Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2022 20:04 - Окислителният процес в еврейската кръв протича по-бързо, отколкото в руската
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.10.2022 20:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Методът за разграничаване на расите по кръвта Е. О. Манойлов, научно медицинско списание "Медицинско дело", 1925 г  
Въпросът за произхода на расите е толкова стар, колкото и въпросът за произхода на човечеството като цяло.
Първият опит за класифициране на човечеството е направен през 17 век. известният шведски натуралист Карл Линей в класическата си работа „Системата на природата“ (1740 г.), където 4 разновидности са разграничени по цвят на кожата: европейски, африкански, азиатски и американски.   
По-късно Блуменбах разделя човечеството според цвета на кожата, формата на черепа и вида на косата и установява 3 основни човешки раси и 2 междинни. Резиус през втората половина на 19 век. разделял хората на дългоглави и широкоглави, които от своя страна се делили на прогнати - с изпъкнала челюст и ортогнатни - с права челюст.
Heasley и Hasskell разделят човечеството според формата на косата им.
Dunker (1889) разделя според много характеристики (цвят на кожата, форма на косата, череп, нос и т.н.) на 13 основни раси, съдържащи 30 типа.
И накрая Хувър разделя човечеството на 3 основни раси: бяла, черна и жълта.
  След кратък преглед на литературата се обръщаме към нашите собствени изследвания. Няма съмнение, че всички съществуващи раси без изключение са били и се кръстосват помежду си.
Но самият проблем с расите и кръстосването ни стана ясен едва след като се запознахме със закона на Мендел и не е трудно да се докаже, че всички кръстосвания на народите са били подчинени на този закон.
  Несъмнено ни е ясно, че при наличието на хормони, характеризиращи единия или другия пол, по аналогия трябва да има нещо специфично расово в кръвта на различните раси на човечеството.
Това специфично вещество дава отпечатъка на дадена раса и отличава една раса от друга.
И ако е така, тогава неизвестното вещество в кръвта трябва по някакъв начин да бъде открито.  
След много изследвания успяхме да намерим реакция, която дава отговор на току-що поставените въпроси и прави възможно откриването на расова разлика в кръвта.
С оглед на факта, че еврейската раса има сравнително малко примеси, поради много причини, ние избрахме еврейската раса, от една страна, и руската раса, от друга.  
И евреите, и руснаците, и особено последните, бяха подробно изследвани според произхода на техните предци и бяха избрани само онези руснаци, които имат 3 поколения  от предците по бащина и майчина линия, които са истински руснаци, тоест не само по религия.
Взема се кръв от кубиталната вена и при възможност реакцията се извършва на същия ден.
От 1923 г. до 1 март 1925 г. изследвахме 1362 души, от които 380 евреи и 982 руснаци.   В края на 1923 г. вече можехме с помощта на реактиви да различим евреите от руснаците по кръвта.
В желанието си да проверим нашите експерименти и главно резултатите от тях, ние се обърнахме към някои научни институции и лица с молба да ни доставят еврейска и руска кръв при горните условия, като беше наложително върху епруветките да се отбелязва само номер, без фамилия и без обозначение на нация.
Мнозина се отзоваха любезно на молбата ни, за което изказваме искрена благодарност на всички тях. От посочените институции и лица са получени и анализирани общо 202 проби.  
Тази реакция изисква следните реагенти:   1% алкохолен разтвор на метиленово синьо, 1% алкохолен разтвор на крезил виолет, 1,5% сребърен нитрат. 40% солна киселина, 1% разтвор на калиев перманганат.
Реакцията протича по следния начин: до 3 куб. вижте незагрята емулсия от червени топчета 3-5%, или можете директно в съсирека, добавете 3-4 пъти повече физиологичен разтвор по обем и разбъркайте със стъклена пръчка, за да получите не съвсем гъста емулсия. Добавете една капка от първия реагент, разклатете, след това добавете 5 капки от втория реагент - разклатете отново, след това 3 капки от третия реагент - разклатете, 1 капка от четвъртия и накрая 3-8 капки от петия реагент.  
Резултатът ще бъде правилен, ако епруветката с еврейска кръв има по-бледа течност от руската.
Боята крезил виолет в еврейската кръв ще изчезне или почти напълно и ще остане синя до синьо-зелен оттенък, докато в руската кръв част от багрилото крезил виолет ще остане неразтворена, обикновено се получава синьо-червеникав цвят.  
Считаме за необходимо да направим следната уговорка: ясният резултат зависи единствено от добрите бои.
  Както вече споменахме, нашите експерименти бяха проведени предимно с еврейска и руска кръв. По пътя изучавахме и други нации: германци, китайци, естонци, финландци, поляци, арменци и др. Възможно е да разграничим други нации по този начин, но нямаме достатъчно материал, за да можем да говорим с такава позитивност , както казваме, за еврейската и руската нации.
  Както вече споменахме, нашите експерименти бяха проведени предимно с еврейска и руска кръв. По пътя изучавахме и други нации: германци, китайци, естонци, финландци, поляци, арменци и др.
Възможно е да разграничим други нации по този начин, но нямаме достатъчно материал, за да можем да говорим с такава позитивност , както казваме, за еврейската и руската нации.  
След това изследвахме кръвта на хора, произлезли от смесени бракове, а именно: 12 случая - баща руснак, майка еврейка; 8 случая баща е руснак, майка е финландка; 23 случая - баща - руснак, майка - германка; 2 случая - баща - руснак, майка - татарка; 2 случая - баща е руснак, майка е арменка.
  Въз основа на този материал можем само да отбележим, че при смесени бракове при деца, които са имали баща руснак и майка еврейка или арменка, окислителният процес при такива „руснаци“ е по-силен, отколкото при чистите руснаци, и реакцията може да даде неправилен отговор ; където бащата е руснак, а майката е германка, финландка или татарка, процесът на окисление протича по-бавно и следователно реакцията се различава малко от тази на чисто руснаците.
  Въз основа на горното могат да се направят следните изводи:   Определянето на различни раси по кръв с реактиви в нашите случаи позволява да се разграничи еврейската кръв от руската.
Окислителният процес в еврейската кръв протича по-бързо, отколкото в руската.
При криминалистичните разследвания тази реакция трябва да даде определени индикации; при смесените бракове реакцията по нашия материал дава индикации за влиянието на една или друга раса.
Професор Е.О. Манойлов - руски лекар, един от първите предложили алергична теория за бронхиалната астма, основател и първи ръководител на Биохимичната лаборатория (1926-1942).     Вл.Авдеев


Тагове:   кръвта,   у евреите,   синее,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13068145
Постинги: 11525
Коментари: 18285
Гласове: 6653
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години