Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2021 18:46 - Ако човешката ДНК се патентова
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как може да се получи и как може да се окаже това.   За по -подробна информация мога да препоръчам да разгледате пълния запис на обжалването на аржентинския лекар Чинда Брандолино. И ето кратко резюме на казаното от нея.   Докато човешката ДНК не се промени, тя е продукт на природата. Ако ДНК е генетично променена (с помощта на лекарство, въведено в кръвта), тя може да бъде патентована. Тогава лицето става собственост на патентопритежателя. Губи достъп до правата на човека. Сега той е трансгенен организъм. Тогава смелостта на управляващите среди е разбираема.   Те вярваха в своята безнаказаност. Всъщност, за присвояването на обезличаващи се номера и маркирането с тези номера за цял живот те вече не попадат под забраните на Нюрнбергския процес.   Говореше за хора, а не за трансгенни организми. Колко лесно беше да убедиш хората да си забият главата в примката. Колко лесно беше да загубиш принадлежността си към статута на свободен човек. Просто не мислете, не вярвайте и не проверявайте какво ни излъчват корумпираните ряхи. Не се побира вече на екрана.   Ако сега успеят да ни въведат в това робство, това ще обезцени победата на нашите дядовци.   Оказва се, че са умрели напразно. Тяхната вяра в спокойно и щастливо бъдеще не е нищо за нас. Сега унищожаваме този свят със собствените си ръце. Ние даваме свободата си в ръцете на хората, срещу които нашият народ се е борил.   По някакъв начин се случи така, че истинските виновници за зверствата на Втората световна война избягаха от наказание.   Изпълнителите бяха съдени в Нюрнберг. А банковите кланове на Ротшилдови, Рокфелери, Фордове, Морган, които финансираха Хитлер, останаха безнаказани. Спечелеиха пари и продължиха да изпълняват плановете за световно господство.   Рокфелерите инвестират в евгенични изследвания от 1920 г. През 40 -те години концентрационните лагери им доставят много материал за експерименти. Човечеството беше ужасено от зверствата, които се случваха там. Извършителите бяха наказани и бяха създадени редица забрани. Но клиентът продължи да върви към целите си. Той измисли как да ги заобиколи и продължи с открито презрение към хората, изпълнението на чудовищните му планове.   На практика не крият намеренията си   През 2009 г. Бил Гейтс събира компания от милиардери - Рокфелер, Сорос, Бъфет и др. Създаден е инструмент, който да движи света в посоката, от която се нуждаят олигарсите.   Чрез мащабиране на идеи, свързани с медицината, образованието и земеделието, те се придвижват към целите си.  


image





През май 2010 г. Фондация Рокфелер публикува доклад за установяването на нов световен ред. Там поетапно се описва всичко, което преживяваме.   През същата година Гейтс каза, че ако работите върху ваксини, с които можете да намалите населението на света с 10-15%.   И през 2015 г. той „предвиди“ появата на позната ни инфекция.   Всичко това имам предвид, че целият свят сега танцува по сценария на недовършените нацисти. И ако примирено отидем на клането, просто ще потвърдим отношението им към нас като материал за експерименти. Трансгенни организми без воля.   Ако човек не иска да решава сам, ще има някой, който да го направи вместо него.   Хората постепенно започнаха да идват на себе си от някакъв транс, в който ни натовари насадената култура на потребление. Събитията от последните месеци също ме принудиха да анализирам по -отблизо и щателно всичко, което се случва. Така стигнах до заключенията, направени в статията.   Всички факти и материали са свободно достъпни - потърсете помощ. И ако си поставите цел, можете да ги намерите, за да прочетете, да разгледате и да направите свои собствени изводи. А може би  греша. А акулите от световния бизнес ни искат доброто
Туманная Башня.


Тагове:   нацисти,   ГМО,   хора,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13292388
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК