Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2023 15:23 - ДЖОРДЖ ЛАКОВСКИ И ЛЕЧЕБНИЯТ МНОГОВЪЛНОВ ОСЦИЛАТОР
Автор: hackoa Категория: Технологии   
Прочетен: 5744 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.04.2023 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Резонансната честота на клетките на човешкото тяло

Джордж Лаковски, руски учен по произход, е вярвал, че всяка клетка в човешкото тяло има своя собствена честота. Здравите клетки излъчват определена честота. При засегната част от тялото, като възпаление или болестно състояние – резонансът им става по-малко интензивен. Когато вируси, микроби и бактерии превземат организма, те започват да разрушават здравите клетки със своята вредна честота. Лаковски е искал да изобрети устройство, което да е способно да създаде поле от честоти в широк спектър, така че всеки път, когато човек застане в полето на честотния спектър, неговите болни клетки да разпознаят собствената си честота, като се настроят и започнат да резонират в собствената си честота, което ще премахне болестното състояние.

Регенерация на тялото според Лаковски

Общата идея е регенерацията на тялото, което е нещо много по-добро от лекуването. Регенерацията представлява възобновяването на непоправимо повредени или изгубени клетки с нови. Тази регенерация се случва по напълно естествен начин. Нашите клетки се състоят от резонансни (вибрационни) честоти и ще бъдат възстановени, защото отново ще бъдат поставени в правилната честота, което води до по-доброто функциониране на тялото по много начини.                      

Лаковски продължава с работата си, като започва да предполага, че трябва да е възможно да се спрат и дори да се премахнат дегенеративни заболявания като левкемия и рак по този начин. Тогава той се сблъсква с технически проблем – как всъщност да направи тази машина. След дълъг период на експериментиране той призова Никола Тесла за помощ, който е имал над 1000 патента и вече е имал готови за употреба планове.

Много-вълновия осцилатор е позволил да се активират лечебните процеси и преди всичко е позволил да се лекуват повечето случаи на рак, левкемия, остеопороза и др. Важна част от работата на Лаковски се е състояла през 1920-1930. В страните, като Франция, Италия, Англия и Германия са функционирали множеството машини на Лаковски, но те бавно започнали да изчезват отново. Много хора казват, че причината за всичко това се дължи на бързите резултати, осигурени от машините, което прави болниците ненужни и не могат да се реализират печалби от тях.

Втората световна война напълно сложила край на голяма част от работата на Лаковски. Просто изчезнали, почти за една нощ. При посещението си в Съединените щати той бил ударен от лимузина, докато пресичал пътя и въпреки протеста си бил отведен в болница, където починал при мистериозни обстоятелства на 72-годишна възраст.

С навлизане в материята, която е вече била известна на учените д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла, използвайки техните високочестотни осцилатори и антени, са успели да помогнат за премахването на много здравословни проблеми при различни хора. Погледнете снимките по-долу, които да правени през 40-те години на миналия век, те говорят сами по себе си. Благодарение на високо-честотният осцилатор не само раната на лицето е елиминирана, но също и бръчките са изчезнали, кожата е здрава, а косата по-плътна. С други думи, лицето не е само излекувано, но и подмладено. Ако това е било възможно тогава, защо да не го направим и днес?

Всичко, което съществува, има своята вибрация. Колкото по-интензивно вибрират нашите клетки, толкова по-лесно се защитават от вредните външни и вътрешни фактори, а човек е по-здрав, по-жизнен и по-активен. Има един прост и бърз начин да повишим притока на жизнена енергия в своя организъм и по този начин да подобрим своето здраве и настроение.

Доказано е научно, че хората са електромагнитни същества. Редица диагностични процедури в класическата медицина като магнитен резонанс, EKG, EEG, EMG и други се базират на измерването на електромагнитните параметри, чрез които се определя здравословното състояние на човека. 

Lakhovsky MWO се състои от две части: предавател на вълни (A) и приемник (B). Предавателното устройство се състои от много високочестотен генератор на затихващи вълни, захранващ антена. Тази антена се състои от серия от концентрични отворени вериги, осцилиращи вериги, които са окачени и изолирани една от друга. Приемникът също се състои от антена, изградена от концентрични и изолирани концентрични отворени вериги, абсолютно идентични по форма и разположение с тези на предавателната антена. Получава се лъчиста енергия, която може да достигне 150 000 волта за работно оборудване. Lakhovsky MWO произвежда всички дължини на вълните от 400 метра до 10 сантиметра; Това са всички честоти от 750 kHz до 3 GHz. Всяка електрическа верига излъчва множество хармоници, които със своите основи, смущения и ефлувии могат да достигнат обхвата на инфрачервената и дори видимата светлина (1 до 300 трилиона цикъла в секунда).

