Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09 15:52 - Западното господство ще бъде вечно: Пет причини, по-важни от ядрената война
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 3665 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
    image   СНИМКА: PIYASET/SHUTTERSTOCK.COM

Първи ще загинат от екологичните процеси САЩ и Великобритания. За да предотвратят глобална катастрофа, Западът разработи план за премахване на всичко, което ще им помогне да запазят страните си на повърхността в буквалния смисъл на думата. Защо мислите, че има масова борба срещу бензиновите и дизеловите леки автомобили по целия свят? Процесът вече е започнал. Прочетете за това в материала на Царъград.

СЕРГЕЙ ЛАТИШЕВ

Тази напълно абсурдна идея се прокарва и пропагандира на всички нива. Това отбеляза наскоро президентът на САЩ Джо Байдън , който заяви по време на посещението си във Виетнам:

Единствената екзистенциална заплаха, пред която е изправено човечеството, дори по-страшна от ядрената война, е глобалното затопляне. Покачване на температурата с 1,5 градуса през следващите 10-20 години ще бъде истински проблем.

„Разберете, това е проблем“, повтори той.

Какво цели Байдън, какво постига, каква е измамата тук и защо? Това са все напълно легитимни въпроси, които изискват прости и напълно ясни отговори.

Съществува, но...

Би било глупаво да се отрича фактът на глобалното затопляне, въпреки че то се случва неравномерно и някъде, например в Аляска, става все по-студено. Според Световната метеорологична организация на ООН средната температура през 2022 г. е била с 1,15 градуса (1,02 - 1,27 градуса) по-висока от средногодишната през 1850-1900 г. В горещите страни става по-горещо, което се отразява негативно на околната среда и предизвиква миграционни процеси. Ледът на планетата се топи, нивото на световните океани се покачва.

Прогнозите за близкото бъдеще са разочароващи. Още през този век малки островни държави като Тувалу, Кирибати, Вануату, Малдивите и Маршаловите острови може да се окажат под водата. Заплахата от наводнения е надвиснала над крайбрежните райони на редица големи държави в Африка, Азия, Северна Америка и Европа.

В риск са нигерийският Лагос (повече от 21 милиона души), столицата на Бангладеш Дака (16,5 милиона души), тайландският Банкок (около 10 милиона), Колката в Индия (над 14 милиона), Басра в Ирак, Хо Ши Мин ,град във Виетнам, Шанхай в Китай (25 милиона), Хюстън в Тексас, Ню Орлиънс в Луизиана, Рио де Жанейро в Бразилия, Венеция в Италия. А също и Лондон, Амстердам, Гданск (ако германският министър на отбраната започна да нарича Калининград Кьонигсберг, тогава вероятно Данциг?). Язовирът ще спаси Санкт Петербург. Ню Йорк все още  няма такъв .

Списъкът продължава. Всичко това, разбира се, е неприятно, заплахата е много сериозна, но ядреният апокалипсис, който засяга абсолютно всички, със сигурност е по-нисък във всички отношения. Защо въпреки това глобалистите се хванаха толкова много за него, превръщайки глобалното затопляне в ужасно плашило? Повече за това по-късно. Нека започнем с една уловка, която играе ключова роля в тази тема. Сериозните, неподкупни учени, които отказват да играят политически игри, знаят много добре, че глобалното затопляне е цикличен процес, последван от глобално охлаждане. Те винаги се следват.

Това се е случвало неведнъж в историята на Земята, включително когато хората с примитивната си стопанска дейност не са могли да повлияят на тези природни, отчасти космически процеси. Дори и сега – нека не преувеличаваме арогантно значението си – всъщност влияем на климата в много малка степен. Едно голямо вулканично изригване, което се случва редовно, ще обезсили няколко години човешки усилия за ограничаване на емисиите на въглероден диоксид в атмосферата.

Но защо лъжат?

Тук се появява голямата лъжа , която неграмотните и зомбирани последователи на обладаната Грета Тунберг , любимото „дете“ на глобалистите , не могат да разберат . Те бяха научени, че бъдещето на човечеството зависи от съзнанието на хората, намаляването на потреблението, ангажираността към околната среда и затварянето на „вредните“ производства. Те вярват, че само безразлични, неморални хора, способни да унищожат света, срещу които всички средства са добри, могат да отрекат това.

    image   НА МАЛОГРАМОТНИТЕ И ЗОМБИЗИРАНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БЯСНАТА ГРЕТА ТУНБЕРГ БЕШЕ ВНУШЕНО, ЧЕ БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАВИСИ ОТ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА, НАМАЛЯВАНЕТО НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО, АНГАЖИМЕНТА КЪМ ЕКОЛОГИЯТА И ЗАКРИВАНЕТО НА „ВРЕДНИТЕ“ ПРОИЗВОДСТВА. СНИМКА: КРИСТОФ СЬОДЕР/DPA/GLOBALLOOKPRESS

Какви са целите на тази мегалъжа, умело подправена с дребни частици истина, за която се дават Нобелови награди? Има четири основни, плюс още един сантиментална.

Нека започнем с последната, пета причина , за да не се връщаме към нея по-късно. Глобалистите, представители на „цивилизацията на морето“, живеят именно в крайбрежните зони – в своите Лондони, Ню Йорк и всякакви Бахами. Те просто не искат любимите им „гнезда“ да бъдат наводнени и са готови на всичко, за да отложат поне малко тази перспектива, дори ако ефектът е проблематичен.

Това е важното

А сега за сериозните политически причини за голямата измама с глобалното затопляне.

Първо , като насърчава идеята за глобалното затопляне и неговата фиктивна връзка с човешката икономическа дейност, Западът се опитва да запази своето неуловимо икономическо господство. За да се постигне това, се инвестират огромни средства (САЩ и ЕС нямат недостиг от тях - за разлика от останалия свят, те ги печатат от нищото) в т.нар. „зелена икономика“. От това се очакват баснословни печалби в обозримо бъдеще и, което е важно, ще бъдат само за „нашите хора“.

Второ , това се прави, за да се забрани постепенно всичко „незелено“ и да се наложат данъци върху вредните емисии на продукти от незападни страни, които не отговарят на новите критерии, което ги прави неконкурентоспособни. Процесът вече е започнал. Останалият свят, повтарям, тъй като това е много важно, те искат да въвлекат в нова сфера на икономическа дейност, в която мнозина, поради липса на средства и липса на необходимите технологии, няма да могат да се конкурират с Запад, а страни като Китай, които вече са го настигнали и изпреварили, неизбежно ще изостанат в развитието си, ще бъдат забавени. И като се адаптират, западняците ще измислят друго.

Трето , провеждайки подобна политика, управляващите кръгове на Запада искат да лишат собственото си население от висок стандарт на живот, да натоварят мобилността на околната среда и да го принудят рязко да ограничи своите нужди. Но така, че никой нищо да не разбере. А именно под моралните и благородни предлози за спасяване на околната среда и бъдещето на човечеството. Това е необходимо преди всичко за повишаване на конкурентоспособността на Запада, където производствените разходи сега са твърде високи, в света на бъдещето.

По-специално европейците и американците ще бъдат принудени да се обличат и живеят по-скромно, да се хранят по-просто и по-евтино , да пътуват по-малко и да заменят колите с двигатели с вътрешно горене с велосипеди и електрически коли, с които няма да стигнат далеч. Водещи германски автомобилни производители, например, планират съвместно да преминат към производство на електрически превозни средства през следващите 20 години. И само най-скъпите от тях - за богатите, разбира се, които няма да пострадат - ще бъде  възможно да пътуват далеч и бързо да презареждат.

Леките автомобили, работещи на бензин и дизел, се подготвят да бъдат законово забранени на Запад. Незападните страни, които успешно са усвоили производството на традиционни, добри и в същото време евтини автомобили, няма да могат да ги продават в страни, където ще важат западните правила. По този начин тяхното развитие ще бъде затруднено. Подобен номер им беше изигран, когато Западът, начело със Съединените щати, осигури рязко увеличение на цените на петрола от началото на 70-те години на ХХ век, което торпилира плановете за развитие на много страни от третия свят, които нямаха допълнителни средства.

Четвърто , в рамките на „зелената“ и „екологична“ програма, с помощта на фалшиви идоли като Тунберг, насърчавани от пропагандната машина на Запад, те подготвят „червените гвардейци“ за тяхната трансформация в интерес на супер- богати и най-висшата управленска каста. Зеленото движение Петъци за бъдеще, инициирано и финансирано от западната финансова олигархия, включва милиони деца и тийнейджъри. Те не могат да различат реалността от мита, да видят измамата, да митингуват по улиците на града с лозунги за „опазване на климата“ и да бягат от училищни часове.

    image   В ДВИЖЕНИЕТО ПЕТЪК ЗА БЪДЕЩЕ УЧАСТВА МИЛИОНИ ДЕЦА И ТИЙНЕЙДЖИ, КОИТО НАИСТИНА НИЩО НЕ РАЗБИРАТ, НО ОБИЧАТ ДА ИЗПУСКАТ УЧИЛИЩЕ И ХОДЯТ НА МИТИНГИ. СНИМКА: ФИЛИП ФОН ДИТФЪРТ/DPA/GLOBAL LOOK PRESS

Изглежда, че след малко и, както в средновековна Флоренция, младите „ангели“ на фанатика Савонарола ще се втурнат по улиците, ще нахлуят в къщите, ще наблюдават изпълнението на „правилните“ заповеди, ще изберат „грешните“ книги и продукти, изгаряйки ги на суетата на клада." Или, както през годините на „културната революция“ в Китай, да „стрелят по щабовете“ и да се подиграват на несъгласните.

Използвайки умело фалшификата за човешкия произход на глобалното затопляне за политически цели, Западът обучава милиони кадри и стотици хиляди активисти, които глобалистите цинично използват за свои цели, разчитайки на лековерност, страхове и неразвито съзнание. Това е необходимо, за да се създаде нова тоталитарна утопия и да се осигурят свръхпечалби за малцина. За останалите се готви нещо като казармен социализъм .

Какво от това?

Това е, за което всъщност говорим. Разбира се, никой не се нуждае от вонящи сметища и димящи комини на фабрики под прозорците на къщите. Екологията не е мръсна дума, тя е много важна, трябва да се следи, с което в Русия например има проблеми, но трябва да е честно. Ако хората, в рамките на много ограничените си възможности, могат някъде и по някакъв начин да подобрят климата, това също е добре. Всички сме за това. Но при никакви обстоятелства опитните западни хищници, маскирани като вегетарианци, опитващи се да забавят развитието на бунтовническите страни и да сложат цялата планета в джобовете си, не трябва да се оставят да мамят и изтънчено да заблуждават хората.

Трудно ни е да влияем на вътрешните процеси в западните страни, а и не е нужно. Просто няма нужда да участвате в тази измама или да я прикривате. Русия, която представлява уникална цивилизация и целият свят, е предназначена да стане страна-ковчег , което вече е добре. Определено има достатъчно място за нас самите. За най-добрите на Запад и в други страни, вероятно също.Тагове:   западняци,   сатанисти,


Гласувай:
41. morskipesni - Кукундрелите ще са първите жертви:
24.09 16:42
В т. число спадат наивните "ваксинирани", ядачите на фаст-фууд, пиячите на вредни ментета като Ред Бул, Кока-кола, Джим-Бийм и Джак-Даниелс, ползващите радиационни зомби-телефони, каращите тенеке-таралясници и тротифлетки, ходещите по зомби сборища (черкви)- изобщо, по-голямата част от световната (вселенска) измет. Другите имаме шанс-но ако сме с акъла си, а не се водим по споменатите говеда.
цитирай
2. radostinalassa - Ако свържем двете неща като Д. Делева май беше...
24.09 17:25
потопяването на янките и саксите довежда до мечтите им ние да измрем и да се настанят в райската ни земя след време. Понеже тук има високи планини, които ще спрат водата. Тия койоти правят планове с десетилетия напред, за да запазят децата си наркомани.
цитирай
3. olivie - Де да беше само това...
24.09 17:37
Дъвката Глобално затопляне прикрива истинските намерения за депопулация по Малтус. Деиндустралиацията, като борба с климатичните промени е скорошно действие - като нямаш работа, мри от глад. Най-старите разчети са кемтрейлса още от 1954г. и до днес. Истинската цел е ледников период, за да измрат повече хора. За това взривиха нефтена платформа в Мексиканския залив, случайно изтърваха добре че не беше истинска учебна бомба върху Големия бариерен риф. Цяло чудо е, че Гълфстриймът се възстанови. Грета се прави, че не забелязва тези гаври с екологията и единстената надежда остава ледниковия период, който обаче няма да реализира техните цели, поради настъпилите вече климатиични промени, но ще сложи край на баснята за голямото затопляне. Аз го чакам тази зима, ако е вярно, че Гълфстриймът пак е спрял. Малко остана. Ние сме лесни, да му мислят англичаните.
цитирай
4. radostinalassa - Прав си...
24.09 18:12
дали няма да се издавят милионите негри и араби, които янките поканиха в ЕС с устата на Меркел? Трябва да се построят мексикански стени между Източна Европа и западняците.
цитирай
5. radostinalassa - Другият вариант според неподкупените учени е , че...
25.09 20:05
понеже янките изпортиха Гълфстрийм, който топлеше Европа ни чака ледников период. При миналия ледников период е имало живот само тук, в южните Балкани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 12444005
Постинги: 11106
Коментари: 17787
Гласове: 6530
Календар
«  Декември, 2023  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
3. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
4. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
5. Заземяването лекува възпалителните процеси
6. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
7. Душата, нейната генетика, потомците ни.
8. Връзката между българи и шумери
9. Реинкарнацията и генетиката
10. Раждането на тракийската азбука
11. На земята живеят четири вида човек
12. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
13. Американските бомби с обеднен уран
14. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
15. Енергоновата система на кръвта
16. Руският език не е руски, а български
17. Подслушват ли телефона ви?
18. Българският език - езикът на първите хора!
19. КОВИД - 19 и старите лекари
20. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
21. Ябълков оцет - мастер клас
22. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
23. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
24. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
25. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
26. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
27. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
28. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
29. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
30. Болкотерапия чрез молитвена поза