Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2021 21:01 - Заключение на лабораторния лекар: нас ни изяждат гъби
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1369 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 25.04.2021 21:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   Такова ужасно заключение направи лабораторен лекар с университетско образование, която в продължение на четвърт век изследваше под микроскоп патогените на всякакви болести при многобройните си пациенти.   Това започва през 1980г. Млад мъж със странна болест е изпратен в лабораторията за изследване.

https://grodno24.com/2021/04/nas-edyat-griby.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com
От време на време, без видима причина, температурата му се повишаваше до 38 градуса. Изглежда, че е добре. Но този леко болен човек сериозно каза на лаборантките: „Момичета, чувствам, че скоро ще умра“. Те не му повярваха, защото лекуващият лекар подозираше, че той има  просто малария. Те се опитваха да открият патогена му в кръвта на пациента цял месец.
Но така и не го намериха.   И пациентът, неочаквано за лекарите, много бързо стана "тежък". След това с ужас откриха, че той има септичен ендокардит - инфекциозно поражение на мускула на сърцето, което първоначално те са пренебрегнали. Човекът  не е бил спасен. Козмина не изхвърли кръвта на починалия.
Разглеждайки я още веднъж под микроскоп, тя неочаквано откри в нея най-малките организми с мъничко ядро. В продължение на два месеца се опитвах да ги идентифицирам, като разпитвах клинични лабораторни асистенти и разглеждах атласи по бактериология, но без резултат.
И накрая, намерих нещо подобно в книгата на молдовския автор Шройт.   Имаше снимки и описания на странни микроорганизми - микоплазми, които нямат плътна клетъчна мембрана.
Те са покрити само с тънка мембрана, така че лесно променят формата си. Например от сферична микоплазмата може да се разтегне като червей - и да се вмъкне в тясна пора на човешка клетка. Дори вирусите не са способни на това, въпреки че са с по-малки размери от сферичните микоплазми.
Последните обаче могат и без да проникват в клетката, да получават хранителни вещества от нея. Най-често тези парчета протоплазма просто се придържат към клетките и изсмукват соковете от тях през порите. Но, както често се случва в науката, първата находка зададе повече въпроси, отколкото отговори. В книгата на Шройт изследователят намери втори претендент за ролята на причинителя на септичен ендокардит. Както по външен вид, така и по навици, много сходни с микоплазмата, е така наречената елформа на бактерия. Появява се, когато пациентът се лекува с пеницилин, който не позволява на бактериите да образуват мембрана.
Преди това лекарите смятаха, че паразитите ще умрат без нея. И тогава се оказа, че те могат да живеят без мембрана и дори да причиняват заболявания, но те протичат много необичайно, както казват лекарите, нетипично.
Такива заболявания са много трудни за диагностициране.? И накрая, имаше трети претендент за ролята на убиеца, най-малкият - хламидия. Някои учени го наричаха спората на гъбичките, други - вирусът, но всички се съгласиха, че това джудже от микросвета свободно прониква в клетките и паразитира вътре в тях.  
И така, хламидиите и микоплазмата възбуждат заболявания с еднакви клинични прояви. По симптомите е невъзможно да се определи кой е причинил заболяването - мембранният  или клетъчен паразит.
Уви, първите опити за идентифициране на тайния убиец породиха три версии, всяка от които може да бъде фалшива. Но това търсене не беше напразно. Ако сега Козмина откри такава „дреболия“ в нечия кръв, на която инструкциите и ръководствата не изискват внимание, тя въпреки това вдигна аларма, за да не пренебрегнат лекарите болестта, както се случи с нещастника.  
ОТНОВО ТРИХОМОНАДА! През 1981 г. бременна жена е изпратена в лабораторията с диагноза "треска" с неизвестен произход. И те дадоха инструкцията: „Потърсете причинителя на маларията“.
След това лаборантите „засели“ кръвта на пациента в хранителна среда. В една „посявка“ вече познатата вече Козмина наистина израсна, а в друга - о, ужас! - появи се мъничка ... Трихомонада. Същите тези бичове, които според официалната медицина причиняват само венерически болести, а според „подполните“ - и много други „цивилизационни заболявания“. Алармирах и поставих всички Белгородски специалисти на крака - казва Козмина
. „Но те не можаха да обяснят резултатите от теста. След това спешно заминах за Москва в Института по микробиология „Гамалея“. Те потвърдиха, че кръвта на пациента съдържа микоплазми. Но отказаха да коментират присъствието на трихомонада! И те не съветваха как да се лекува пациентът.
„Но ние ще ви научим как правилно да сеете микоплазма“, казаха ми смутените светила на микробиологията. Но и аз се зарадвах на това. Мислех, че придобитите умения ще ми помогнат да идентифицирам причинителите на почти всички заболявания с неизвестна етиология.
Но когато в Белгород започнах да „сея“ микоплазми, до тези мембранни паразити израснаха много други дребни неща, които не можах да разпозная.   Всъщност тези микроорганизми се отличават с голямо разнообразие от форми: кръгли, овални, подобни на сабя, с едно ядро ​​и няколко, отделни и свързани във вериги. Имаше причина лекарят-лаборант да бъде объркан.
Тогава тя реши да учи от книгите на класиците на микробиологията. В книгата на един учен прочетох, че трихомонадите се размножават чрез спори. Как да разберем това, тъй като гъбата има спори, а Trichomonas се счита за животно? Ако мнението на учения е вярно, тогава тези биччета трябва да образуват мицел в човека - грибница.
Всъщност при анализите на някои пациенти под микроскоп се наблюдава нещо подобно на мицела.   Отначало бях изненадана, какви са тези нишки? - припомня си Лидия Василиевна. - Може би вата? Или пациентът е изтрил праха от дрехите си? Но тогава с изненада установих, че нишките са съставени от ... едноклетъчни паразити. Вярно е, не от трихомонада, а от микоплазми.
Така че може би това е един и същ микроорганизъм, но на различни етапи от неговото развитие? Тогава не е изненадващо, че трихомонадите образуват спори, а микоплазмите образуват мицел. Просто мицелът расте в тялото ни.  
Официалната наука признава съществуването на безкамшичести трихомонади - но само в урогениталната кухина. И Лидия Василиевна често намираше тези паразити в кръвта, млечната жлеза и други органи.
Как тези гиганти от микросвета са попаднали в тях от гениталиите, които достигат 30 микрона и не могат да пълзят през пукнатините? Може би наистина изливат най-малките спори, които лесно проникват в кръвта и се разпространяват в тялото?
  Преди това нямах смелостта, - признава изследователят, - да заявя на уролозите, че трихомонадата може да пътува през тялото.
И сега имам сериозни причини за подобно твърдение и не се страхувам да говоря за тях на специалистите. Но не само за това. Уролозите казват, че убитите трихомонади са под формата на безкамшичести. Както, под въздействието на наркотици, паразитите изхвърлиха "копитата". И според Козмина тези трихомонади са здрави. В края на краищата тя ги намери в анализите на пациенти няколко месеца след курса на лечение. Мъртвите трихомонади отдавна биха се разсеяли, но те бяха напълно непокътнати. Ако наистина са били убити, тогава вероятно са възкръснали по-късно.   Но паразитите едва ли са способни на такива чудеса. Най-вероятно им се е случило нещо подобно на това, което се случва с бактериите по време на медикаментозно лечение: външните им органи се разтварят, но вътрешните остават.  
Булото пада от очите Козмина продължи своите изследвания, откривайки все повече несъответствия с общоприетите теории. Много често в кръвта на болни хора тя едновременно открива два патогена: хламидия и уреаплазма. Сред пациентите имаше много възрастни жени. Нещо повече, тези паразити се появиха при тях едва наскоро, когато по никакъв начин не можеха да се заразят чрез сексуален контакт. Откъде идват причинителите на полово предавани болести?
  Тук трябва да направим малко отклонение. Лаборантите в клиниката ATC работят с постоянен контингент от хора. Размишлявайки върху въпроса откъде идват хламидиите и уреаплазмите при невинни баби, те си спомниха каква трихомонада е открита при тези пациенти преди много години. Провериха документите - и то със сигурност. Между другото, нещо подобно се е случило и при мъжете: веднъж те са били лекувани от трихомонаден уретрит, а сега в техните анализи са се виждали малки същества, наподобяващи трихомонада, но без камшичета.   Смятало се, че възрастните хора отдавна са се отървали от причинителите на полово предавани болести: уж паразитите са били убити от лекарства. И от анализите се оказа, че паразитите са останали живи, но са променили формата и навиците си, дебнат в тялото, за да не предизвикат химически атаки от лекари. И когато вече бяха забравили за трихомонадите, те изведнъж излязоха от подземието, отново подстрекавайки венерически болести - за голям срам на улегналите стари хора. Как можем да обясним тези метаморфози?   Ключът към тайната беше една любопитна история, която се разигра в Република Чад. За една година всички деца, родени там, се оказаха болни от енцефалопатия и по някаква причина незрелите кокосови орехи паднаха от всички палми. Този факт заинтересува учените и те установяват, че болестите на хората и растенията се причиняват от един и същ паразит - спироплазма, който е роднина на микоплазма и уреаплазма. Новият патоген се чувства чудесно в кокосовите орехи, в мозъка на децата и в плацентата на майките. Това беше откровен универсален паразит, който свободно проникваше във всякакви органи на хора и растения, намирайки ги еднакво подходящи за живот. Кой има такива невероятни способности?   Дълго мислех върху този въпрос - продължава Лидия Василиевна - и преди година получих отговор съвсем неочаквано.
Намерих го не в научните трудове на светилата на микробиологията, а в Детската енциклопедия под редакцията на Майрусян, чиито първи томове наскоро се появиха в продажба. И така, във втория том („Биология“) има статия на редактора за гъби от мухъл. И са му дадени цветни рисунки: появата на слузести форми и тяхната вътрешна структура, която се вижда под микроскоп.
Разглеждайки тези снимки, бях изумен до дълбините на душата си: именно тези микроорганизми бях откривал в анализи в продължение на много години, но не можах да ги идентифицирам. И ето - всичко беше обяснено много просто и ясно. Много съм благодарен на Maysuryan за това откритие......
Гродно 24



Гласувай:
3



1. planinitenabulgaria - Жените, които осъщесвяват котакти само с мъжа си или с малко мъже,
25.04.2021 22:14
ги налягат едни гъби, от които отърване няма. Къде обаче няма да осветля мястото. Гъбите обичат леко влажнте места и пускат там мицела си. Иди после да го унищожиш, по-скоро свинкя в джгамия ще влезне.
цитирай
2. work75 - Интересно!
26.04.2021 12:21
страховита статия...не е за всеки...!!!на фона на ковид19 ...не се усещаме за по големия проблем...ХИДРАТА...!!!тя си играе с нас шахмат...
цитирай
3. radostinalassa - Снимката, която ни дават за рака много прилича на хидрата
26.04.2021 13:41
В миналото, преди Ротшилд лекарите са знаели, че рака се причинява от гъбички. Но алчните евреи са решили да ни лекуват така, че да печелят от нас до края на дните ни. те нямат съвест.
цитирай
4. radostinalassa - Много е просто
26.04.2021 21:04
Намазвате лигавицата на носа си с ароматно олио вместо Ковид тест. И след няколко часа от носа ви започват да излизат зелени ликогали. Понякога с кръв.
цитирай
5. work75 - Интересно!
26.04.2021 21:17
страховити статии...поздравления!!!сопол и кашлица много успешно се боря с филенце от скилидка чесън,парченце от чесъна смучиш едно 20 30 минути...прибира се... не те напада не може да трае чесъна...може да съм го изкарал ковида без да разбера...чесъна трепе всичко а дали излиза от нашето тяло това слузта наречена хидра и др названия говорим пишем за едно също нещо...не знам и ракия не понася.... но обича сладкото и лошото настроение...
цитирай
6. radostinalassa - Това се прави всеки ден, може и по 2 пъти...
26.04.2021 21:29
и излизат ликогали. Може би без лятото. Поне ще оставят зъбите ни на мира.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133704
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години