Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2023 19:21 - Лондонското кметство, отговарящо за системата на обществения транспорт, ЗАБРАНЯВА НА БЕЛИТЕ да кандидатстват за стажове
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 117 Коментари: 0 Гласове:
1



 Расизъм по отношение на бялата раса.




image
Службата под ръководството на кмета на Лондон, която отговаря за системата на обществения транспорт в британската столица, забранява на белите да кандидатстват за стажове .

 

 

Джейк Уелч от National Pulse нарече споменатия офис Транспорт за Лондон (TFL) в статия от 21 май. Според уебсайта му TFL ръководи „ежедневната работа на [Лондонската] система за обществен транспорт“ и управлява главните си пътища. TFL посочва Садик Хан, кмет на Лондон от 2016 г., като свой председател.

 

Статията на Уелч приближава стажантската програма Stuart Ross Communications (SRCI), която изрично забранява на белите да кандидатстват. Изискванията за стаж гласят, че потенциалните кандидати „трябва да са от черен, азиатски или малцинствен етнически произход, определен като притежаващ някакво африканско, афро-карибско, азиатско или друго небяло наследство“. Кандидатите, приети в SCRI, ще получат надбавка от Ј21 824 ($26 946).

 

„SRCI изключва „не-белите“ от няколко години, като много завършили схемата продължават да работят в редица индустрии – включително местното правителство и столичната полиция“, пише Уелч.

 

Свободните работни места, които изключват бели хора като SCRI, са законни в Обединеното кралство под прикритието на „позитивни действия“. Законът за равенството от 2010 г. позволява на компаниите да изключват бели кандидати, при условие че се отнася за „недостатъчно представителство или неравностойно положение“.

 

Въпреки това не съществува солидна правна дефиниция на тези термини. Дори ръководство, публикувано от Британската правителствена служба за равенства, за да помогне с тълкуването на Закона за равенството, не може да дефинира двата термина. (Свързано: Държавната здравна система на Обединеното кралство изисква писмено обяснение всеки път, когато бели кандидати са наети вместо етнически „малцинства“. )

 

Дори държавната телевизия BBC дискриминира белите

TFL не е първият случай на държавна организация, която забранява на белите да заемат подобни позиции. Дори държавната телевизия BBC забрани на белите кандидати да кандидатстват  за нейните позиции за медийни стажанти през 2021 г.

 

Материал от юни 2021 г. в Daily Mail разяснява въпроса, посочвайки, че телевизионният оператор е обявил свободно място за роля на стажант. Стажът ще включва роля на асистент по управление на производството, която ще бъде назначена в Научния отдел на BBC в Глазгоу, Шотландия. Известието за стаж беше публикувано онлайн от Creative Access, компания, която се стреми да увеличи броя на етническите малцинства, работещи в творческите, медийните и художествените индустрии.

 

Избраните кандидати ще получат стипендия от Ј17,810 ($21,986) за позицията. Те също ще имат шанса да работят в популярни предавания на BBC като "Springwatch", "The One Show" и "The Truth About". Той обаче е „отворен само за чернокожи, азиатски и етнически различни кандидати“ според длъжностната характеристика.

 

Освен това BBC също публикува ваканция за стажант изследовател. Успешният кандидат ще бъде назначен в отдела по естествена история на телевизионния оператор в град Бристол. Позицията обаче също беше „отворена само за кандидати от етнически малцинствен произход“.

 

Правителственият телевизионен оператор не разкрива колко обучителни роли само за малцинства са били обявени. Говорител обаче отбеляза: „ Би Би Си е гостоприемна, приобщаваща организация, ангажирана да представлява и отразява нашата аудитория.“

 

„Ние подкрепяме схема, организирана от Creative Access, независима организация, посветена на увеличаването на разнообразието в творческите индустрии [която] предоставя роли за развитие в пълно съответствие със Закона за равенството“, добави той.

 

Джо Вентър, мениджър на дигитални кампании в консервативната група TaxPayers" Alliance (TPA), не прие твърде доброжелателно идеята за дискриминация при наемане на работа в BBC .

 

„ Шефовете на Би Би Си не трябва да подкрепят набиране на персонал, основано на раса, с парите на данъкоплатците“, каза той. „Приемането на подход като този допълнително подкопава доверието в [тях] и тяхното използване на [телевизионните] пари в брой на платците на лицензни такси.“

 

Посетете AntiWhite.news за повече истории за анти-белата дискриминация в стажовете.

 

Гледайте по-долу Стефан Молиньо , който предупреждава за края на Лондон под ръководството на пробудилия се кмет Садик Хан.

 

 

 

 

Това видео е от канала на Stefan Molyneux на Brighteon.com .



Тагове:   расизъм,   черни,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13326403
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК