Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2020 13:57 - Тимусната жлеза – точката на младостта
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 790 Коментари: 7 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Т очка на младостта в нашето тяло?image

Убедени сте, че такава точка не съществува?

Какво знаете за собственото си тяло? Фактът, че имате сърце, стомах, бъбреците и черен дроб? Всъщност, вселената на нашето тяло включва много органи, за които ние дори не сме чували. Един такъв орган е тимуса или тимусна жлеза. Тимус на гръцки означава „жизнена сила“ и това никак не е случайно.

Открит е модерен, нов и ефикасен начин за възстановяване на нормалната функция на тимустната жлеза. Откритието е на Европейската Академиня на Някуките и е удостоено с Нобелова награда! Курсът продължава само 1 месец! Вижте повече ТУК!

Тимуса е централен орган на имунната система. При новородено бебе тимусната жлеза е напълно развита и през първата година от живота достига максимален размер от 25 cm3. Теглото на тимуса при шестмесечно бебе достига до 20 гр, което представлява 0,5 % от телесно тегло. Животът на детето през първите 2-3 години до голяма степен зависи от тази жлеза. По време на този период на клетките на имунната система попадайки в  тимуса преминават  “ курс по бойната подготовка“, където част от новите попълнения, се елиминира, а успешните клетки се превръщат в Т-лимфоцити – „специалните сили“, които могат да неутрализират инфекция, вируси, туморни клетки и патологични промени.

Има ли живот след смъртта на тимуса?

Този орган е пример за изключително преждевременно стареене и умиране. Размерът на тимуса намалява с възрастта, а епителните клетки и се заменят със съединителна и мастна тъкан. На 50-60 години,човек има три пъти по-малка жлеза, а при по-възрастните хора тя отсъства. Но да се страхуваме от естествения процес на изгасване на жлезата, не си струва. Това не е опасно за човешкия живот, тъй като през първите пет години от активната си работа тимуса осигурява нашето тяло достатъчен запас от Т-лимфоцити. Също така част от функциите на тимусната жлеза се предават на клетките на кожата, които синтезират хормони.

Точка на Младостта

Лекарите казват, че колкото по-късно се случва замирането на функциите на тимусната жлеза, толкова по-добре. Експериментите показват, че тимусът може да забави биологичния часовник.Показателен пример за това е тимусната трансплантация на две кучета. На младо животно имплантирали стара жлеза и в резултат на това то остарява бързо и изнемощява. На възрастно куче трансплантирали млада тимусна жлеза и в резултат животното бързо се възстановява, става активно, повишава се апетита му и то започва да изглежда по-младо.

Как тимуса забавя стареенето? Освен подготовката на „специалните сили“ от Т- лимфоцити, жлезата  произвежда тимусни хормони, които допринасят за регенерирането на кожата, подобряват възстановяването на клетките и стимулират работата на имунната система. Тимусната жлеза секретира в кръвта биологично активни фактори: растежен фактор, фактор който намалява концентрацията на калций в кръвта, инсулиноподобен фактор, понижаващ съдържанието на захар в кръвта. Накратко тимусът е способен значително да подмладява организма.

Как да се намери точката на младостта?

„Ако искаш да скриеш нещо надеждно, го постави на най-видното място“ – така може да се каже за най- мистериозния орган на имунната система – точката на жизнеността и младостта на нашия организъм. Да я намерете е лесно. Необходимо е да поставите събрани два пръста под вдлъбнатината на ключицата. Това е приблизителното местоположение на тимусната жлеза – централната част на гърдите, точно зад гръдната кост.

Как да се съживи точката на младостта?

Дегенерацията на тимуса може да се спре. Възможно е дори да го възстановите. За тимуса е полезно всичко, което укрепва имунната система – подходяща храна, закаляване, топлинни процедури.

Има един много лесен и ефективен метод за въздействие върху тимуса, ефективно стимулиращ вътрешната жизненост – почукване, поглаждане и масажиране на тази точка. Поставете върха на пръстите или леко свит юмрук върху точката на младостта и започнете леко почукване на мястото. Изберете приятен за вас ритъм на почукване. За да активирате тимуса са достатъчни 10-20 повторения.. Ако правите това редовно сутрин и няколко пъти през деня, то точката на младостта ще се активира и ще се почувствате много по-енергичен, весел, може да усетите „мравучкане“ по тялото или да изпитате чувство на радост. Въпреки привидната незначителността на процедурите, тяхното положително въздействие е необичайно голямо и има огромно влияние върху оздравяването и подмладяването на организма.

Оздравяването на тимусната жлеза може да се извърши с помощта на хранителна добавка от естествена жлезиста тъкан на капсули или с  биорезонансната терапия, при това въздействието ще бъде електромагнитно и информационно ниво. Този вид корекции могат да повишат ефективността на тимуса до нивото на много по-млад организъм.

За да научите повече за естествената тимусна жлезиста тъкан под формата на капсули последвайте линка: http://zdravini.bg/timusna-jlezista-tykan-Swanson



Тагове:   масаж,   имунитет,   тимус,


Гласувай:
2



1. анонимен - Знам че има G точка.
10.12.2020 15:16
Знам че има G точка.
цитирай
2. radostinalassa - Това е Т - точка.
10.12.2020 15:22
go4iito написа:
Знам че има G точка.

цитирай
3. work75 - Интересно!
10.12.2020 20:40
ако имаш нужните знания за G точка и енергията да боготвориш женското същество като богиня на любовта и без да разпилееш...само посветени го знаят.Пращиш от енергия щастие любов и виждаш и усещаш слабите...господи те не знаят какво правят...а между другото биенето по гърдите като горила преди битка гърдите страхотно упражнение за изчистване на храчки...пазете се може да е ковид19...хахахаха не можем да излезем от вкъщи а марсиянците на чакат на марс...хахахахаха.......................
цитирай
4. radostinalassa - Това не ти е месец март, все пак
10.12.2020 20:57
Вече е декември и могат да излъжат само дебилните граждани, които отиват да се тестват и лекуват. Невежеството е порок.
цитирай
5. work75 - Интересно!
10.12.2020 21:06
нищо лично всичко е бизнес...пари при пари отиват...
цитирай
6. radostinalassa - Да беше само бизнес
11.12.2020 16:25
Тук става дума за живота на хората.
цитирай
7. work75 - Интересно!
12.12.2020 13:49
невежи не са чели вярват всяка дума от телевизията.тези които четат управляват тези които гледат телевизия...интриги....това е...майката си еБало живота...я ги питай кога за последно са прочели лист хартия за последно....пробвай...или са слушали новините комшийката и там някой се изказал еди какво си....или духне вятъра това правят...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13322101
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК