Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2021 08:37 - Трансхуманистичен проект с чипизация от държавен сайт на Великобритания!
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1338 Коментари: 0 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Здравейте! Слушате „Хюго Говори“. Ето ме днес с това видео. Видео за нещо, което всъщност е на уебсайта на правителството на Великобритания. Но няма да го публикувам в YouTube, защото, да бъда честен с вас, мисля, че то ще бъде свалено. Което е жалко, защото това би било добре да го видят много нормал-аджии. Затова споделете това видео, ако можете, така че това ми беше изпратено от Джеймс. Благодаря ти за това! Очевидно е публикувано на правителствения уебсайт от последния месец и това е брошура от 110 страници, цифрова брошура, която можете да изтеглите. Съвместно усилие, те го наричат от министерствата на отбраната на Великобритания и Германия, и двете работещи заедно. И става въпрос за, ами те го наричат усилване на човека, което всъщност е трансхуманизъм. На правителствения уебсайт на правителството на Обединеното кралство това се нарича усилване на човека, нов проект за зората на последиците от (една) стратегическа парадигма.

image
Проектът включва изследвания на германски, шведски, финландски и британски специалисти в областта на отбраната, за да разбере как нововъзникващите технологии, като генното инженерство, биоинформатиката и възможностите на мозъчните компютърни интерфейси могат да повлияят на бъдещето за сигурността и отбраната на обществото. Така че нека да разгледаме набързо и да видим какво са планирали тези правителствени агенции за нас. И така, тук имаме корицата на тази брошура на министерството на отбраната за това как те искат да превърнат всички нас в мутантни полуроботи. Както можете да видите, ние имаме ДНК-верига и човешка ръка от лявата страна, а отдясно имаме робот, андроидна ръка, означаваща сливането, сливането на хора и роботи чрез ДНК. Ето как изглежда тук. И тогава, като слезем надолу, имаме отказ от отговорност, който казва, че съдържанието на тази публикация не представлява официалната политика или стратегия на правителството на Великобритания или на министерството на отбраната на Обединеното кралство. О, когато видях правилното нещо, така че това, което току-що получихте, е книга от 110 страници и илюстрации само за малко смях, за който нямахте много време през последните шест месеца. Така че това е само малко забавление! Да, разбира се! Ако да, какво прави на правителствения уебсайт? Така или иначе тук има какво да се покрие, както можете да видите, имате осем части на 110 страници, разбиращи човешкото усилване, технологията, тогава имаме етични и правни съображения. Виждаме, че правителството няма никаква етика и съставя закона, както им е удобно, нещо като загуба на време за четене на тази част. Така че, разглеждайки накратко това, има много неща за армията и за това как те искат да използват екзоскелетни костюми, за да създадат супер-войници и да им дават лекарства, които ще подобрят мозъка им и всички подобни неща. И много за това как те искат да влязат в мозъка на обществото, за да могат всички те да станат едно с някакъв тип глупешка матрица. Изглежда, че следват мантрата за технология на оръжията, която съществува от зората на времето.

Знаете, че цялата технология се движи от човек, който иска да създаде за себе си най-мощното оръжие, за да се защити срещу враговете си. И знаете, че всички продукти, всички приспособления, които седят из къщите ни, са странични продукти на правителствата, използващи технологии за създаване на оръжия. И това можете да видите тук много ясно. Както се посочва тук, победителите в бъдещите войни няма да бъдат тези с най-модерна технология, а тези, които могат най-ефективно да интегрират способностите на хората и машините в подходящото време и място. Нарастващото значение на екипирането човек-машина е широко признато. Но това беше обсъдено до голяма степен от техноцентрична гледна точка. Човешкото усилване представлява липсващата част от пъзела и ще става все по-важно през следващите 30 години поради три ключови движещи сили на промяната, пише тук. И тук виждаме нещо, което ще накара световния икономически форум да се гордее. Елате да помислим, смятате ли, че те са отговорни за писането на много от това? Предполагам може би. Тук се казва бъдещето на носещите се или новите технологии в тази сфера включва все по-точен мониторинг на сърдечния ритъм, обеци, които измерват телесната температура и пулсови обувки, които генерират собствена енергия за усещане на телесното тегло и движение. Контактни лещи, които анализират сълзите, за да предскажат вашето емоционално състояние и да предават информацията, дрехи, които усещат вашата физиология и ви дават малки насочващи потупвания по раменете, за да осигурят без екранна система за глобално позициониране (GPS) и „интелигентни бутони“ в дрехите, които колективно разбират вашите навици и информират други свързани технологии. Говорех за това във вчерашното видео, което беше от световния икономически форум. Да, предполагам, че те трябва да участват в създаването на това. И всичко това от колата до кафе-машината, за да оптимизирате живота си, пише тук. Да, за да оптимизирате живота си или да ви проследяват и улавят в живота, който няма да ви хареса. О, и вижте, има друга част от генното инженерство, според която генетичното създаване на генетично модифицирани хора се смята за неприемливо в продължение на много години и е официално забранено в над 40 страни.

Но има признаци, че тази позиция е оспорена от появата на нови технологии. Сега не забравяйте, че това е на уебсайта на правителството на Обединеното кралство, същото правителство, което инжектира милиони хора с инжекции с генетична терапия, докато говорим. В него се казва, че при бъдещите предизвикателства генното инженерство все още е в ранен етап на развитие и тепърва преминава от лабораторни към човешки опити. Хм … да, забелязах това. Тук има много неща, не мога да покрия всичко, така че имам само толкова време. Ще оставя връзка към страницата, от която можете да получите тази книга, която е правителствена връзка към уебсайт. Те говорят за мозъчни интерфейси, вътрешни мозъчни интерфейси. Тук се казва, че няколко компании, както и военни организации за научноизследователска и развойна дейност се стремят да развият връзка с данни с висока честотна лента между мозъка и компютъра. Досега една компания е разработила неврохирургичен робот, способен да имплантира гъвкави полимерни нишки, всяка с ширината на човешки косъм, снабден с 32 малки електроди в мозъка с микронна точност в 45-минутна процедура. Това са планирали всички тези NPC-та там. Знаете, те винаги гледат телефона, независимо къде се намират. Знаете тези, които едва не се блъскат във вас на улицата, защото не могат да откъснат поглед от телефона. Те искат тези хора да имат тази свързаност в мозъка си. Те искат всичките им мозъци да бъдат свързани в някаква цифрова централа. Какво друго имаме тук? Ето една интересна снимка, която са избрали. Това е на страницата за ъ-ъ последиците за обществото. По принцип изглежда като женската версия на Джими Савил, която показва поздрава с дяволските рога. Интересен избор на снимка! В този раздел те имат неща за хакване на тялото, за магнитни импланти, радиочестотна идентификация, говорят за микрочиповете.

Тук се казва, че веднъж поставени тези чипове могат да се използват за голямо разнообразие от цели за идентификация. Те могат да заменят много от нашите ключове и пароли, което ни позволява да отключваме врати, да стартираме превозни средства и дори да влизаме в компютри и интелигентни устройства. Разбира се, всички тези неоснователни теории на конспирацията на паспортите за цифрови идентификатори и микрочипирането на хора са глупости, въпреки че тук те ясно говорят за това на уебсайта на правителството на Великобритания. След това продължават да говорят за това как учениците могат да бъдат генетично профилирани. Тук се казва, че биоинформатиката и изкуственият интелект могат да идентифицират кои методи на обучение са най-подходящи за всеки индивид, като по този начин подобряват ученето. Изпълнението на учениците може да бъде наблюдавано по-ефективно и натрапчиво по-нататък, подобрявайки образованието. Така че, почакайте, нека да разгледаме това. Те ще използват изкуствен интелект да се идентифицират кои методи на обучение са най-подходящи за всеки индивид. Те искат да ви кажат, да ви кажат какво трябва да научите още преди да проявите интерес към него. Това звучи много като доклад за малцинството. Какво ще правят по-нататък, ще ви кажат, че ще извършите престъпление, преди да сте го направили. И ето и има още тонове, всякакви неща. И вероятно съм пропуснал много неща, така че ще оставя връзка в описанието към него. И така, ето, имам предвид, че всичко е там. Това са планирали. Първата страница ви разказва всичко. Във време, в което всички тези хора бързат да си направят инжекция за генна терапия, вие имате ваксинални паспорти, цифровите идентификатори се прокарват от страните по целия свят. Всички тези стратегии се опитват да ви принудят да изтеглите приложение, което ще ви контролира, което ще ви позволи достъп до услуги, за да планирате да превърнете света в безкасово общество. Всичко това се случва едновременно. Знаете че казвам - те искат да ви поробят цифрово, да ви хванат в капан, [да] следят всяко ваше движение, всеки вдишван въздух, [да] отнемат свободата ви и в крайна сметка те искат да ви микрочипират. Очевидно е, че те искат да ви превърнат в число, в свой продукт, в нещо, което всъщност не е човек. И все пак, безчувствениците все още ме наричат теоретик на конспирацията и тук имате 110-странична книга за трансхуманизма на уебсайта на правителството на Обединеното кралство, от министерството на отбраната, която подробно описва как те искат да обединят хората и тяхната ДНК в някаква половин-човешка, половин-андроидна същност с мозък, свързан с интернета. Но о, не, всичко е теория на конспирацията. Както винаги благодаря ви за слушането, елате и се абонирайте за пробния hugotalks.com, място за души-съмишленици, които не следват лудия път, по който повечето хора изглежда вървят в момента. Ще се видим по-късно!

https://bgprevedi.com/look-whats-on-uk-govt-website-microchip-transhumanism-hugo-talks-lockdown-12738-2/


 



Гласувай:
24



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 836927
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5499
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930