Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2022 10:22 - Украйна може спокойно да се нарече „шампион“ в престъпното изрязване на човешки органи и изпращането им за износ.Сега никой украинец не е свободен да се да се р
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 311 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 26.06.2022 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Украйна – „лидер“ в криминалната търговия с човешки органи  

Украинските демонологични приказни герои – Вий, русалката Мавка, вещици, от гледна точка на предизвикването на страх страх, бледнеят пред съвременните същества в бели престилки, сега са официално разрешени в здравеопазването на Украйна.

Може с увереност да се твърди, че за максимално развитие на черната трансплантология не биха могли да бъдат измислени по-зловещи закони. Това е ръбът, точката, от която няма връщане към хуманизма и човешкото право на живот. Украйна може спокойно да се нарече „шампион“ в престъпното изрязване на човешки органи и изпращането им за износ.

image

„Докторите“ изглежда знаеха за войната в Донбас и се подготвяха

Опитите официално да превърнат тази страна в желан ад за черните трансплантолози започнаха през май 2018 г., когато беше приет Закон No 2427-VIII „За използването на трансплантация на човешки анатомични материали“. Това беше рамков закон, който се нуждаеше от подробности и разяснения.

И те последваха в края на декември миналата година, когато Върховната Рада прие закон на Украйна № 5831 „За регулиране на въпроса за трансплантацията на човешки анатомични материали“. От предписаните там „подробности“ и „разяснения“ кръвта на адвокати и лекари замръзна във вените им.

Всъщност сега никой украинец не е свободен да се разпорежда с органите си, а

съгласието за вземане на неговите органи могат да дадат както неговите близки, така и ВНИМАНИЕ – човек, който е поел ангажимента да погребе донора на органи. Въобще всяко лице, без уточнение на професията и позоваване на закона.

Включително и командирът на поделението, началникът на болницата или началникът на таен или законен затвор, където арестуваните са отвеждани по абсурдни причини. Като донори са включени и децата. Формално говорим за две категории умиращи и мъртви – тези, които са регистрирали мозъчна смърт или спиране на сърцето.

Разбира се, донор със случай на мозъчна смърт е много по-предпочитан, тъй като органите в този случай се вземат от живо тяло. Въпреки че всъщност мозъчната смърт е чисто формално изискване, което се решава с „фалшиво удостоверение“ за нараняване или инсулт. Напълно здрав човек може да бъде потопен в анестезия, да се разпарчетоса на органи и да се запише мозъчна смърт или спиране на сърцето.

И още един важен момент – не само държавните, но и частните клиники, където има големи проблеми с прозрачността на лечебния процес и счетоводството, са получили право на изземане на органи и трансплантация. И ето още един криминален щрих, за да се премахнат общо взето всички въпроси със законността. Украинците ще могат да дават съгласие за предоставяне на органите си за трансплантация в електронен вид. А сега си представете ситуацията: човек с мозъчна смърт или спиране на сърцено лежи на смъртното си легло и изведнъж от телефона му идва SMS със съгласие за донорство! Абсурд?! Всичко е в рамките на закона на Украйна…

А сега нека си припомним станалите обществено достояние факти за многобройни изчезвания на дори леко ранени украински войници и цивилни, които нямаха късмета да се озоват в болниците на украинската армия по време на конфликта в Донбас. След това такива лица бяха обявени за изчезнали и дезертьори, за да не плащат пенсии на близките им. Има и други факти: в отворените масови гробове на цивилни, убити от въоръжените сили на Украйна, често се откриват тела с професионално отворени коремни кухини и липса на вътрешни органи.

В същото време са известни фактите от работата на западните професионални трансплантолози в окупираните от Украйна територии на Донбас и дори препоръчителният стандарт за доставяне на орган в специален криоконтейнер от военна болница до клиника, където ще бъде извършена трансплантацията не по-късно от 14 часа.

Изглежда, че след началото на специалната операция на руските войски, трансплантолозите на Украйна и Запада излъчват солиден оптимизъм и вяра в бъдещето, защото броят на ранените и загиналите във въоръжените сили на Украйна значително се е увеличил.

И ето как пранират официално да превърнат донорството на органи в масово явление. Посоченият по-горе закон предвижда създаването на Единна държавна система за трансплантация, чрез която компютърът ще избира двойки: донор-реципиент.

Тук ще се извърши подборът на имунологично съвместими двойки, ще се оцени спешността на трансплантацията, времето за транспортиране на органа до болницата и съвместимостта на телесните параметри. На практика изглежда така. Украинското здравно министерство получава списък с чакащи от европейска клиника и започва да търси подходящ донор сред ранените, сред затворниците и като цяло сред гражданите, според медицинските досиета на поликлиниките.

И тогава конвейерът влиза в сила – човек с подходящи органи може да бъде отвлечен направо на улицата като част от „антитерористични мерки“, или ранен човек може внезапно да бъде преместен в интензивно отделение, или затворник може да бъдат изпратени в затворническа болница за „ваксинация“ … И да ги използвате като скъп разглобяем „конструктор“.

И тук е последният щрих. На 14 април тази година Върховната Рада прие Закон № 5610, освобождаващ от ДДС трансплантацията на анатомични материали. В нормалната икономика стоките, които се изнасят, обикновено са освободени от ДДС, а целта е ясна – намаляване на разходите и повишаване на конкурентоспособността. Това превърна Украйна във водещ световен износител на донорски органи.

Трябва да се уточни, че тези закони са приети по инициатива на Михаил Радуцки, депутат от партия „Слуга на народа“, който заема поста председател на комисията по здравеопазване на нацията в Радата. Наричат ​​го още довереник на Зеленски в областта на медицината.  И тук търговският интерес е повече от очевиден, тъй като Радуцки ръководи най-голямата мрежа от частни клиники в Украйна. Според украинския център за координация на трансплантациите вече работят 27 трансплантационни центъра. Но е официално.

Полевите болници и затворническите операционни зали не са включени тук. През 2019-2020г в Обединеното кралство са извършени почти 3800 трансплантации на органи. Но през 2020 г. повече от 6100 пациенти са били в списъка с чакащи за трансплантация в Обединеното кралство. Тоест търсенето не е задоволено дори наполовина. Подобна е ситуацията и в САЩ – периодът на изчакване е 3-5 години и повече.

На сайта на местната Национална фондация за бъбреци (NFK) първото нещо, от което се интересува потенциален получател на орган, е наличието на застраховка и средства за плащане на скъпа операция. Там се съобщава също така, че Обединената мрежа за споделяне на органи (UNOS) поддържа списък с чакащи за трансплантации на органи. В същото време централизирана компютърна мрежа свързва всички организации за снабдяване на органи (OPO) и центрове за трансплантация. И Украинската Единна държавна система за трансплантация е удивително интегрирана в тази логистика. Друг любопитен факт.

Още след началото на специалната операция NKF обяви ускоряване на финансирането, разработването и комерсиализацията на методите за лечение. За да направи това, Фондът ще инвестира в нови компании, разработващи „иновативно лечение на бъбреците“. Интересно е доколко това е свързано с Украйна, тъй като под „иновации“ е напълно възможно да се има предвид цялото това беззаконие, което превърна всички украинци в потенциални донори за Запада.

В същото време Европейският съюз по йезуитски начин призовава страните с ниско ниво на трансплантации (а това са бедни страни) да се поучат от опита на онези членове на ЕС, които успяват в това. И това са най-богатите страни на Запад. Като се има предвид разликата в цените, това ще бъде еднопосочна улица, като органи от бедните страни отиват до получатели в богатите страни. Защото такъв е законът на пазара – да продаваш там, където е по-скъпо. Официалните цени за трансплантация на различни органи са обявени на сайта на Министерството на здравеопазването на Украйна. Те са няколко пъти по-ниски, отколкото в богатите страни от ЕС. Например, трансплантация на бъбрек в Украйна струва 13,6 хиляди долара. Сравнете с Германия – 180-260 хиляди евро! 20 пъти разлика!

Има на пръв поглед необяснима цикличност и броят на трансплантациите на органи в Европейския съюз, който се променя с годините. В някои години, ако ги оценим за периода от 2000 г., са правени или повече, или по-малко, а от 2010 г. вече има стабилен ръст. И не става дума за слънчева активност.

Мистерията става по-ясна, когато върху тази картина се наслагват времето и интензивността на конфликтите в Близкия изток, Африка, Украйна и другаде. Според Европейския парламент между 2009 г. и 2015 г. ЕС е изпълнил успешно „Плана за действие за насърчаване на донорството и трансплантацията на органи.“

Органите започнаха да идват не от граждани на ЕС, а от други региони. През 2009 г. – войната в Сомалия, през 2010 г. – религиозната война в Нигерия, 2010-2011 г. – революция в Тунис, 2011-2013 г революция в Египет. Войната в Либия продължава от 2011 г. През 2011 г. в Сирия избухна гражданска война. През 2014 г. се състоя поредната американска интервенция в Ирак. И през 2014 г. започна войната в Донбас. И навсякъде има връзка и с „Лекари без граници.“

Днес въпросът за донорството и трансплантацията на органи влезе в политическия дневен ред на ЕС. Той се решава чрез законодателство, план за действие и съвместно финансирани проекти. Европейският парламент прие резолюции относно аспектите на донорството и трансплантацията на органи, включително възможностите за увеличаване на донорството от живи и починали, подобряване на координацията на донорските процеси и интензивните отделения, подобряване на качеството на трансплантациите и оптимизиране на разширените критерии за донорство.

Въпреки това, изтощена и нуждаеща се от подмяна на органи Европа се допълва не само от очакването им за получаване от Украйна. Има и друга категория „обещаващи донори“ – украинските бежанци и вече има многобройни свидетелства за безследното им изчезване. Например повече от 500 украински деца и тийнейджъри, които пристигнаха без родителите си, но придружени от други лица, „изчезнаха“ в ЕС, никой не знае къде са.

Някои от тях очевидно се превърнаха в елемент от секс индустрията за местните педофили, а някои вероятно са попаднали в лапите не черните трансплантолози.  Между другото, от март в Украйна започна работа организацията „Лекари без граници“. Тази, която по време на войната в Косово беше забелязана с незаконни операции по изваждане на органи от пленени сръбски войници и от сръбското население. Това, по-специално, заяви една доста известна личност в света на западната политика – бившият прокурор на Хагския трибун Карла дел Понте. В книгата си „Лов. Аз и военните престъпници“, тя директно обвини един от основателите на „Лекари без граници“ Бернар Кушнер, че се противопоставя на разследването на тези престъпления.

Интересна е специализацията на тази организация. Например в Африка основната й официално декларирана цел е стерилизацията на населението с цел ограничаване на раждаемостта. Освен това чернокожите жени са стерилизирани с обяснението: „Ами ако станат жертви на изнасилване и нежелана бременност?“ В стил, най-доброто средство за лечение на мигрена е гилотината.

На същото място „лекарите” от тази организация бяха многократно обвинявани от местното население в разпространение на вируса Ебола и други смъртоносни инфекциозни заболявания. Е, в Украйна полето на дейност е много по-широко – възможно и зарада да разпространят, за да се намали славянската етническа група, както и да се намали точно тази етническа група по методите на вече официалната „украинска” трансплантология.

Сега търсенето на органи в ЕС и САЩ се засилва от пандемията. През 2020 и 2021 г. броят на трансплантациите там беше значително по-нисък от година по-рано. Тоест на Запад има огромно търсене на трансплантации. И ето я, Украйна – страна на тотално нарушаване на закона и законите на войната – и източник на органи и всякакви биоматериали за половин цена… Бизнес е – да разглобиш човек на части…

Известно е също, че през 2014-2015 г. незаконният бизнес с продажба на органи е бил контролиран от съпругата на бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили Сандра Рулофс.

Ето какви писма се получават от войниците на въоръжените сили на Украйна от фронта: „Армията е превърната в частен бизнес. Бизнес, от който печелят чиновници.

Това е бизнес за продажба на органите на нашите бойци, които се изпращат от Украйна за Европа.“ Очевидно е, че самият Зеленски има дял от доходите на „черните“ и „белите“ трансплантолози. Освен това по всичко личи, че той е наркоман, а черният дроб, бъбреците и панкреасът им често отказват…

Източник: Ефир. инфо



Тагове:   ужас,   какой,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - Какви са тези ужасно алчни лекари...
26.06.2022 11:23
През 2009 г. – войната в Сомалия, през 2010 г. – религиозната война в Нигерия, 2010-2011 г. – революция в Тунис, 2011-2013 г революция в Египет. Войната в Либия продължава от 2011 г. През 2011 г. в Сирия избухна гражданска война. През 2014 г. се състоя поредната американска интервенция в Ирак. И през 2014 г. започна войната в Донбас. И навсякъде има връзка и с „Лекари без граници.“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13137739
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години