Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2021 07:10 - Прионните болести и Covid-19
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 2424 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 13.03.2021 07:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
 
 
  Много хора вече подозират, че във "ваксините" срещу Covid-19 се поставя нещо, с което да се осъществи масовият геноцид, който елитът е планирал за около 90% от световното население.
Аз съм сигурен, че "ваксините" срещу covid-19 съдържат продукт на генното инженерство наречен ПРИОН.
Това са модифицирани, изкуствено създадени микроорганизми с дълъг инкубационен период. Те са предназначени да причиняват трансмисивна спонгиформна енцефалопатия (TSE), като по този начин причиняват мозъчно увреждане, което води до смърт.
Бавна, масова, геноцидна, мизерна смърт, която не изисква разрушения на сгради и инфра структура, за да постигне унищожение с мащабите на термоядрена война. Прионите (Prions) са опасно биохимично оръжие, което се добавя като съставка към коронавирусните ваксини.
Познанията натрупани в сферата на биотехнологиите се контролират и ползват от ционистките научни институти.
Това увеличава риска от използване на химически, бактериологични и биохимични оръжия за масово унищожение.
Прионите са безпрецедентни инфекциозни патогени от ново поколение, които причиняват множество фатални невродегенеративни заболявания, които се разпространяват и протичат по съвсем нов механизъм и процес.
Те са трансмисивни частици, лишени от нуклеинова киселина. Поради техните особени характеристики, прионите се очертават като потенциална опасност, тъй като те са най подходящи и могат да бъдат използвани за целите на световният елит, при разработването на оръжия за масово унищожение.
Прионите причиняват фатални инфекциозни заболявания. Към днешна дата няма, превантивен, терапевтичен или профилактичен подход или метод за противопоставяне и лечение на тези заболявания.
Това е така, защото прионите са устойчиви на екстремно високи и ниски температури, което ги прави неуязвими.
Дори при приготвяне на храна при висока температура, те могат да намерят своя път през храносмилателната и кръвоносна системи до нервната система.
Рекомбинантните приони са силно инфекциозни и могат да се свързват с почвени съставки, или с аерозоли, което ги прави лесни за разпространение.
В лабораториите на военно промишленият комплекс на Америка, прионите се изучават и изследват от десетилетия. И не само, че са успели да ги произвеждат в лабораторни условия от 2016 г., но още повече от това е постигнат точен контрол върху тяхното патогенно поведение.
Един от прионите, който е избран в този момент за обезлюдяване на планетата, като най подходящ, най-вероятно е взет от норките, които са негов естествен гостоприемник.
Така ще се прехвърли вината за смъртността от енцефалопатия, която ще бъде причинена от ваксините срещу covid-19, върху норките, като носител на заразата.
В подготовката на тази измама системата е създала неуточнена епидемия от предполагаем „вирус, подобен на covid-19“ сред популацията на норки в Дания.

Спомнете си как демонстративно бяха евтаназирани с големи фанфари, милиони от тези животни. Важно е да знаете всичко това, защото така работи системата, която ще обслужи планетарната евтаназия на голяма част от човечеството.

Системата е избрала да се отърве първо от старите хора. Ето защо възрастните хора са с приоритетно предимство за ваксинация.
Първите ваксини с приони, са специално предназначени да се дават на по-възрастната „най-уязвима“ част от населението и на онези, от който зависи здравеопазването на по младите поколения.
Доброволците от страх са бонус при изпълнението на плана. Ето защо възрастните хора и "рисковите групи" ще бъдат имунизирани ПЪРВО и отделно от останалите.
Винаги помнете, престъпниците, които ни управляват, са способни на всичко.
Мозъчните увреждания, нанесени на старите и смъртта им, ще бъдат докладвани като резултат от „деменция“ или „болест на Алцхаймер“, така че да попречат на патолозите и честните учени да открият истинската причина достатъчно дълго, за да инжектират толкова хора, колкото системата смята за необходимо със смъртоносни приони, скрити във ваксините.
Ето за това не приемайте ваксиниране срещу Covid-19.
Предупредени сте!
Прионите причиняващи фаталното увреждане на мозъка се предава като зараза от "ваксинирано", заразено лице на неваксиниран здрав човек. Следователно не се цели и не е необходимо да се ваксинира цялото население на планетата.
Ваксинираните хора бързо ще разпространят прионите върху не ваксинираните чрез физически контакт.
Заради високата си устойчивост на екстремни условия, разпространението ще се реализира чрез телесните секрети, на тялото от слюнка до сексуален контакт. Специалните условия за съхранение и ограниченият достъп до ваксините пречи на честните и независими учени да открият, че ваксините covid-19 съдържат приони.
Това се постига главно от извънредно ниските температури от -94 градуса по Фаренхайт (-70 градуса по Целзий), при които се пазят тези ваксини. Температурите, които изискват такива специални фризери, позволяват на правителствата да контролират достъпа до тези ваксини и по този начин пречат на всеки да изучава техните съставки.
В някои страни военните поеха контрола върху транспортирането, съхранението и разпространението на тези ваксини, за да се уверят, че никой независим учен не може да направи лабораторен анализ, за ​​да разбере истинското им съдържание.
Единственият избор е да се доверим на това, което пише в описанието на ваксината предоставено от производителя. Задайте си въпроса, на кого са заводите за производство на тези ваксини, лекарствата и тестовете за Covid-19 ...
За максимален контрол някои страни поставиха болниците под контрола на военните или на полицията. На всякъде по света се извършва Covid репресия, ограничения и насилие включително.
Безсмисленото тестване като контрол върху разпространението на Covid-19 обаче има смисъл за разпространението на вируса и прионите толкова, колкото и ваксините срещу Covid-19.
Не приемайте и тестове за Covid-19! Убеден съм, че и тампоните се използват за вмъкване на приони. Това е причината да се използват толкова дълги клечки.
Тази дължина позволява да се достигне чак до основата на мозъка. Мозъкът е орган, който е най-уязвим към прионни инфекции и всякакви механични увреждания. Нарушавайки естествената бариера предпазваща мозъка дава възможност на прионите да проникнат в мозъка и да причинят инфекция след изтичане на инкубационният им период и намножаване...
Дано да сте разбрали, че в момента се води тиха, подмолна, асиметрична, унищожителна война. Тя е на живот и смърт срещу цялото човечество... Споделяйте, защото животът ви зависи от това!
мил Андреев 10 март в 21:27 ч.  · 

 



Гласувай:
4



1. radostinalassa - Болестта на евреите - прионната болест
13.03.2021 07:30
Болестта на Кройцфелд-Якоб е дегенеративно заболяване на главния мозък, отнасящо се към групата на прионните болести и свързано с натрупване на патогенен прионен протеин в мозъка. Заболяването има предимно спорадичен характер. Автозомно доминантната (наследствена) форма се наблюдава едва в 10-15% от случаите.

Инфекцията не се предава по „стандартните” пътища. Регистрирани са случаи на заразяване при трансплантация на роговица и мозъчна тъкан. Източник на инфекцията могат да бъдат също нестерилни хирургически инструменти и мозъчни електроди за стереотаксични операции. Описани са близо 50 случая на развитие на болестта на Кройцфелд-Якоб след терапия със СТХ (соматотропен хормон), извлечен от хипофизата на едър рогат добитък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141199
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години