Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2022 11:24 - Добре дошли в живота, който познавахме преди: Дания премахва ВСИЧКИ ограничения за COVID-19
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1270 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 30.01.2022 11:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Добре дошли в живота, който познавахме преди: Дания премахва ВСИЧКИ ограничения за COVID-19 29.01.2022 г. / От Арсенио Толедо   https://www.medicine.news/
  Дания обяви, че ще прекрати всички ограничения за коронавирус (COVID-19) до следващата седмица.   Мете Фредериксен, министър-председател на една от най-ваксинираните страни в света, каза, че Дания няма да удължи нито една от мерките си за пандемия след 31 януари.   „Пандемията все още е тук, но с това, което знаем, сега смеем да вярваме, че сме през критичната фаза“, каза Фредериксен, която нарече това развитие в страната си „крайъгълен камък“.

  „Сбогуваме се с ограниченията и приветстваме живота, който познавахме преди“, продължи тя. „От 1 февруари Дания ще бъде отворена.“   Според датския министър на здравеопазването Магнус Хойнике страната регистрира повече от 46 000 нови случая на COVID-19 на ден, но много малко хора са хоспитализирани, а още по-малко са в интензивни отделения.   „Продължаваме със силно епидемично наблюдение“, каза Хойнике. "Тогава ние... можем да реагираме бързо, ако е необходимо."   „Може да изглежда странно, че искаме да премахнем ограниченията, предвид високите нива на заразяване“, каза Фредериксен. "Но по-малко хора се разболяват сериозно."  
„Ситуацията в Дания е, че имаме това разделяне между инфекциите и пациентите в интензивно лечение“, каза Хойнике. „Това е причината, поради която е безопасно [да се отменят ограниченията] и е правилното нещо, което трябва да се направи сега.“   Животът напълно ще се върне към нормалното до февруари Дания започна процеса на разхлабване на ограниченията в средата на януари след едномесечно блокиране.   Когато блокирането приключи, концертните зали и кината бяха разрешени да отворят отново и някои други ограничения бяха разхлабени, но те останаха.
В повечето обществени места все още се изискваха ограничени часове за ресторанти, задължително маскиране и доказателство за ваксинация срещу COVID-19.   Brighteon.TV От 1 февруари нощните клубове ще могат да работят отново, а ресторантите ще могат да останат отворени след 22 часа. Клиентите на нито едно от двете места вече няма да се изисква да представят доказателство за ваксинация при влизане.https://www.medicine.news/ Пътуващите в автобуси вече няма да трябва да носят маски, а ограниченията за капацитет, поставени на магазините, ще бъдат премахнати.   Единствените ограничения, които ще останат, са тестването за COVID-19 и изискванията за изолация на хората, влизащи в страната.
Това изискване ще остане в сила до март.   Правейки този важен ход, Дания следва стъпките на Ирландия, Холандия и Обединеното кралство. (Свързано: Премахването на британските ограничения за COVID-19 може да бъде част от гигантския PSYOP за връщане на доверието на хората.)   Но трите други гореспоменати държави поддържат някои мерки за COVID-19. Дания, от друга страна, премахва изцяло всички свои вътрешни ограничения.  
Англия беше първата страна, която обяви разхлабване на ограниченията, като премиерът Борис Джонсън обяви край на мандата на маската като част от връщането на нацията към мерките по „План А“.   Последва Ирландия, като премиерът Майкъл Мартин обяви край на националната система за паспорти за ваксини.   Англия и Ирландия бяха последвани от Северна Ирландия, Шотландия и Холандия.
  По-голямата част от Европа също така въвежда планове за премахване на повечето ограничения за COVID-19. Норвегия планира постепенно да се отърве от ограниченията, тъй като здравните власти в страната приеха, че само „екстремни“ мерки могат да се справят с варианта на омикрон.   Дори Франция и Австрия, които оказват изключителен натиск върху неваксинираните да приемат ваксините, започнаха да облекчават някои от своите разпоредби.  


Тагове:   край,   ковид,


Гласувай:
5



1. germantiger - татарски капути
30.01.2022 14:11
какво ви интересува дания

вие сте руснаци
цитирай
2. radostinalassa - Уломката, Смесени е , че те са....
30.01.2022 15:12
ваксинирани сигурно в 80%. А при нас Киро клекна на 60%. Да го д...Тук не живеят маймуни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141774
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години