Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2021 17:39 - Повечето хора в Русия осъзнаха, че това не е ваксинация, а „екологично решение“ за освобождаване на територията от тях.
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1306 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо хората упорито се противопоставят на ваксинациите от covid-19   Вече отдавна новините за този вирус не плашат никого. Това продължава вече повече от година. И какво? Светът не се срути. В началото на епидемията почти всички се страхуваха. Спомням си как моите близки и роднини се страхуваха да напуснат къщата, страхуваха се да пуснат някого в къщата си, за да не се заразят.   Но всичко минава ... Светът продължава да съществува. Хората не са изчезнали.   Сега изглежда, че са измислили ваксинация. Но защо хората се противопоставят на covid ваксинацията?   Защо правителството казва, че ваксината е спасението на цялото човечество и хората казват всичко с точност, но обратно?   Изглежда, че не всички сме антиваксери, винаги сме били ваксинирани с различни ваксинации през предходните години. Но точно тази ваксинация предизвиква вълна от негативни емоции сред населението. Във връзка с тази ваксина у хората се прокрадват  всякакви лоши подозрения.   Но тъй като всичко е свързано с вируса, с мутациите и т.н. започна с куп проблеми, ментета, несъответствия. Докато китайците падаха по улиците, те просто вървяха и падаха. Все още няма обяснение за това, мнозина продължават да се съмняват в реалността на тази ситуация.   Във всички думи за вируса, за ваксинацията навсякъде има противоречия. Те казват, че няма нежелани реакции от ваксината, които, напротив, толкова колоритно говорят за последиците от ваксинацията, чак до смъртта.   Светът не е рухнал!   Определено има вирус. Очевидно това е тежък тип ОВИ.   Помните ли как се заразяваме с грип? Така е и тук. Да, и при грипа имаше тежки усложнения! А имаше и смъртни случаи. Но нямаше такова вълнение. Никой не е обявил режим на маски по целия свят! Лично аз съм убеден, че маските са търговски проект. Очевидно е! То е замислено от онези, които управляват не тук, а целият свят.   Всеки дърпа и дърпа темата за пандемията. Явно има полза.   Но това вече не плаши хората. Всички са уморени да слушат всичко това дълго време.   Повечето хора в Русия осъзнаха, че това не е ваксинация, а „екологично решение“ за освобождаване на територията от тях. Ето просто обяснение - защо хората се противопоставят на ваксинацията от covid.  

image


Photobank pixabay.com https://pixabay.com/illustrations/no-negative-finger-hand-stop-1532838/   Мнението на лекари и специалисти в областта на превенцията е блокирано. Това е много тревожно, оттук и недоверието към ваксината.   Възрастните хора и хората с увреждания се посещават у дома, за да бъдат ваксинирани и те не обръщат внимание на необходимостта първо да се провери наличието на антитела. Това също е много тревожно.   Така че в Русия има много положителни и отрицателни отзиви за ваксинацията. Всеки прави това, което сам реши за себе си.   Погрижете се за себе си и близките си!
Будъ в курсе!


Тагове:   юдеи,   решение,   екологично,


Гласувай:
2



1. anonymous285 - Официалната информация показва част от истината ..........
12.05.2021 19:07
https://edition.cnn/interactive/2020/health/coronavirus-maps-and-cases/.Но се чудя колко наистина са починалите след като са получили от ковид в домашна среда.Аз смятам да не подценяваме толкова много лекото грипче като някой експерти като доцент Мангъров.Който говори глупости и заблуждава в стил е ми то за какво толкова.Аз съм фледал кадри и какво става в Италия как са нещата и с празните отделения и с ковчезите всеки да си направи сметка дали има или няма.По голямата част от нас не вярват защото не ги е стигнало но онези които ги е стигнало се плашат или не могат да кажат защото ги няма вече за да разкажат.Това е вирос от 1983 който е мутирал последната информация за него е от Индия където се опасяват че вече и ваксините не го ловят.Така че всеки си преценява сам има да решава аз съм на принципа нека да няма н за всеки случай имам маска мдезифенктант и спазвам дистанция.Аз лично съм чувал за много хора които са го прекарали и за такива които вече не са живи за да говорят.Така че нека да няма но нека се съобразяваме с нещата.
цитирай
2. radostinalassa - При свинския грип през 2009 г.....
12.05.2021 19:41
също ни препоръчваха маски. Сега са ни необходими да се пазим и от ваксинираните.
цитирай
3. anonymous285 - Колега 2 -ри коментар ....
12.05.2021 20:02
маските трябва да имат и филри за дишане иначе не са хубави за нас вече има такива само трябва да си купим.
цитирай
4. radostinalassa - Хората винаги са били заразни
12.05.2021 20:22
Но , ако не се сблъскваме с микроби, а живеем в стерилна среда, то имунитетът ни ще се обърне срещу нас и ще получим автоимунно заболяване. Животът не е лесен, нали?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132236
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години