Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2021 13:20 - ВОЕНЕН МИКРОБИОЛОГ ЗА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ КОВИД-19
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 843 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.11.2021 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Минус на S-белтъка е, че той може да причини страничен ефект със забавено действие. Последиците могат да не бъдат забелязани веднага, но след няколко години у ваксинирани хора масово могат да възникнат слабоумие и други болести на мозъка.

Военният микробиолог Михаил Супотницкий издаде монографията „Ковид-19: трудният изпит за човечеството“, в която подробно разказва не само за биологичната същност на SARS-CoV-2, но и за страничните ефекти на ваксинацията.
Супотницкий е кандидат на биологическите науки, старши научен сътрудник, полковник в медицинска служба от резерва, 30 години работил в научен институт с биологически профил в съветското и руското военно министерство, участвал в изследвания на вируси и в разработването на различни ваксини. Супотницкий има публикации за СПИН, признати сред колегите му.
Неовата нова работа за SARS-CoV-2 също предизвиква широк научен и обществен резонанс.
В монографията си Супотницкий разказва за причините, довели до пандемията от ковид-19 и описва страничните ефекти след ваксиниране срещу вируса и какво ги провокира.
Сред причините за усложнения от ваксините са:
1. Антителозависимото засилване на инфекцията (ADE), открито от учените миналия век. ADE може да усложни протичането на болестта при ваксинирания носител и да засили поразяващите способности на вируса при заразяване на ваксинираните и до по-нататъшно разпространение.
2. Феноменът на антигенния импринтинг (АИ),т.е. производството на антитела в паметта на човека от В-клетките, но не към днешния вирус-причинител, а към антигенно сходен с него щам, с който по-рано се е сблъсквал човекът. В този случай имунната система на ваксинирания с отговора си на вируса утежнява протичането на болестта.
3. Патогенният прайминг – това е имунологичен феномен, при който антителата към антигена на вируса, въведени в състава на ваксините, кръстосано взаимодействат с органите и тъканите на човека. В резултат възникват специфични автоимунни и автовъзпалителни реакции.
4. Специфичната токсичност на спайковия белтък – единствения антигенен компонент в антиковидните ваксини. Учени вече доказаха, че той прониква в кръвта на ваксинирания и се разнася в организма му, взаимодействайки с рецептора АСЕ2.
Той е токсичен и предизвиква патология в съдовете, което може да предизвика тромбози и миокардити. Такива усложнения след ваксиниране са регистрирани в целия свят и са намерили своите потвърждения в изследвания на специалисти.
5. Синдромът на индуцираната ваксинна мимикрия на ковид-19 (този термин се появи тази година) – това е частна проява на специфичната токсичност на циркулиращия в кръвоносното русло спайк-белтък, синтезиран в ядрото на клетката в резултат от ваксинирането с векторни ваксини.
Това явление също може да провокира тромбози, в периода от четири дни до две седмици след ваксинирането срещу коронавируса.
6. Експериментите показват, че S-белтъкът притежава прионен ефект, т. е. може да предизвиква неправилно подреждане на белтъците в невроналните клетки, в резултат на което се увреждат мозъчните неврони.
В кръвта той индуцира образуването на неразтворими амилоидни тромби, които пречат на кръвотока, което води до тромбози в съдовете.
Минус на S-белтъка е, че той може да причини страничен ефект със забавено действие. Последиците могат да не бъдат забелязани веднага, но след няколко години у ваксинирани хора масово могат да възникнат слабоумие и други болести на мозъка. Михаил Супотницкий препоръчва книгата си на студенти, преподаватели във вузове, лекари, инфекционисти, вирусолози, епидемиолози.
Той се надява, че изводите му ще бъдат изучени и изследвани от колеги, което впоследствие може да се превърне в основание да се променят управленските решения на високо ниво, които се отнасят до пандемията и принудителното ваксиниране на населението. В книгата са използвани доказателствени материали от научни и медицински издания. Тя вече е разпродадена.
Яндекс дзен ру


Тагове:   ваксина,   слабоумие,   приони,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13298432
Постинги: 11660
Коментари: 18473
Гласове: 6691
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК