Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2021 18:27 - Пропаганда И Техники За Контрол На Ума, Създадени Да Ни Накарат Да Се Смалим Пред Тиранията На Covid-19
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1446 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.03.2021 18:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Пропаганда И Техники За Контрол На Ума, Създадени Да Ни Накарат Да Се Смалим Пред Тиранията На Covid-19

image

HAF
25 Февруари 2021 Г.


Устойчивото използване на психологически манипулации и техники за контрол на ума, за да ни накара да се стесним пред Covid-19 и бъдещите измислени и илюзорни пандемии и тяхното тормозно поведение

Някои подходящи цитати:

image

Източник на изображението: Питър Брукс, The Times

 

„Ако изречете достатъчно голяма лъжа и продължите да я повтаряте, хората в крайна сметка ще повярват. Лъжата може да бъде поддържана само дотогава, докато държавата може да предпази хората от политическите, икономическите и / или военните последици от лъжата. По този начин става жизненоважно за държавата да използва всичките си сили, за да потисне несъгласието, тъй като истината е смъртният враг на лъжата и следователно истината е най-големият враг на държавата. " - Джоузеф Гьобелс

Разписка за ефективно лъжа, която след това ще се възприема като истина:

 

1. Голяма лъжа
2. Проста лъжа: съставена само от няколко точки
3. Убедителна лъжа: по-лесно с хора, които нямат знания и мъдрост
4. Нека се потопят напълно в идеите
5. Повтаряйте лъжите
6. Изпълнявайте лъжите дълго време периоди от време
7. Накарайте хората да бъдат привлечени от вашите лъжи.

„Не би било невъзможно да се докаже с достатъчно повтаряне и психологическо разбиране на засегнатите хора, че квадратът всъщност е кръг. Те са просто думи и думите могат да се моделират, докато облекат идеите и се прикрият. " - Джоузеф Гьобелс ( Реф. )

image

Учтиво усилвател и Das Frank

Играта На Ковидокрацията

Колкото по-големи са лъжите и пропагандата, толкова по-голям е страхът и истерията.

Колкото по-голям е страхът и истерията, толкова по-голям е броят на стресираните хипохондрици, които веднага се представят да бъдат тествани за Covid-19 с помощта на гадните и вредни тампони и протокола RT-PCR (Ритуал).

Колкото по-голям е броят на участниците в теста, толкова по-голям е броят на хората, които дават фалшиво положителни резултати и се счита, че имат Covid-19.

Колкото по-голям е броят на хората, които се явяват на тестовете, толкова по-големи са шансовете от тях да се подложат на допълнителни тестове, за да потвърдят или оспорят съществуващите резултати от теста.

 

Колкото по-голям е броят на хората, които тестват фалшиво положителен резултат, толкова по-голям е броят на хората, които биха се страхували да умрат от въображаемата болест.

Колкото по-голям е броят на ужасените хора, независимо от резултатите от тестовете им, толкова по-голям е броят на хората, които биха се пристрастили към повече тестове.

Колкото по-голям е броят на ужасените хора, толкова по-голям е броят на хората, които биха се поддали на желанието да бъдат инокулирани с различни задължителни токсични ваксини.

Колкото по-голям е броят на хората, които тестват фалшиво положителен резултат, толкова по-голям е броят на хората, които ще бъдат маркирани, обезпечени, наблюдавани и наблюдавани.

Колкото по-голям е броят на хората, които са под гаранция (да останат у дома и да се самоизолират), толкова по-голям е броят на хората, които биха били вкарани в центрове за задържане / хотели в продължение на седмици и за своя сметка.

Колкото по-голям е броят на хората, които са изпратени, толкова по-последователни тестове ще им бъдат наложени и толкова по-малък е броят на останалите хора, които могат да запазят своите свободи, свободи и човешки права.

Колкото повече се тествате в бъдеще, толкова по-голям е шансът да бъдете установени положителни.

Колкото по-голям е броят на хората, които се считат за фалшиво положителни, толкова по-голям е броят на хората, които биха били принудени да правят ваксинации.

Колкото по-голям е броят на хората, които получават задължителните ваксини, толкова по-голям е броят на хората, които могат да се разболеят и умрат в резултат на токсичните ваксини и по-голямото приписване на причините за нови варианти на един и същи вирус, различни щамове на същия вирус, други вирусни видове, съществуващи съпътстващи заболявания, „слабата ни конституция и дефектните гени“ и т.н.

Това е техниката на психологическата проекция, която прехвърля вината и хвърля срама върху получателите на насилие.

Колкото по-голям е броят на хората, които получават задължителните ваксини, толкова по-голяма е възможността за по-голям брой положителни резултати от тестове за различни настоящи и бъдещи „диагностични тестове“ под предлог, че са хванали или вариантите на съществуващ вирус, или нови микроби.

