Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 16:07 - За вредата от пиенето на сода.
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 25179 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 22.02.2017 14:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наскоро умря Сергей Данилов,който е един от 90 % от хората,които пропагандират алкализирането на тялото чрез пиене на сода,умря от рак.Представям ви мнението на д-р Л.Ермоленко за содата.Когато пием сода се включват буферните системи на крьвта.Те са-хемоглобинова,белтьчна,бикарбонатна и фосфатна.Когато постьпват повече алкалии,трябва да се задьржат в крьвта киселинитеТова става като пьрво се забавя дишането и то става по-повьрхностно.По този начин от организма се отделя по-малко СО2 и се натрупва вьглена киселина.След това се включват бьбреците,те сьщо отделят по-малко киселини,и се натрупва оксалова киселина,която води до подагра.В такива условия в бьбреците се образуват карбонатни и фосфатни камьнисьщо така се намалява отделянето на киселини през кожата-през потните  и мастните жлезии те губят своята бактерицидна активност./развиват се гнойни вьзпаления по кожата/Ето до какво води алкализирането на организма.
Когато содата попадне в стомаха се образуват СО2,Н2О и сол.Те силно дразнят стомашната лигавица,понеже в стомаха РН е много кисело-от 0,5 до 2,5.Нарушава се разграждането на белтьците,от това страда главно имунитета ни.Напр.интерфероньт,който е белтьк-той разпознава чуждите клетки-вируси,бактерии,гьбички и след това Т-кильрите ги убиват.Част от содата алкализира крьвта.Всяка клетка се намира в междуклетьчната течност.До нея достига от едната и страна капильр,който донася О2,хранителни в-ва,хормони.РН е 7.36 в артериалната крьв,а от другата страна на клетката е малко по-ниско,тук преминава СО2,отходните в-ва от дейността на клетката.Ако пием сода тук РН се повишава и тези вредни в-ва не преминават вьв венозната крьв,за да се отнесат в черния дроб за обезвреждане.Те се отнасят най-често в жлезисти органи,кьдето се образуват тумори.
Когато пием лимонов сок,тази кисела течност разтваря калция от калцираните ни сьдове,той се свьрзва в калциев карбонат,отделя се СО2 исе получава лимонно кисел калций,който е разтворим и се извежда с урината.Калчият е алкален елемент и попаднал в крьвта повишава РН ,но това е благоприятно за сьдовете ни,само трябва да приемаме много силиций с храната,за да се помести той на своето място в сьдовете,за да еластични и неизвити като калцираните.За около 2 месеца приемане на плодови  кисели сокове,този калций се разтваря и сьщото се отнася и за бьбречните,жльчните камьни,сьщо и в червата,кьдето има много фекални камьни,които ни тровят.А холестериновите плаки се премахват чрез рибено масло.Институт по обща патология в Москва кьм МА-правени са 40 год.опити с мишки и за 2 месеца плаките изчезват.,сьщо болни хора се хранят с рибено масло,полиненаситени растителни мазнини се наблюдава сьщия ефект. за 2 месеца.


Тагове:   шест,   осем,   един,   два,   ТРИ,   Седем,


Гласувай:
3



1. zaw12929 - Ползите от пиене на топла вода с л...
13.02.2017 15:13
Ползите от пиене на топла вода с лимон за организма.

- Топлата вода с лимон помага на храносмилането. Нейният атомен състав прилича на слюнката и на солната киселина на стомашния сок.
Лимонът е много полезен за храносмилателната система, защото съдържа лимонена киселина. Тя си взаимодейства с другите ферменти и киселини и може лесно да стимулира отделянето на стомашен сок и храносмилането.

- Черният дроб изработва повече ферменти от водата с лимон, отколкото от друга храна.
Водата с лимон чисти черния дроб. Лимоненият сок стимулира черния дроб да изхвърля токсините, а водата извежда тези шлаки навън.
- Топлата вода с лимон помага на естественото изчистване на червата.
Водата с лимонен сок може да нормализира храносмилателната функция и да изведе от организма токсичните вещества.
- Лимонът е мощен антиоксидант
Водата с лимон е незаменим за нормалния метаболизъм, защитава организма от свободни радикали, извежда холестерола и укрепва имунната система, защитава ни от преждевременно стареене.
- Лимонът има високо съдържание на калий
Калият е важен минерал, който работи с натрия за плавното електрическо предаване в главния мозък и нервната система. Депресията, тревогата, страхът често са следствие от ниско ниво на калия в кръвта. Нервната система се нуждае от достатъчно количество калий за осигуряване на устойчиви сигнали към сърцето. Така че здравето на вашето сърце непременно ще се подобри след редовно приемане на вода с лимон.
- Освен това в лимона се съдържат калций и магнезий в добро съотношение.
Калцият е нужен за костите, предотвратява рахит и остеопороза, а магнезият е важен за здравето на сърцето.
Лимонът съдържа следните витамини: каротин - 0,01 мг, витамин В1 – 0,04 мг, витамин В2 – 0,02 мг, витамин В5 – 0,2 мг, витамин В6 – 0,06 мг, витамин С – 40-70,0 мг, витамин РР-0,1 и микроелементи: калций, калий, магнезий, фосфор, натрий и желязо. Витамин Р в съчетание с витамин С е отлично средство да укрепване на съдовете.
- Вода с лимон моеж да помогне за понижаване на кръвното налягане.
Особено е полезен лимонът при начален и умерен стадий на хипертонична болест, когато налягането не се повишава над 160/90. Ефективната лечебна доза е сокът от два големи лимона на ден. Като се започне лечение с лимон, трябва редовно да се измерва артериалното налягане и щом то се понижи (а това е възможно след 2-3 седмици), да се намали дозата на приеманите хипотензивни препарати или изобщо да се откажете от тях.
- Водата с лимон създава ефект на алкализиране в организма.
Дори ако я пиете непосредствено преди хранене, това ще помогне на вашия организъм да поддържа по-високо ниво на рН. Колкото по-високо е нивото на рН, толкова по-устойчив е вашият организъм към болестите.
Лимоните и всички кисели плодове се разграждат в стомаха и създават алкална реакция, тъй като органичните киселини, влизащи в състава на пресните плодове, се дисоциират не като киселини, а като основи, отделяйки хидроксилната ОН-група с отрицателен заряд, т.е. група – носител на електрон. Затова всички сурови кисели плодове алкализират организма. Що се отнася до лимона, той може да дава алкална реакция за сметка на витамините-антиоксиданти, които се съдържат в него.
- Водата с лимон помага да се разреди пикочната киселина, която, като се натрупва, води до болки в ставите и подагра.
Водата, разредена с натурален лимонов сок, благоприятно влияе на работата на ставите, като намалява болката не само в ставите, но и в мускулите.
- Водата с лимон помага за намаляване на слузта в организма.
В лимонения сок има огромно количество витамин С, който помага на храносмилането, а също така повишава имунитета.
- Водата с лимон извежда мазнините, помагайки за намаляване на теглото и придавайки на организма допълнителен тонус.
В лимона се съдържат вещества, които разграждат мазнините. Лимонената киселина може да усилва секрецията на стомашния сок и да ускорява обмяната на веществата. Пектинът може да нормализира нивото на захарта в кръвта, а също да чисти лимфния поток.
Как и кога да се пие вода с лимон
За тази цел трябва да се използва топла пречистена или изворна вода. Вземете половин чаша топла вода без захар и изстискайте там най-малко половин лимон. Най-добре използвайте специална сокоизстисквачка, за да получите максимум сок с минимум усилия.
След пиене на вода с лимон трябва да си изплакнете устата, за да се избегне увреждане на зъбния емайл от лимонената киселина.
За защита на емайла на вашите съби изчакайте поне половин час, преди да почистите зъбите си след консумация на лимонов сок.
Вода с лимон трябва да се пие сутрин на гладно и да не се закусва веднага.
Някои препоръчват водата да се пие един час преди ядене за постигане на максимални резултати.
Вода с лимон за отслабване
Калоричността на лимона е семо 31 ккал. на 100 г. Диетолозите смятат, че лимонът е полезен за отслабване.
Първият прием на вода с лимон направете сутринта. Нагрейте вода като за чай. Отрежете кръгче лимон и го пуснете вътре. Такава напитка помага за ускоряване на работата на храносмилателната система и разгражда мазнините.
А през деня изяжте няколко късчета лимон, това още повече ще ви помогне за постигане на желания резултат. Пектинът, който се съдържа в лимоните, помага за намаляване на апетита.
С помощта на вода с лимонов сок можете да изчиствате организма си. Можете да смелите целия лимон (с кората) и тази каша да добавяте във водата през деня. Тази напитка помага за детоксикация на организма.
За по-бързо намаляване на теглото помага настойка от зелен чай, в която са добавени две чаени лъжички ябълков оцет и кръгче лимон.
Като приемате вода с лимон за отслабване, старайте се да пиете повече чиста вода. Това не само ще помогне за по-бързо отслабване, но и няма да позволи на лимоновия сок да разруши с киселината си вашия стомах. Паралелно консумирайте повече плодове и зеленчуци, които са богати на фибри, което намалява чувството за глад. Слагайте лимонов сок и в салатите.
Бъдете винаги здрави!

източник:psoriasiss.alle
цитирай
2. zaw12929 - Точно от какъв рак почина Сергей Данилов, Сода не лекува всеки рак
13.02.2017 15:20
Не всеки рак и не на всеки етап се лекува, та "Наскоро умря Сергей Данилов,който е един от 90 % от хората,които пропагандират алкализирането на тялото чрез пиене на сода,умря от рак..."
Вие какви врели некипели пишете. Аз преди 6 години се лекувах с лимонов сок и успях! Вие от какво сте болна и кои са останалите от 90% пропагандатори

цитирай
3. radostinalassa - ре
13.02.2017 17:53
Лимоновият сок е киселина,не е основа.Говоря за вреда от содата ,не от киселините
цитирай
4. radostinalassa - ре
13.02.2017 18:23
Аз пиех сода няколко месеца и стигнах до трагично сьстояние-тежьк обрив,утайка 100,треска,страшни болки в ставите.Ако имате интерес има сайт в ЮТУБ-Мудроеды на Павел Богаччи,ако сте боледували от рак го посетете,страшно е интересен.
цитирай
5. zryncho - А аз пия лимон със сода от години и ...
17.03.2018 14:52
А аз пия лимон със сода от години и всичко е наред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133596
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години