Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2020 12:19 - "Планински сълзи" - Мумийо: лечебни свойства
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 612 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Мумийо (или както хората го наричат ​​"планински сълзи") е източник на хуминови киселини. Хуминовите комплекси имат изразени способности да поддържат химичния баланс в организма. Хуминовата киселина в различни ситуации може да действа като акцептор на  електрони и като донор. Това прави въпросната киселина мощен антиоксидант, капан за свободните радикали. В крайна сметка, свободните радикали увреждат ДНК молекулите на нашите клетки и протеиновите структури, техните генетични кодове са нарушени. image       Алтайското мумийо е уникален комплекс от биологично активни вещества, естествен „планински балсам“, лечебните свойства на който са доказани от векове. Мумийо успешно се използва за профилактика и лечение на много заболявания. Той повишава устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда, почиства организма от токсични вещества и има жлъчогонен  ефект. Мумийо е също отлично противовъзпалително и бактерицидно средство.   В този случай то не предизвиква алергични реакции, не оказва токсичен ефект върху тялото и не нарушава чревната микрофлора.   Широкият спектър на действие и съответно на приложението му се определя от уникалния му състав. Състои се в балансирана комбинация от различни минерални и органични съединения, съставляващи състава му. Съдържа аминокиселини, органични киселини, повече от 30 микро - и макроелементи. Мумийото се използва като тонизиращо    средство, повишаващо защитните сили на организма, нормализира минералния метаболизъм, ускорява регенерацията на тъканите, има противовъзпалителни и бактерицидни ефекти.   image




    Препоръчва се за употреба:   1. По време на живот или дейност в нефункционална среда. Мумийото повишава устойчивостта на организма към такива негативни фактори като: излагане на йонизиращо лъчение, токсични вещества; повишено атмосферно замърсяване; резки промени в атмосферното налягане, температура, влажност; инфекции и техните причинители.   2. За превантивни цели или, ако е необходимо, възстановяване от заболяване, след курс на химиотерапия. Мумията има силен регенеративен, заздравяващ рани, антибактериален и противовъзпалителен ефект и бързо ще доведе  организма до  нормално състояние, а при здрави то  ще повиши имунитета и ще увеличи скоростта на регенеративните процеси.   3. Заболявания на опорно-двигателния апарат. На първо място, това са заболявания на костите и ставите, и особено ревматизъм. Можете също така да го използвате външно, като търкате по време на фрактури, дислокации, натъртвания, навяхвания. Има силно лечебно действие.   4. Болести и кожни лезии.Прилага се външно чрез триене или компреси, лосиони при  невродерматит, екзема, поява на циреи. То може  да се справи и с изгаряния, гнойни рани, абсцеси.   5. Заболявания на храносмилателната система, включително: на черен дроб, жлъчен мехур и жлъчни пътища, панкреас, стомах, черва. Също така, мумийото може и трябва да се използва при запек, дизентерия и различни нарушения на стомашно-чревния тракт, като оригване, киселини, повръщане, метеоризъм и подуване на корема.   6. Заболявания на отделителната система. Мумийото може и трябва да се използвавътре при уролитиаза, а при цистит и други заболявания на пикочния мехур . 7. Заболявания на нервната система. При главоболие, мигрена, парализа на лицето, както и при епилепсия,то се използва вътрешно. При невралгични заболявания или радикулит - втриване във възпалените места.   8. Заболявания на сърдечно-съдовата система.То  трябва да се използва вътрешно  при атеросклероза, сърдечна недостатъчност и хипертония.   9. Заболявания на кръвоносната система. Използва се вътрешно  при анемия, радиационна болест и други заболявания на кръвта.   10. Болести на репродуктивната система. Иползва се при безплодие при жени и мъже, мастит. При ерозия на шийката на матката  се използва външно.
11. Заболявания на устната кухина. При пародонтална болест или стоматит обичайният курс на използване  вътрешно може да се комбинира с изплакване с воден разтвор и апликации.   12. УНГ заболявания. Използва се външно при остър отит, фарингит, тонзилит, ларингит, ринит, синузит, синузит.   13. Респираторни заболявания. Използва вътрешно при бронхиална астма, бронхит, пневмония, плеврит, туберкулоза, и е възможна комбинация с инхалации и изплакване.   Начин на приложение: вътрешно, за възрастни, 1/4 чаена лъжичка вискозна маса (1 g), разтваря се в 1 чаша (200 ml) вода, приета през деня с храна.
Лекарственные травы и косметика


Тагове:   сълзи,   донор,   Ел,   НА,   дърветата,   и акцептор,


Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132525
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години