Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 08:35 - Майката за болното си дете, и гъбите слизевик - 1
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1246 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Радостина Тодорова: Откриха древен паразит от разтопен глетчер в червата ми.
Предполагат, че той е причина за аутизма, алергиите и автоимунните болести

Историята на заболяванията на Радостина Тодорова и на едно от трите й деца е пъстра, изпълнена с догадки, трудности и много търсения за лечение. Тя е пробвала различни начини за решение на проблема си, методики от цял свят. Ето какво разказа младата жена от София специално за в. „Доктор”. - Радостина, какви бяха здравословните ви проблеми? - Здравословните ми проблеми започнаха 7 години преди да родя първото си дете. Страдах от синдром на хроничната умора, поддържах субфебрилна температура, а впоследствие се доказаха и два имунологични вируса - Ебщайн бар и Цитомегаловирус. Две години преди да родя вече бях добре, но детето трудно мина бебешката физиологична жълтеница, след това имаше обриви по лицето и тялото, ужасни колики и на 2-месечна възраст направи бронхиолит. Също имаше постоянна пенеста диария с мирис на амоняк, болки в корема, въздух в червата, болки в гърдите, учестен пулс, главоболие, свръхвъзбудимост, безсъние и изхождането му беше затруднено. Д-р Артър Кригсман добре е обяснил тази уникална гастроинтестинална патология при децата с аутизъм. Детето беше изключително кърмено до 3 г., но алергията не отшумяваше и реагираше на много групи храни през кърмата. Слава Богу не се стигна до аутизъм или хиперактивност. Направихме изследване в Германия - лабораторията „Виталан”. Заключението беше, че детето има силна хистаминоза и пропускливост на червата и че трябва да се търси източникът на това чревно възпаление. Според тях причинителят може да е паразит, но не откриваха такъв.
- А от какво смятате, че се причинява заболяването? - Става въпрос за нещо като паразит, причиняващ сериозно заболяване, което при децата се изразява в аутизъм и хиперактивност, в по-леките му форми – в алергии и хистаминоза, а при възрастните – в Синдром на хроничната умора и автоимунни заболявания. Според източниците ми се касае за една и съща причина с различни прояви. Състоянието на аутистите е толкова тежко именно защото се случва във възраст, когато тялото се развива и потребностите му са големи. Процесът на метилация е блокиран или силно ограничен. Организмът работи в режим на бойна готовност, отпитва се да се справи с възпаления в мозъка и червата, и като резултат не достига енергия за по-финни операции. Започнах да разнищвам случая, като се запознах с изследванията, които се правят в момента по света. Стигнах до ДНК-анализ на фецес в лабораторията „Метаметрикс” в САЩ. Техният метод е най-точният към момента, защото се основава на сортиране и преброяване на видовете по ДНК. Така, освен получената ясна картина на количеството и качеството на чревната флора, фигурираше и паразит с неизвестен произход, а отдолу със звездичка стоеше текст, че паразитът не е от познатите видове, които паразитират по човека и най-вероятно е едноклетъчен. 
- Как се лекувахте? - Още от 2-месечната му възраст започнахме и двамата много строга диета въз основа на кръвни тестове и метода на проба-грешка. Тази диета ни спаси, но и бавно ни съсипа здравословно. И аз изпаднах в състояние близко до това, което описват аутистите. Не можех да функционирам нормално – усещането е все едно съм потопена под вода и долавям приглушени звуци от повърхността и не успявам да участвам в ставащото. Поръчах за мен и детето метилирани витамини, каквито вземат аутистите, и се постабилизирахме, но неговата диария продължаваше. В групите на аутистите се заговори за камилско мляко, тъй като един израелски ветеринар, д-р Ягил, беше установил, че то действа добре на деца с възпаление на червата и алергии, дори с диабет. Влязох във връзка с този лекар и научих, че млякото от камили благодарение на малката си белтъчна молекула и богатото съдържание на имуноглобулини, аминокиселини, витамини и минерали, успокоява възпалената лигавица на червата. С любезното съдействие на „Фрешлоджик” доставяхме замразено камилско мляко от Холандия. Като цяло възпалението на червата на сина ми изчезна, стабилизира се, организмът му започна да толерира много храни, които преди това не можеше. Спряха диарията, болките, но продължи една слаба симптоматика, и то по фазите на луната. Което ме накара да продължа да търся корена на проблема. 
В същото време в групата на аутистите се разбра за терапия с ММС. Част от терапията представлява клизми с този медикамент, нещо като дезинфектант. С него се пречиства и вода. Откривателят на ММС - Джим Хъмбъл, живееше в Мексико и заедно с Кери Ривера лекуваше аутисти там. Реших, че е безопасно да направя клизма с ММС, за да видя какво ще излезе от червата. Приложих това първо върху себе си, а после и върху сина ми. Групата в Мексико започна да публикува доста обезпокояващи снимки на това, което излиза от червата на аутистичните деца Излизаха познати паразити плюс един особен вид, който нито една лаборатория не иска да припознае като паразит. Аутистите се повлияваха много добре от тази терапия, защото неутрализираше поне част от проблемите им. - Какво е непознатото нещо, което излиза от червата? - Прилича на слуз, която изглежда като едно цяло, с усуквания и надебелявания на места. Затова руският изследовател д-р Губарев го е нарекъл „паразит въже” – Funis Vermis. На въздуха това нещо бързо се разпада. Науката досега го познава като лимфоидна тъкан или слуз....







Гласувай:
0



1. milanski - Хахахах
21.01.2018 05:29
Интересно четиво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13127236
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години