тъй лесно. Ето аз сякаш като че почнах да усещам един странен вкус като на водка и солени краставички в устата си, може би са вече са ме засекли и ме наблюда



Гласувай:
2



Предишен постинг

1. 1997 - wanted Робин Хут и Zоrro
20.03.2023 10:55
Обаче Zоrro иде. Видяхме знака му
цитирай
2. darktales - Обаче Zоrro иде. Видяхме знака м...
20.03.2023 15:40
1997 написа:
Обаче Zоrro иде. Видяхме знака му

Зоро не знам, обаче Робин Худ се опитва нещо протести да прави във Франция. Ама не се е родил в правилната държава. Ако протестираше в кремълския Мордор, прогресивната световна общественост вече щеше да е изнамерила поне десетина герои и кой знае, може би щеше да наваля някой нов-новичок Навални.
А така аджамийска работа. Ще повряскат, ще ги помаризи полицията , ще прибере най-гласовитите в борсучника и айде в понеделник всички пак на работа.. Това е Франция, където е измислено либертето, кво ще ми протестирате.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: darktales
Категория: Политика
Прочетен: 537865
Постинги: 90
Коментари: 456
Гласове: 1406
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031