Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2022 15:43 - ИСТИНИТЕ ЗА АНГЛО-САКСОНСКИТЕ ПЛЕМЕНА !
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 2147 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 09.08.2022 15:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Когато искам да проверя какъв е коефициентът на интелигентност на човека срещу мен, давам му да реши следната логическа задача:
image Англо-саксонските племена са еднолично отговорни за узурпирането на цели два континента (Америка и Австралия) и почти пълното избиване на местното население (индианци и аборигени). За периода 1800-1900г. британците са изтребили 2/3 от коренните жители на Австралия, като някои са отстрелвани за удоволствие, други са тровени, а трети са разпращани като кралски подаръци по света. Счита се, че индианците, избити при “откриването” и заселването на Америка между 1500 и 1900г., са около 12 милиона. Англо-саксонските инвазии и безчинства из британските острови, както и жертвите там, са съвсем отделна тема.
image Португалия, Испания, Холандия, Англия и Франция заедно и поотделно са колонизирали безчет суверенни народи в Африка, Южна Америка и Азия, разграбвайки богатствата и поробвайки народите им. Освен че са превърнали местното население в евтина работна ръка, със сила са го лишили от собствените му език, религия и култура. Африканският континент до ден-днешен е подложен на разграбване и геноцид от страна на “западните” общества, като към всички останали радости се прибавя и търговията с органи, плюс експерименти в областта на медицината и фармацевтиката.
image Римо-католическата църква е едно от най-агресивните и унищожителни явления в планетарната история, отговорно за убийства, грабежи, палежи и разрушения, които буквално не могат да бъдат преброени. Според изданието “История на романизма”, стр.541, 542, изд. 1871 (Ню Йорк), “задълбочени и надеждни исторически изследвания показват, че от зараждането на папството през 606г. до 1850г., повече от 50 милиона души са обвинени в ерес и екзекутирани. Това са 40 000 религиозни убийства за всяка година от съществуването на папството”. (Без да се споменават изгорените книги). Въпреки това тази религия и досега процъфтява.
image Америка е еднолично отговорна за отвличането и безмилостната експлоатация на стотици хиляди роби от африканския континент, като наред с това е и един от най-ярките в света примери на политики на дискриминация, расизъм и сексизъм.
image Америка е и държавата, започнала най-много войни и бомбардирала най-обширни територии за последните десетилетия. Според съвсем пресния доклад на Пентагона, от 2001 до днес Америка и нейните съюзници са поръсили 337 000 бомби в името на демокрацията, което прави средно 46 бомби на ден. Тези актове на агресия не само са избили десетки хиляди хора, но са и в сериозен разрез с международните спогодби за държавна неприкосновеност и световен мир. Според същия този доклад (Airpower Summary), Съединените щати не спират да ръсят справедливост с бомби - от края на февруари 2020 до края на 2021 над Афганистан, Ирак и Сирия са изстреляни още 3,246 бомби (2,068 при Тръмп и 1,178 при Байдън). Въпреки това никой не призовава за "най-строги" санкции срещу Америка и не си слага сирийското или иракското знаме на аватара.
image Американските социални медии вече втора година упражняват целенасочена цензура, лишавайки от платформа всеки, който не споделя правилното мнение. Учени, политици, държавни служители и обикновени граждани се подлагат на обществен линч, преследват се съдебно и се заглушават при неподходящи мисли и концепции. Въпреки това потребителите на социалните медии вярват, че всичко е наред и само в Русия хората са цензурирани
image Между 1941 и 1945 Германия и нейните клакьори избиват повече от 6 милиона човека без никаква причина. Въпреки това нито една немска книга не е забранена, нито пък немски музиканти и спортисти са изключвани от учебни програми и състезания.
image Историците още спорят по въпроса колко точно са жертвите на всички комунистически режими по света, но се счита, че са някъде между 60 и 100 милиона. Въпреки това този обществен строй все още не е универсално заклеймен, нито забранен, дори напротив - разраства се с доста бързи темпове.
image В Обединените арабски емирства към днешна дата робството е узаконено, жителите са крепостна собственост, а жените нямат права. Паспортите на всички работници или дететгледачки например, които пристигат в страната, се прибират от “собственика”, който буквално се разпорежда с живота им. Въпреки това емирствата са желана туристическа дестинация за "цивилизованите" общества.
image В Саудитска Арабия смъртното наказание е напълно законно и от 2015 насам са извършени 850 легални екзекуции. Наказанието за прелюбодейство е пребиване с камъни, смърт се полага и за притежание на “вещерски артикули и талисмани”. Едва наскоро жените се сдбиха с “правото” на собствен паспорт и шофиране, но все още нямат право на аборт, ако настойник от мъжки пол не е дал съгласието си. Въпреки това през 2017 Саудитска Арабия оглави Комисията по женски права към ООН (по предложение на Америка).
image В Китай към момента робството е законно, няколко милиарда души живеят при абсoлютна диктатура, цензурата е с космически нива (забранени Гугъл, Ютюб, Инстаграм), а затварянето, избиването и малтретирането на малцинства и дисиденти е добре документирана практика. В производството на западните стоки, които всички ние с радост ползваме, участват деца, бременни жени, затворници и хора, чиято надница възлиза на около $1.52 дневно. Това са 15 долара на ден, при работно време от 8 до 18. Въпреки това неотдавна светът приветства възторжено китайската олимпиада и нямаше много обидени или възмутени във Фейсбук. Модните компании не затвориха бутиците си, нито пък банките спряха да оперират.
image Полицейските власти в Австрия, Франция, Германия, Америка, Холандия, Белгия и Австралия (само няколко от дългия списък) вече втора година преследват и малтретират обикновените граждани, и възпрепятстват тяхното недоволство срещу правителството. Протестите биват потушавани с водни оръжия, акустични оръжия, сълзотворен газ, гумени палки и патрони, полицейски кучета, коне и роботи, като всичко това е добре документирано (и дори телевизирано). Хората биват принуждавани към медицински експерименти насила и биват лишавани от свобода или поминък, ако откажат да се включат. Въпреки това никой не се вълнува от тяхната съдба и дори нещо повече - ирационално се твърди, че само на хората в Русия им е забранено да протестират.
image В Канада правителството блокира за неограничен период банковите сметки на хора, които се бунтуват срещу правителството (както и на техните помагачи). Също в Канада в момента се приема нов закон, според който съдебна отговорност може да се търси при сигнал, че някой “обмисля” или “се кани” да направи нещо нередно. Въпреки това в интернет никой не нарича канадския управник “диктатор” и не съжалява канадците. -------------------------------- Въпреки всичко гореизброено (и без да броим безнаказаните засега медикалистки издевателства над света), овчеството още вярва, че Русия е универсален извор на злото. Защо?
Сетая брат


Тагове:   Дикие,   барбари,


Гласувай:
1



1. radostinalassa - Показателно...
03.08.2022 17:44
Според изданието “История на романизма”, стр.541, 542, изд. 1871 (Ню Йорк), “задълбочени и надеждни исторически изследвания показват, че от зараждането на папството през 606г. до 1850г., повече от 50 милиона души са обвинени в ерес и екзекутирани.
цитирай
2. germantiger - обаче ТАКОВА ИЗДАНИЕ НЯМА бахти
03.08.2022 17:58
обаче ТАКОВА ИЗДАНИЕ НЯМА бахти
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13248609
Постинги: 11642
Коментари: 18445
Гласове: 6687
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК