Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2021 08:44 - Отец Натанаил: Пандемия на ваксинираните
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 2260 Коментари: 0 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Доказателствата показват, че COVID ‘VAX’ е отрова, опакована в токсична спринцовка.

Данните не са от „теоретици на конспирацията“, а от опитни лекари и микробиолози.

Нека започнем с малко еврейски обрат.

[”Има ясно съобщение, което идва. Това се превръща в пандемия на неваксинираните. Наблюдаваме в части от страната, които имат нисък обхват на ваксинацията, тъй като неваксинираните хора са изложени на риск. А общностите, които са ваксинирани, обикновено се справят добре. Добрата новина е, че ако сте напълно ваксинирани, вие сте защитени срещу тежък COVID, хоспитализация и смърт и дори сте защитени срещу известните варианти, включително варианта делта, циркулиращ в тази страна.“]

Тя лъже, евреите са добри в това.

Факт е, че това е „пандемия на ваксинираните“ в лицето ви.

С около 45 000 мъртви в рамките на три дни след убожданията – но подлата Валенски спря брояча на 11 000 – и с промъкване, в което никога не се цитира нито един умиращ неваксиран човек, кучката с нос като кука явно се готви за работа в Pfizer, след като напусне CDC.

Тонове евреи там, тонове. Тя ще се чувства като у дома си в затъналият от евреи Pfizer.

Това е „пандемията на ваксинираните.“

Шестима от бягащите тексаски демократи – всички изцяло „ваксинирани“ – току-що се оказаха положителни за COVID.

Осем Нюйоркски Янки-та – напълно „ваксинирани“ – са положителни за COVID.

Служител на Байдън и помощник на Пелоси – и двамата „ваксирани“ – слязоха с COVID след врявата си с избягалите от Тексас.

Във Великобритания всеки британец с мозък би нарекъл Валенски изпълнителка на клипове.

[”По отношение на броя на хората в болниците, които са били двойно ваксинирани, знаем, че около 60% от хората, приети в болница с COVID, са били двойно ваксинирани и това не е изненадващо, тъй като ваксините не са 100% ефективни.”]

Изглежда по-вероятно е да попаднете в болницата, ако сте ваксинирани.

Колко ефективно би могло да бъде?

Тоест, ако пренебрегнете кръвните съсиреци, тромбозата, инфарктите и инсултите.

[”Когато ваксината COVID се инжектира в ръката ви, вече знаем, че само 25% от нея действително остава в ръката ви. А останалите 75% буквално се събират от вашата лимфна система и се подават в кръвообращението ви.

„Така че тези малки опаковки от иРНК и между другото, в една доза от ваксината Moderna, има 40 трилиона молекули иРНК, 40 трилиона, които се инжектират в ръката ви.

„Така че три четвърти от тях са поети от лимфата. Те влизат в кръвта ви в тези малки опаковки, предназначени да се абсорбират в клетката.

„Но очевидно, когато нещо е в кръвообращението ви, единствените клетки, в които те могат да се абсорбират, са клетките около кръвоносните ви съдове. А мястото, където се случва абсорбцията, е в капилярните мрежи.

„С други думи, това са най-малките съдове, при които кръвта се забавя веднага. Това са мънички, мънички съдове.”]

Узрели за съсирване.

[„Така че тези малки пакети с гени се абсорбират в клетките около кръвоносния съд, защото това е съдовият ендотел, пакетите се отварят, гените се освобождават.

„След това тялото ви започва да работи, като чете тези гени и произвежда трилиони и трилиони шипови протеини на COVID.“]

Тези „шипови протеини“ – казват учените от университета Темпъл – карат вашата „кръвно-мозъчна бариера“ да „тече“. Това повишава риска от неврологично увреждане.

Инсултите, претърпени от тези, които са получили убождането, подкрепят науката.

[”Защото, въпреки че получавате 40 трилиона гени, всеки ген може да произведе много, много ковидни шипови протеини. И така, целта на шиповите протеини е тялото ви да разпознае това като чужд протеин и да създаде антитела срещу него, така че след това да сте защитени срещу COVID. Това е идеята.

„Но тук идва проблемът. У вируса, у коронавируса, този шипов протеин става част от вирусната капсула. С други думи, около тази частица тя е като клетъчна стена около вируса, наречена вирусна капсула.

„Но това не е във вируса. Това е във вашите клетки. Следователно той става част от клетъчната стена на вашия съдов ендотел. Което означава, че тези клетки, които облицоват кръвоносните ви съдове, за които се предполага, че са гладки, така че кръвта ви да тече гладко, сега имат тези малки шиповидни парченца, които стърчат.

„Така че е абсолютно неизбежно образуването на кръвни съсиреци, тъй като кръвните ви тромбоцити циркулират в съдовете ви, а целта на кръвните тромбоцити е да откриват повредени съдове и да блокират тези съдове, за да спре кървенето.

„Така че, когато тромбоцитът премине през капиляра, той изведнъж удря всички тези COVID шипове, които стърчат вътре в съда, така че е абсолютно неизбежно образуването на кръвен съсирек, който да блокира този съд.“]

05:27

Само науката, госпожо, просто науката.

[”Така че сега имам шест души в моята медицинска практика с това, което ние наричаме намалена толерантност към усилията, което означава, че те просто остават без дъх много по-лесно, отколкото преди.

„Имам един човек, който ходеше до офиса ми всяка седмица за инжектиране против артрит, който ми каза, че може да измине две мили без никакъв проблем, а сега след четвърт миля той е напълно задъхан и вече е така в продължение на пет месеца.

„И така, въз основа на този тест с D-димер, който доказва, че по-голямата част от хората съсирват, тези шест души, които сега имат намалена толерантност към усилията, това, което им се е случило, е буквално, че са включили хиляди малки капиляри в белите си дробове.

„И ужасяващото в това е не само това, че тези хора вече са задъхани и не могат да направят това, което са можели да правят, но след като блокирате значителен брой кръвоносни съдове през белите си дробове, сърцето ви сега помпа кръвта при много по-голяма съпротива, за да се опита да прокара кръвта през белите дробове.

„Това води до състояние, наречено хипертония на белодробната артерия. По същество това е високо кръвно налягане в белите дробове, защото кръвта не може да премине, тъй като толкова много от съдовете са блокирани.

„И ужасяващото в това е, че хората с белодробна артериална хипертония обикновено умират от десностранна сърдечна недостатъчност в рамките на три години.“]

Имате ли убождане-съсирек?

След три години ще умрете.

Защо не бяха направени правилни тестове върху животни, преди инжекцията да бъде пусната и озадължена?

Дали лабораторните плъхове танцуваха хора, докато Фаучи пееше серенада?

[”Докторе, добре дошли. Представете се и ни дайте своето свидетелство.“ „Благодаря, че съм тук тази сутрин. Казвам се д-р Анджелина Фарела, педиатър от Уебстър, Тексас, независим соло-лекар. Днес дойдох тук наистина, за да защитя нашите деца от Тексас. Това е много страшна ситуация, в която се намираме в момента. Никога в историята ни не са давани лекарства, които не са били одобрени от FDA, на хора, които първоначално не са били изследвани в проучване. Не е имало опитни пациенти на възраст под осемнадесет години. Няма изпитани пациенти, които преди това са били изложени или са имали COVID.“]

Имало ли е тестови плъхове?

[„Има ли друга ваксина, която е имала толкова много случаи на сериозни хоспитализации и смъртни случаи, които тази ваксина показва сега?“ – Не до такава степен. Абсолютно не. Дори не е близо.“ „Всяка друга ваксина би била извадена от пазара?“ „Абсолютно, вероятно трябваше да бъде изтеглена след първите няколко, точно както сме виждали в миналото.“ „Виждали ли сте друга ваксина, която да бъде спусната на обществеността и да е пропуснала теста с животни?“ „Никога преди, особено за деца.“ И това, което прочетох, всъщност започнаха тестовете върху животни и тъй като животните умираха, те спряха тестовете.“ „Правилно.“]

08:46

Вие сте тестовият плъх, тестването се извършва върху вас.

Ако умрете, не всичко е загубено, ползите надвишават разходите за погребението.

Еврейският собственик на Pfizer, Лари Финк от Блакрок, с шефовете на Pfizer, Скот Готлиб, Дан Литман и Сюзън Хелман (бивш главен изпълнителен директор на фондация Бил Гейтс) …

… Главният изпълнителен директор на Moderna Стефан Бансел, и неговият израелски главен медицински директор Тал Закс …

… и еврейският изпълнителен директор на Джонсън и Джонсън, Алън Горски, ще печелят трилиони, докато сте 2 метра под земята …

Moderna, малка технологична компания от 2010 г., никога не е направила ваксина, не е имала представа за медицинските неща.

Тогава Фаучи и тресавище от еврейски активисти дадоха на Moderna нож чрез иРНК.

Евреите на Модерна „мистериозно“ правят милиарди.

И сега с всички тези израелски убийствени инжекции на Модерна, големите печалби се разпределят в израелските горни ешелони.

Евреите правят много пари от хора, които падат мъртви.

Това е световен еврейски картел, който има политици, съдии, медии, журналисти, академици – имам предвид всеки един гой – в еврейските лапи на Биг Фарма.

Колкото по-голяма е лъжата, толкова повече гои ще умрат.

[”На първо място, цялата тази глупост за това, че ваксината е ефективна, ефикасна, защитава, как може да бъде това? Как можете да повярвате на подобни неща?

„Ако бях антитяло, което беше произведено, защото бях ваксиниран, щях да се рея в тази стая. Това е кръвният поток. Сега, откъде идва този вирус? Той идва през входната врата. Не влиза в кръвта. Той отива в белия дроб и в белодробната клетка, нали?

„Сега, антителата ги няма. Хора, не осъзнавате ли това? Те са в кръвта. А количеството антитела, които чакат да хванат вируса, идващ във въздуха, е малко. И това е известно. Това е, на което учех моите ученици в продължение на четиридесет години.

„Ето защо е практически невъзможно да се предотврати инфекция, която идва от дихателните пътища. Това, което можете да направите, след като тази буболечка е навлязла във вашата епителна клетка на дихателните пътища, е да предотвратите нейното разпространение в тялото от кръвния поток. Именно това е целта, например, на ваксинацията срещу пневмококи или менингококи, за да се предотврати разпространението в кръвта. Така ли е?

„Сега, този вирус не се разпространява в кръвта. Той убива хората, защото е в белия дроб и защото белите дробове страдат, нали? И така, как някой може да мисли, че чрез ваксинацията си човек може да бъде защитен срещу инфекция на белия дроб? Това е напълно наивно. Напълно.

12:04

„И се чудя, че моите американски сътрудници, лекари, колеги, не се изправят и не ви разказват за това. Защо трябва да чакате да дойда и да ви кажа това? Научих това от американските учители, от американските учебници.“]

Американските лекари са еврейски лекари.

Ако се противопоставят на еврейския сценарий, те губят мандата си, практиките си и пенсиите си.

[”Хората, които биха могли да се възползват от тази ваксина, може, разбира се, да не искат, защото ви казах, че антителата така или иначе не могат да защитят, но теоретично ще бъдат възрастните хора с предшестващо заболяване. Но ако ваксината беше на разположение, и се оказва ефективна за защитата на тези хора, изобщо не бих имал нищо против. Не съм анти-вакс, винаги съм бил про-вакс, винаги съм учил, че ваксинацията е много, много добра. Но не и тази ваксина. Тя е много, много лоша. Защото никога не е тествана върху възрастни хора с вече съществуващи заболявания. Ако бяха го направили, ние щяхме да имаме поредици от смъртни случаи, на които сега сме свидетели по целия свят, без никой да прави някакви проклети неща по този въпрос, което според мен е толкова неетично, толкова неетично, че е престъпно.“]

От кога евреите държат на етиката или престъпността?

Престъпността плаща на евреите в Pfizer, Moderna и J&J.

[”Ние не сме, ние сме напълно неутрални. Ние сме учени, не наляво, не надясно, не нагоре, не надолу. Ние просто се опитваме да служим на вас и вашите деца. Всъщност трябва да кажа, не ме интересува дали Меркел ще приеме това, не ме интересува дали Байдън ще го приеме, но ми пука дали децата на моите съседи ще бъдат принудени да вземат това или моите съседи.”]

Едно е да направите лош, непроверен, нефункциониращ продукт.

Но още по-лошо е да пробутвате това за всички, от възрастните до най-малкото и невинно дете.

[„Ако сте достатъчно глупави, за да си позволите да се ваксинирате през есента, когато всички тези компании казват, че сега трябва да се ваксинираме срещу следващия вариант, нещо толкова глупаво, че не мога да повярвам, че американците ще го приемат, но за съжаление не съм сигурен. Не вярвайте, не вярвайте на тази лъжа, хора. Не вярвайте, за Бога. И за Бога, информирайте се, преди да позволите на себе си и любимите ви да бъдат ваксинирани. Защото, ако сте били ваксинирани веднъж, тези лимфоцити, ако това се повтори, ще бъдат още по-активни. Ето защо втората ваксинация винаги се оказва много по-лоша от първата, това е усилвателят, нали. И хора, не взимайте трета, или четвърта, или пета. Защото ако направите това, ще допринесете за унищожаването на световното население.“]

15:21

Американската (мъжка) цица ще вземе третата, четвъртата и петата.

Е, сега дори им се казва от „патриотите“ на еврейската собственост Fox News – да вземат VAXX.

Ханити – той „вярва в науката за ваксинациите“, но будалата няма представа, че иглата носи не ваксина, а клетъчен разрушител.

Кейли Макънени – бившата прессекретарка на Тръмп, която сега е звезда на Fox, казва: „Вземете Vaxx и няма да получите Делта.“

Д-р Сийгъл – „лечебният евреин“ на Fox News – казва, че убождането е „напълно безопасно“, докато 45 000 меркани (*) хвърлиха топа.

Готлиб, Горски, Бансел, Закс ще напълнят еврейските си търбуси с гевреци и локс със завързани със злато топки от маца на върха, докато вие се ваксинирате до припадък.

Колкото е по-голяма лъжата, толкова повече гои ще умрат.

Това е пандемията на ваксинираните.

Под линия: (*) – ‘меркани’ е видоизменено ‘американци’.

Видео - https://www.bitchute.com/video/M6hbxuTBtrY7/



Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832093
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031