Колкото по-голям е броят на ваксинираните, които дават положителни резултати от тестовете за нови вируси, толкова по-голяма е възможността властите да упражняват сила върху тях за по-нататъшни тестове и повече ваксинации в бъдеще с безкрайно доставяне на различни ваксини за различни произведени пандемични микроби. Тези политики са напълно съобразени с патерналистките и тоталитарните подходи към „общественото здраве“.

Колкото по-голям е броят на хората, които могат да се разболеят или които могат да умрат от ваксини, толкова по-големи са шансовете доставчиците на лъжи и измами да се опитат да ни измият мозъка, за да мислим, че причинените от ваксината болести и смъртни случаи са причинени от мутиралите щамове съществуващ вирус или дори изцяло нов каталог на илюзорни микроби.

Още живите ще бъдат убедени или упълномощени да получават допълнителни инокулации, за да предпазят себе си и другите от вреда.

Колкото по-голям е броят на хората, които се изследват, проследяват, ваксинират и лекуват, толкова повече пари ще спечелят малцината, които съставят корумпираната кабала.

Ако хората искат да имат токсини в тялото си, това е жалко, но стига моите свободи и права да не бъдат погазени. Докато правата на колективното мнозинство не гасят правата на малцинството.

Безкрайно предлагане на клиенти и експоненциално увеличение на сумата, която трябва да се направи.

Този Mary Go Round е проницателен кръг и се нарича регулаторен контролен контур за положителна обратна връзка, който се храни безкрайно.

Според мен всеки изстрел на дадена ваксина би посял и подготвил имунитета ни с коктейл от гадни чужди химикали, които са целенасочено проектирани не само да ни осакатят и убият, но и може би, да създават допълнителни положителни резултати от теста всеки път един се тества.

След като разрешите навлизането на чужда ДНК / РНК във вашето тяло, ще бъдете интерпретирани като хибрид, мозайка, съставена от човешки и машинни елементи.

Бил Гейтс и неговите кохорти са патентовали ваксините си, оборудването и инструментите за откриване на Covid-19 и изобретенията си „Digital ID“.

Те биха могли да възприемат всички онези, които са приели съобразно своите наночипове като свои роби с изкуствен интелект, които трябва да бъдат манипулирани, наблюдавани и може би прекратени.

Честотата и разпространението на предполагаемото настоящо заболяване или бъдещи пандемични заболявания (епидемиология) по отношение на техния процент на инфекция, смъртност и честота на предаване могат да бъдат измислени, за да следват различни желани, предварително определени тенденции, които биха задоволили само извършителите на такива престъпления срещу човечеството.

Всичко това е може би най-голямата измама на земята някога, според мен.

Всички усещаме постепенното и постоянно затягане на примката около врата си.

Как френските готвачи готвят жабите си?

Предполагат, че поставят горката жаба в тенджера със студена вода и бавно задушават съдържанието. Нещастната жаба не е в състояние да усети предстоящата гибел, тъй като температурата на водата се увеличава бавно, постепенно и само неусетно, за да сведе до минимум непоносимостта и чувствителността. Всяка мисъл за вроден, рефлекс, поведение за оцеляване (реакция и противопоставяне) спрямо ужасяващите действия, извършвани срещу него, по този начин ще бъде анулирана.

Непрекъснат бизнес както обикновено.

Крайно доказателство: Covid-19 беше планиран да въведе новия световен ред

Преследване = Лов = Следа = Следа = Хрътка = Преследване

Тези, които не са в състояние да извършват независим и критичен анализ, тези от нас, които лесно се манипулират, привикват и насочват в определена посока, са тези, които също биха могли да повярват в тъмните псевдонауки на стадния манталитет и стадния имунитет; теории, които служат само за неизбежна хипнотизация на хората да действат като сплотена, хипнотизирана единица от контролирани от разума роби, всички подредени и следващи стъпките и директивите на козата Юда .

"Направете си овце и вълците ще ви изядат."
(Писмото на Бенджамин Франклин от 1773 г.)

След като по-голямата част от населението бъде ефективно измито и индоктринирано, същите тези хора биха могли да започнат да налагат собствената си тирания. Сега имаме комбинираните тирании както на правителствата, така и на подведеното мнозинство, с които да се справим.

По-голямата част може да са нетърпеливи да бъдат тествани, подправени и ваксинирани; многократно и безкрайно.

Същото това мнозинство би могло с радост да подкрепи и наложи указите на своите правителства и след това да наложи колективната си воля на малцинството.

Кога монетата ще падне, ако някога за някои хора?

От д-р Свобода (псевдоним)




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39931149
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930