Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2020 10:56 - Пръстовите отпечатъци - дерматоглифика
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове:
2



Всички приказки за присъствието при всички раси на общ прародител, чиито потомци са се разпръснали (уж от Африка) по целия свят и едва след това са придобили расовите си характеристики под въздействието на околната среда, са ненаучна митология и ерес.   1. Сред най-важните расодиагностични маркери са данните на дерматоглификата - науката за кожните модели на човешкото тяло (водеща фигура на която на световно ниво е Г. Л. Хит). Тези данни включват такива характеристики като делта индекс, индекс на Cummins, проксимален палмарен трирадиус, хипотенарен модел, общ процент на сумарните  трирадии, тенарен модел на първата междудигитална възглавничка  и др.   Ние поставяме този маркер на първо място, защото, както посочва същият Хит в друга книга2: „Знаците на дерматоглифите, тъй като са дезадаптивни, не се влияят от селекцията и по този начин са по-стабилни във времето, по-надеждно показват запазването на древните характеристики на популациите от соматичните“. ... И по-нататък: „В огромен обем материал бе открито съвпадение на диференциация на групи и расови комплекси въз основа на релефа на кожата и расовата соматология“ 3.   Важно е да се разбере: шарките върху кожата - един от основните диференциращи маркери - не зависят от климата! А това означава, че всички приказки за присъствието при всички раси на общ прародител, чиито потомци са се разпръснали (уж от Африка) по целия свят и едва след това са придобили расовите си характеристики под въздействието на околната среда, са ненаучна митология и ерес.   Дерматоглификата ни позволява да отстояваме най-фундаменталните тези, които имат не само научно, а на първо място философско, светогледно значение.   „Основните признаци на дерматоглифите имат голям запас  разграничителна мощност: разликата между основните раси е 2-40 пъти по-голяма от грешката му. Както показват специални проучвания, в рамките на расата се наблюдават най-ясните различия на етническо ниво: етническата бариера е била най-мощният фактор за диференциацията на населението в процеса на неговото историческо и биологично развитие.   Нека си спомним тази мисъл, която е най-важна за всички по-нататъшни изследвания: за човешката история няма по-определящи, съдбовни разлики от етническите.   „Всяка от големите расови групи на човечеството има уникална комбинация от определени честоти на признаци на дерматоглифи и тяхната комбинация, присъща само на него. По този начин анализът на комбинации от знаци ни убеждава, че разликите между расовите стъбла са от мрежоподобен характер. Това наблюдение се потвърждава и от анализ на отклоненията на всяка расова група за индивидуални характеристики и техния комплекс ...

Връзките между основните расови групи са трайни. Европеидитеите заемат по-изолирана позиция, негрите са най-специализираните. Съдейки по системата на таксономичните разстояния между расите, негроидите са най-древният и специализиран расов клон на човечеството -европеидите са по-малко древни, но и специализирани.   От това наблюдение Хит и Долинова правят основния извод:   „Основните расови клонове на човечеството са оригинални, независимо формирани подразделения на човешкия вид“ 4.   Значението на този извод е, че той потвърждава идеята за полигенизма - независимия произход на расите, липсата на общ биологичен корен, общ прародител. Митът за Адам и Ева, „потомците на цялото човечество“, и в същото време за „едно човечество“ като такова, беше изпратен до скрапа, в планината на легиона на демагозите.   Разделността на расите, тяхното изолиране намират ново потвърждение от нашите автори. В по-ранна съвместна работа G.L. Хит и Б. Кийт „Дерматоглифното разминаване на основните расови клонове на човечеството“ (Races and Nations, 1981, брой 11) е заявено много ясно:   „Отделните профили на кожата на трите расови групи свидетелстват за уникалността на всяка от тях. Възможността за подчертаване на подобни опции е напълно изключена. Европеидите и монголоидите имат противоположни комбинации от характеристики, представляващи един вид „двойна спирала“. Негроидите, всички, без изключение, заемат изключително положение. Монголоидите са по-малко стабилна раса от европеидите. Що се отнася до негрите и европеидите, обединяването им в един западен ствол е невъзможно според данните на кожния релеф “5.   Този извод е и най-важният и неопровержим, но освен това опровергава учебниците!   И тогава Хит и Кийт правят друг важен и решаващ извод: "Тъй като признаците на различни телесни системи се развиват с различна скорост, която също се променя в зависимост от конкретните условия, възрастта на формиране на расови взаимозависими системи очевидно не може да бъде същата."   Расите се образували не само независимо една от друга, но и по различно време в различни области на Земята: това трябва да се разбира.
Севастъянов



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13268760
Постинги: 11650
Коментари: 18462
Гласове: 6688
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК