Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2023 18:51 - Ако Путин не беше започнал войната сега, тогава след 10 години от Русия камък върху камък нямаше да остане. Западът е гладно създание, което живее векове наред
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1323 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    ТУРЦИТЕ ЗА РУСИЯ, УКРАЙНА, ТУРЦИЯ И ЗАПАДА       image  

Когато имахме опит за преврат през 2016 г., отидох в офиса на управляващата партия в Анкара. Не можете да си представите кой ли не беше там! И привържениците на Ердоган, и опозиционерите, и дори тези... хипита, металисти с кожени якета и с пирони в носа! Можеш ли да си представиш?! Викаха на тези протести срещу Ердоган, а сега сами дойдоха в офиса му да го защитават! Защото, когато опасност заплашва страната, турците забравят своите оплаквания и разногласия и излизат да защитават страната и своя президент, който и да е той в обикновения живот! И аз се гордея с нас заради това, гордея се, че съм турчин.

Когато имахме всички тези терористични атаки през 2015 г., когато кюрдите бомбардираха градовете ни от Сирия, знаете ли какво се случи? Мой приятел работи в службата за военна регистрация и записване и ми каза, че там имало 60 000 души, които отговарят на условията. Така че почти всички от 60 000 души са кандидатствали за участие в операцията в Сирия! Можете ли да си представите?! Готов съм да напусна работилницата си и да взема автомат, ако страната ми е застрашена. Аз съм на 50 години, живял съм достатъчно, видял съм достатъчно. Позволете ми да убия само един враг и тогава дори някой друг да ме убие, но може би този, когото убия, щеше да убие 20 наши младежи! Тогава ще спася 20 млади живота и смъртта ми няма да е напразна!

А какво виждам при вас? За първи път виждам керван от автомобили с руски номера край Афион! Керван! Там се води война, а те обикалят Турция! Какво е това?! А тези, които се измъкнаха и купиха апартаменти тук с хиляди? Знаете ли как се нарича? Предателство! Най-лошото нещо, което един човек може да направи за страната си, е да избяга, когато тя е в опасност. Те трябва да бъдат застреляни. Да, да, не ме гледай така. Две възможности: да избягаш - веднага да те изритат от гражданството, да конфискуваш всичко, което е останало тук. Сбогом. Връщате се - съжалявам, братко, направил си своя избор, не те познаваме, изчезвай. Но това е мек вариант. Най-добрият начин е да ги застреляте. И тогава няма да има войни, защото ако цялата страна е единна, тя побеждава без съмнение.

Не харесвах много Путин през всичките тези години, но сега искрено го подкрепям. Сега му е трудно, но все още има шанс да спечели. Ако не беше започнал войната сега, тогава след 10 години от Русия камък върху камък нямаше да остане.

Западът е гладно създание, което живее векове наред като ограбва другите. Сега те ограбиха всеки, когото можаха, унищожиха всичко до което стигнаха. Уредиха две световни войни - парите им стигнаха за няколко десетилетия. Африка отдавна е в руини. Унищожиха Либия, Ирак, почти довършиха Сирия - само Русия се намеси.

Но системата им е изградена така, че за да оцелеят трябва постоянно да грабят.Кой остана неограбен, с ресурси? Китай, Иран, Русия. Иран е притиснат, но засега удържа, Китай все още е недостижим.

Остава Русия - огромна страна с неизчерпаеми ресурси. На Запада ще му стигнат за няколко стотин години. Затова войната не е за Украйна - кому е нужна тя? Войната за ресурсите на Русия. И Турция, и Китай, и Иран разбират, че след Русия ще е техния ред, затова са на страната на Русия, въпреки че засега се страхуват да го демонстрират открито.

Може да не харесвате Путин, може да сме във всякаква опозиция. Но сега говорим за съществуването на вашата страна, така че трябва да забравите всички граждански борби и да се защитите с гърдите си като единен фронт, в противен случай просто ще бъдете разкъсани като стари чехли.

Знаете ли какво прави Западът, за да завладее дадена страна?

Първо:

развращаване на жените. Защото жената ражда и отглежда мъже-воини.
Видът на жената е видът на воина. Наскоро бях в Украйна. Погледнах и си казах: тази страна вече не съществува. Не, там всичко беше добре: нощен живот, забавления! Отидохме с нашите турци в един нощен клуб - представете си, имаше жени, които се забавляваха по пет минути. Седяхме там цяла нощ и всички жени бяха различни. Колко такива клубове има в Киев, в цялата страна? Какво правят жените им? Подобно на Тайланд: страната се е превърнала в дестинация за секс туризъм. Ние не казваме Патая, не казваме Банкок, а Тайланд! Всъщност тази страна вече не съществува. Украйна върви по същия път. От едната страна на Днепър има работнически квартали, а от другата - този социален живот. И самите украинци са ми казвали: "Тук е добре! А там е боклук!" Казвам им: "Тук имате боклук, но истинският живот и истинските хора са там!"

Второто нещо,

което Западът прави, е да лишава хората от религия.
Това е всичко: атеизъм, деизъм, гностицизъм... Религията е стълбът на нацията, вярвате или не. Ако я лишите от тази подкрепа, нацията ще падне. Вижте какво се случва сега в Украйна: религията е разбита, църквите са разделени. Това дори не е началото на края, а предвестник на края.

Третото нещо,

което правят, е, че лишават хората от езика, от писмеността.
Те променят езика, думите, азбуката. Така че хората не познават историята, не могат да намерят и анализират това, което е било преди. Нация без история е победена нация, с която можете да направите всичко. Вижте, Турция премина от арабска към латинска азбука. Да, тя е добра, удобна, проста. Но лъвският пай от всички наши източници е безвъзвратно изгубен. Ценните източници бяха просто изхвърлени на боклука или изпратени в България като отпадъчна хартия, защото никой не разбираше какво представляват. И десетилетия наред ни се внушаваше, че Османската империя е зло, че харемът на султана е негов личен публичен дом. И не знаехме, че жените там се учат на чужди езици, на ръкоделие, че трябва да могат да свирят на музикални инструменти и т.н. Те не искаха да си тръгнат. Знаехме ли за това? И сега украинците изкореняват историята си, достатъчно е да преминат от кирилица на латиница и това е всичко, те ще изчезнат като нация, защото няма да имат нито история, нито литература, нито нищо.

Четвърто,

нацията се лишава от образование.

Това е всичко. Западът постъпва по същия начин с всички нас. Същото е и в Турция, и в Русия. Почти няма съпротива, защото те разполагат с власт, хитрост и коварство. Те влизат в мозъците ни не сами, а чрез собствените ни подкупени предатели или зомбирани полезни глупаци. Те разполагат с парите и властта. Какво можете да направите?

Може ли Русия да спечели?

Може, ако застане в единен фронт. В момента Путин е сам. Там все още има Лавров, но той е доста стар. И няма никой друг: всички тези Шойгу и други са пълни глупости. А народът ви е разделен, има твърде много предатели, бегълци и такива, които наивно смятат, че щом боевете спрат, всички ще се успокоят и ще излязат на по бира. Запомнете: ако Путин си отиде днес, с вас е свършено. Русия ще престане да съществува. Никой освен него не може да удържи ситуацията днес. Същото се случва и в Турция. Винаги съм бил против Ердоган, той седи твърде дълго, станал е арогантен и т.н. Но сега той е човекът, който държи Турция в този политически и военен ад, умело лавирайки между Запада и Русия, бидейки страна от НАТО, сътрудничейки си с Путин, продавайки байрактари на Украйна, но бидейки единственият прозорец на Русия към света. Кой друг би могъл да се справи с това в момента? Никой, затова днес съм с две ръце за Ердоган.

Бях поразен, когато чеченците отидоха да се бият за Русия!

Съвсем наскоро водихте две войни с тях! Но после разбрах, че те се бият не за пари, не от любов към Русия. Те много добре разбират, че ако Русия не се съпротивлява, те ще умрат, защото знаят много добре, че Западът няма да търпи нито един чеченец на тази планета. Те се борят за себе си и за своето бъдеще в редиците на Русия. Те са по-умни от Зеленски и цялата му корумпирана компания. Не мога да разбера едно: как украинците не виждат и не разбират нищо! Дори аз, турският автомеханик, мога да ги видя оттук, на две хиляди километра, с просто око, но те са като в летаргичен сън.

Украйна приключи

Независимо дали ще спечелят, или не. Това не е ТЯХНАТА война, а ТЯХ ги. Те вече не съществуват като нация - нито духовно, нито морално, нито финансово, защото никой няма да ги възстанови, още по-малко да им върне идентичността и съзнанието. С изключение на Русия, ако спечели. Днес най-ужасният човек в света е Зеленски, войната се води срещу него, макар че той е марионетка в ръцете на английските кукловоди. Той е предател на своя народ, на своята страна. САЩ са и "maşa" - щипците, с които англичаните вадят въглища от огъня. Всичко се управлява от Англия, не гледайте колко малка е тя. Знаете ли какъв е английският девиз? "Англия е страната, в която слънцето никога не залязва." Защото слънцето им залязва вечер и изгрява в Австралия, в нейната колония. Те смятат, че слънцето им никога няма да залезе, че ще управляват вечно.

Затова трябва да се обедините около Путин и да оставите розовите мечти за стария живот и приятелството със Запада зад гърба си. Западът е ваш враг, той може само да разкъсва и да хапе. Намирате се в много трудно положение. Аллах да ви е на помощ. Олег Костадинов



Тагове:   Запад,   тюркски мелези,


Гласувай:
8



1. radostinalassa - Чеченците имат най - големите мозъци на Земята, заради трудния си живот и заради расата си.
03.01.2023 19:26
Бях поразен, когато чеченците отидоха да се бият за Русия!

Съвсем наскоро водихте две войни с тях! Но после разбрах, че те се бият не за пари, не от любов към Русия. Те много добре разбират, че ако Русия не се съпротивлява, те ще умрат, защото знаят много добре, че Западът няма да търпи нито един чеченец на тази планета. Те се борят за себе си и за своето бъдеще в редиците на Русия. Те са по-умни от Зеленски и цялата му корумпирана компания.
цитирай
2. lieutenantbenz12345 - А ние българите сме беволеви и ако Запада ни каже ...
03.01.2023 19:41
... да си дадем държавата на турците например, ние ще с я дадем без бой. Това е разликата между другите народи, които имат мъжество и нашият, който си е страхлив по природа.
цитирай
3. radostinalassa - Не смятам, че ще си дадем страната на турците...
03.01.2023 19:51
Затова си има войска,С - 300 и 2 самолета. Военните са длъжни да се бият за родината си. А ако помолим Русия за помощ, както направи Сирия и плащаме на военните и , вместо за картинки и фалшив уран на янките , то тя ще ни помогне, защото русите мразят тюрките като нас. Те са от друга подраса, мюсюлмани са , не смятат жената за човек и са общо взето на по - ниско еволюционно ниво.
цитирай
4. radostinalassa - Не смятам, че българите са страхливи...
03.01.2023 19:57
Ние сме най - умните хора на Земята, но не сме агресивни. При нас е имало хайдути, които са отмъщавали на тюрките за греховете им. И не е било въведено правилото за първата брачна нощ , както е станало при сърбите. Просто не са посмели, заради смелостта ни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13317767
Постинги: 11671
Коментари: 18484
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК