Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2021 13:57 - Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 970 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Работен (непълен) списък на очакваните странични ефекти от ковид ваксините

image

Ще преведа някои от описаните странични ефекти, споменати в слайд 16 от презентацията, като ще поясня и коментирам отделни от тях:

• Синдром на Гилен-Баре (Това е обяснено още в следващия слайд на презентацията. Там FDA не крие, че наблюдава и отчита връзката на ваксините с този Синдром още от 2007 г. Оттогава се споменава като „страничен ефект“ и в листовките на почти всяка противогрипна ваксина. Представлява увреждане на миелиновата обвивка на нервните влакна, която може да се предизвика от невротоксичните адюванти във ваксините и/или като автоимунна реакция на ваксините, съдържащи скуалин.)

• Остър дисеминиран енцефаломиелит (Имуномедииран възпалителен демиелинизиращ процес. Виж горе.)

• Нарколепсия и катаплексия (За връзката на ваксините с бума на нарколепсията вижте тази статия.)

• Анафилаксия (Остра алергична реакция. Може да се очаква както от ковид ваксините, разработени по „традиционната“ технология на противогрипните, така и от новите мРНК ваксини, съдържащи полиетилен гликол (PEG), към който са „чувствителни“ или алергични до 70% от хората по света, като процентите варират от държава до държава.)

• Автоимунно заболяване (Не е уточнено какво точно е заболяването, защото то може да е всякакво според телесната конституция на отделния човек. Почти по правило обаче ваксините причиняват неврологични автоимунни заболявания.)

• Остър миокарден инфаркт (Дали е за предпочитане през грипоподобния ковид?)

• Тромбоцитопения (Намален брой на тромбоцитите и затруднено съсирване на кръвта. При нараняване може да доведе до животозастрашаваща кръвозагуба. Автоимунен проблем, който може да се провокира от повечето ваксини, не само тези „против коронавируса“.)

• Нежелан изход на бременността и раждането (Разбирайте: „спонтанен“ аборт и/или мъртвородени бебета. Как ваксините, включително тези за Covid-19, причиняват това, вижте тук и по-подробно тук. Накратко: от документите на британския регулаторен орган стана ясно, че не са правени изпитания на мРНК ваксините дори на животни относно влиянието им върху бременността, кърменето и плодовитостта. Изяснен е и механизмът, по който могат да действат стерилизиращо както на жените, така и на мъжете.)

• Артрит и артралгия (Когато са причинени от ваксините, също става дума за „неочакван“ и „нежелан“ автоимунен отговор.)

• Синдром на системен възпалителен отговор при децата (Разбирайте: септичен шок; остро отравяне, предизвикано от токсичните ваксини.)

• Смърт (Кратко и ясно, не като „конспирация“, а го четете от експертите на FDA. Как точно ковид или друга ваксина може да предизвика фатален изход, не е обяснено, защото възможните механизми са няколко и отново зависят от индивидуалната телесна конституция на човека.)

Както е отбелязано в заглавната част на този слайд, предложеният списък е чернова. Той се основава на статистическите данни от досегашните ваксини, повечето от които са разработвани дълги години и тествани в продължение на десетилетия. Ето защо FDA си оставят вратичка за възможността да допълват този списък с много повече странични ефекти, предизвикани от безобразно пришпорените ковид ваксини — особено за мРНК ваксините, които са изцяло експериментални и никога досега не са били прилагани на човек, тъй като опитите върху животни са давали ужасяващи (или обратните на желаните) резултати.

Втора актуализация за 09.12.2020 г.: Списъкът със страничните ефекти от мРНК ваксините на FDA ще трябва да се допълни с фациалис (парализа на лицето). Четирима от доброволците, участвали в изпитанията на Pfizer, са развили неврит на лицевия нерв, вследствие на което е била засегната и мускулатурата на едната им лицева половина. Но, хей, ако носят маски и шлемове, може би няма да личи, че са били обезобразени от ваксината.

Текущата рекламна кампания на ковид ваксините разчита на посланието: „Умират хора от Covid-19!“ Е, хора умират и от досегашните ваксини, като FDA очаква да умират и от тези против Covid-19. Дори да не причиняват внезапна смърт, ваксините ще отключват, насърчават и/или утежняват съществуващи и нови здравословни проблеми. Всяко от описаните автоимунни заболявания е по-тежко и по-мъчително от Covid-19, който при повечето хора протича без симптоми. След това отминава. А автоимунните и другите описани от FDA заболявания остават и (ще) се носят до гроба. Така че аргументът „Хората умират от ковид“ може да идва само от продажните масмедии и техните безкритични (да си го кажем: безумни) читатели.
Иван Стаменов



Тагове:   Мерси,   парализи,   лек грип,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Всяко от описаните автоимунни заболявания е по-тежко и по-мъчително от Covid-19, който при повечето хора протича без симптоми.
09.01.2021 14:36
Всяко от описаните автоимунни заболявания е по-тежко и по-мъчително от Covid-19, който при повечето хора протича без симптоми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13144318
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години