Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2020 17:43 - Учените са открили естествено лекарство, което увеличава дълголетието
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 572 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Експертите са анализирали лечебните свойства на ябълковия оцет и са стигнали до извода, че това естествено и евтино лекарство намалява вероятността от сърдечни заболявания, нива на холестерол и увеличава продължителността на живота. Но оцетът сам по себе си не работи - трябва също да спазвате балансирана диета и упражнения.   Ябълковият оцет се доказа като добре познато домашно лекарство заради различните си антимикробни и антиоксидантни ефекти. Намаляването на кръвната захар и лечението на диабет е едно от доказаните предимства на продукта, пише Express.   Продуктът помага и за предотвратяване на сърдечни заболявания. В едно проучване експертите анализираха ефектите на оцетната киселина върху холестерола и триацилглицеролите при плъхове. Учените стигнаха до заключението, че ябълковият оцет може да намали нивата на холестерола и триглицеридите, както и няколко други рискови фактора за сърдечни заболявания, съобщава UfaTime.ru.     Освен това добавянето на една до две супени лъжици ябълков оцет към вашата диета може да ви помогне да отслабнете. Подобна диета може да намали процента на телесните мазнини и да ви помогне да отслабнете.   Според учените ябълковият оцет осигурява всякакви ползи, много от които са подкрепени от науката. Всички негови полезни свойства допринасят за увеличаване на продължителността на живота.   Марк Константинов


Тагове:   оцет,   дълголетие,   грибки,


Гласувай:
4



1. zaw12929 - ДОБЪР СЪВЕТ: ДА ПОЛЗВАМЕ ЯБЪЛКОВИЯ ...
01.12.2020 20:47
ДОБЪР СЪВЕТ: ДА ПОЛЗВАМЕ ЯБЪЛКОВИЯ ОЦЕТ ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИИЕ: КАТО естествено и евтино средство нама-лява вероятността от сърдечни заболявания, увеличава продължителността на живота. Как оцетът работи като добре познато домашно „лекарство“: Намаляването на кръвната захар, лечението на диабет, предотвратяване на сърдечни заболявания- намалява нивата на холестерола и триглицеридите. Добавянето на една до две супени лъжици ябълков оцет към вашата храна помага да отслабнете. Ябълковият оцет осигурява ползи, много от които са подк-репени от науката защото допринасят за увеличаване на продължителността на живота. СЪВЕТ: ЯЖТЕ ЗЕЛЕНА САЛАТА , ПО-РЪСЕНА С ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ. ОЩЕ: НА СУПИТЕ, НА ПОСТНА ЛЕЩА, НА БОБЕ-НА ЧОРБА ДОБАВЯЙТЕ ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ. ТАКА ВСЕКИ ДЕН, КОНСУМИРАЙ-КИ СУПА, САЛАТА ПРИЕМАТЕ И ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ- ТОВА ВЕЧЕ Е ПЪТ КЪМ ДЪЛГОЛЕТИЕ.
ПОЗДРАВИ ЗА АКТУАЛНИЯ ПОСТИНГ! ЗДРАВЕ И УСПЕХИ!

цитирай
2. radostinalassa - Да, ябълковият оцет е обявен за...
01.12.2020 21:03
храната на 2014 г. Монасите го употребяват редовно , собствено производство. Получава се много лесно. Това е ферментирала храна, която преминава от стомаха директно в кръвта и я разрежда, ако е сгъстена, убива бактериите и гъбичките там.
цитирай
3. kolevdobri - Няма "полезна" и "вредна".
02.12.2020 09:44
Една храна може да бъде полезна за един и вредна за друг. С оцета е същото. Някои хора не бива да се докосват до оцета. Например, типове Пита или в Пита разстройство. Ако храносмилателният огън е разпален прекалено много, оцетът ще го взриви още повече.
цитирай
4. radostinalassa - 3. kolevdobri
02.12.2020 15:32
Аз говоря за хората над 40 г., при които стомашният сок не се продуцира така, както е при по - младите хора. Оцетът, лимонената киселина го подсилват. Не знам какъв е той при другите раси и подраси. Говоря само за белите хора.
Болката , която се изпитва при гастрит се дължи на навлизане на алкално съдържимо от дуоденума,. А тази дисфункция на жлъчният мехур се дължи на малко приемане на йод, който регулира чрез тироксина работата на черния дроб и жлъчния мехур.
цитирай
5. kolevdobri - Възрастта няма значение.
02.12.2020 15:53
Аюр веда дели хората на 3 основни групи. Вата, Питта и Кафа. Има десетки подгрупи след това. Ако човек с водеща Питта доша и в същото време и ма питта разстройство - нервен, прекалено затоплен от психическа реакция или от физическо натоварване, не се съобрази с тази особеност и приеме оцет с храната си, това ще разпали още повече разстройството. Оцетът също не се препоръчва за хората тип Кафа, защото окислява организма. Препоръчва се предимно за хора със слаба конструкция, тип Вата, за балансиране на вкусовете и разпалване на храносмилателния огън. Ако искате да разберете дали оцетът е добър за вас, направете следния експеримент - консумирайте оцет и си мерете рН на урината в продължение на месец. Отбележете резултатите. След това спрете оцета за месец, при равни други условия. Отбележете резултата. Това е. Може да се тества и с кръвен анализ. Може да се тества и по метода, който предлага д-р Танев. Вие влизате в блога му. Те работят с машина Имедис, която може да определи поносимостта на оцета, пък било и на каквото и да е друга храна спрямо конкретния индивид. Успех.
цитирай
6. radostinalassa - Възрастта има голямо значение
02.12.2020 16:50
Д - р Кребс е установил, че дневно у нас се образува един литър слаба оцетна киселина, която се използва в цикъла на Кребс. Кислородът влязъл в клетката се свързва с ацетил - Ко А. Ако нашите полезни бактерии не могат да я произведат, трябва да я приемаме отвън.
Друга причина е липсата на заземяване при нас. Индийците май ходят повече боси. Като не получаваме енергия от земятя се смущават обменните процеси и пак сме губещи.
цитирай
7. radostinalassa - Стомашният сок трябва да е много кисел
02.12.2020 17:30
kolevdobri написа:
Една храна може да бъде полезна за един и вредна за друг. С оцета е същото. Някои хора не бива да се докосват до оцета. Например, типове Пита или в Пита разстройство. Ако храносмилателният огън е разпален прекалено много, оцетът ще го взриви още повече.

Той може да стопи бръснарско ножче. Стомашните клетки умират за 15 минути и се сменят с нови. Отишъл в кръвта хлорът, който се съдържа в него действа като дезинфектор , като убива микробите и разгражда умрелите клетки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13125915
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години