Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2021 17:24 - Растежът на тумора може да бъде потиснат чрез промяна на съдържанието на протеини в храната
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 500 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Когато американският лекар Колин Кембъл пристигна във Филипините, той получи задачата да направи всичко възможно, за да спаси децата, страдащи от отравяне от канцероген, наречен афлатоксин.   Факт е, че основната храна на бедните семейства на островите е царевицата и фъстъците; самите продукти са отлични, но там са били замърсени с отровно гъбично вещество. А децата редовно ядяха замърсени фъстъци.   Американската помощ е била насочена към села, където нуждата от нея е била най-голяма. За да разберем напълно ситуацията, първо проведохме стандартно проучване - във всяко село децата бяха претеглени, след което теглото им беше сравнено със съответната норма по западните стандарти. Всички деца са диагностицирани с първа, втора и трета степен на недохранване.   Колин Кембъл пише, че лично е изследвал по-малките деца на майката, чиито по-големи деца са били слепи от недохранване, и са прекарвали дните си в просия. По-малките тежаха 5 и 6 килограма.   Втората стъпка от изследването: тестова покупка. от местен магазин купи 29 кутии фъстъчено масло. Концентрацията на афлатоксин в тях надвишава допустимата норма с 300 пъти.   Ракът на черния дроб е заболяване за възрастни, но във Филипините лекарите оперират деца под четиригодишна възраст, които са имали рак на черния дроб поради отравяне с афлатоксин. Д-р Хосе Каедо, съветник на президента на Филипините Фердинанд Маркос, говори за това.   Навсякъде по света (в онези пещерни времена) се е смятало, че ракът е следствие от недостиг на протеини в организма. Целта на работата във Филипините беше да се излекуват децата с високо протеинова диета. Така че екип от лекари, включващ Колин Кембъл, предписал диета с високо съдържание на животински протеини на майките за техните деца. Рибата беше подходяща за крайбрежните райони, докато останалите бяха подходящи за традиционни животински продукти - мляко, пиле, яйца.   Филипините обаче са бедна страна и жителите му не могат да си позволят храна с високо съдържание на протеини. Те се хранеха предимно с растителни храни.   И ето какво се оказа. Най-добре хранените деца там са страдали от рак на черния дроб. От семейства, които във Филипините се смятаха за богати. Те спазваха диетата, предписана от лекарите, консумираха голямо (както показват лекарите, повтарям) количество животински продукти и болестта им напредваше по-бързо.   А деца от бедни семейства, които бяха принудени да не спазват тази диета, се разболяваха и умираха по-рядко; растителната храна инхибира развитието на тумора *.   По-късно това беше потвърдено в експерименти: графиката по-долу показва резултатите от 12-седмичен експеримент, по време на който субектите променят приема на протеин на всеки три седмици:   Растежът на тумора може да бъде потиснат чрез промяна на съдържанието на протеини в храната


image




Тоест: първоначално са давали 20% протеин и туморът е нараствал заедно с високо протеиновата диета. Тогава протеините в диетата бяха намалени с фактор четири и растежът на тумора спадна заедно с входящия протеин. След това цикълът се повтори и резултатите бяха абсолютно същите.   Важно: говорим за животински протеини, по-специално за протеини от животински произход. По-конкретно, в този експеримент е даден казеин - протеинът, който се намира в кравето мляко, познат на повечето сънародници.   Оказва се, че диета, състояща се от 5% протеин, „изключва“ растежа на рака в ранен стадий и 20% от протеина в диетата го стимулира.   По този начин хората могат поне четирикратно да снижат риска от развитие на рак, просто като спрат употребата на животински протеини, които са катализатори за рак.   Със сигурност, щом хората разберат това, те лесно ще се откажат от яйцата, млякото и полезните хранителни меса, да.   "Китайското изследване" __________   * за повече подробности вижте книгата "Китайско изследване"


Тагове:   месо,   рак,   казеин,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13130273
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години