 

Знаем, че според известните теории на Джордж Лаковски, че живите клетки могат да бъдат синхронизирани с осцилатор с много висока честота, вибриращ в много широк диапазон от честоти под действието на вълни от външен произход. Клетките на нашето тяло спират да вибрират под въздействието на няколко причини: липса на определени минерали (желязо, фосфор, магнезий и др.) в органичния състав на клетката, прекомерна вариация на космическите вълни, вторична радиация в резултат на почвата и т.н. и така умират милиарди клетки в тялото ни всеки ден. В работата си Лаковски обяснява процеса, чрез който мъртвите клетки в определени случаи могат да причинят смущения в живите клетки, които са източник на ракови тумори.

 

Дълго време той развива патологичните причини и техните последствия в своето изследване „La Formation neoplasique et le dйsйquilibre oszillatoire cellulaire” въз основа на основния му труд „L"oscillation Cellulaire”. За да попречи на мъртвите клетки в тялото да причинят различни заболявания, особено рак, Джордж Лаковски търси средства за създаване на изкуствен осцилационен шок във всички живи клетки, така че всяка жива клетка на тялото да намери своята подходяща честота в полето на вълните, които са създадени за тази цел. Тъй като в човешкото тяло има приблизително 200 трилиона клетки и всяка клетка вибрира на съответната си честота, проблемът изглеждаше непреодолим. Всъщност ни беше трудно да си представим устройство, което може да генерира всички необходими честоти. Лаковски също решава проблема, като създава своя многовълнов осцилатор, който създава многовълново електромагнитно поле, в което различните клетки намират своята подходяща честота на трептене.

 

Техниката за използване на високи честоти/напрежения при ниски токове (в ампери) в живи организми като растения е много стара. Техниката е изобретена около 1890 г. от Dr. Никола Тесла, брилянтен учен, който също откри променливия ток. Благодарение на него можем да използваме електричество в домовете си, улично осветление и др.

Оттогава на пазара бяха пуснати много устройства, които използват тази технология. Оригиналното устройство, което е в основата на MWO терапията, идва от френския учен Джордж Лаховски, който работи в Париж около 1920 г. Той развива възгледа, че гените и хромозомите във всички живи клетки са в постоянно движение. Освен това той заключи, че те работят като малки радиопредаватели и приемници. Освен това те биха имали резонансна честота поради техния размер, форма и капацитет.

Според Лаховски, когато клетките са изложени на различни електромагнитни вълни от долната част на електромагнитния спектър, те абсорбират енергия, съответстваща на тяхната резонансна честота, при условие че силата на магнитните вълни не е нито твърде силна, нито твърде слаба. Лаховски е направил много изследвания на последиците от тази теория.

Експерименти с много високо напрежение показват, че когато се използват правилно, физическите проблеми могат да бъдат лекувани много бързо и ефективно. Освен това е доказано, че лекува много бързо инфекции и рани. Тези високи честоти и напрежения не могат да бъдат приложени директно към тялото. Затова Лаховски изобретил антенна система, с която честотите се усилват и по този начин се предават на тялото. По-късно тази техника е използвана успешно от други, като RR Rife.

Meditech Europe успя да се възползва от знанията и уменията на Жорж Лаховски благодарение на тясното сътрудничество с неговия син. Използвайки техническите данни на Лаховски и спецификациите, известни от системите, които е използвал по време на обучението си, особено в Париж, успяхме да създадем продукта, който предлагаме днес.

Променихме няколко неща през последните няколко години:

  • Вградихме намотката на Tesla в MWO драйвера и вече не я прикрепяхме към антената. Причините за това са няколко. Конструкцията не е лесна за изпълнение, без да се добави прекалено много тегло и е важно продуктът да е под ръка, така че всеки да може да го използва.
  • Вече не работим с акумулатор. Многовълновият осцилатор използва "нормалната" мощност на електрическата мрежа. Това е така, защото днес можем да използваме изключително добри и стабилни трансформатори, които доставят много равномерно напрежение. Ако клиентът все пак желае батериен вариант, можем да го произведем срещу допълнително заплащане.
  • Преобразуването на MWO е променено. Ефектът на калъфа е термоустойчив, нереактивен на високо напрежение, издръжлив и лек. Това означава разлика в теглото от 3,5 кг в сравнение с предишните версии.

Какво точно прави многовълновият осцилатор?

Многовълновият осцилатор променя тока (вашата мрежа) от 220 волта до напрежение от 10 000 волта. Благодарение на намотката на Tesla и искрова междина, тази мощност се повишава до 120 000 волта. В същото време нивата на тока са много ниски (0,1 mA), така че напрежението не е опасно при допир. Заедно с високите напрежения се генерира изключително широк диапазон от честоти. Това се случва в искрова междина, изобретение, разработено от Лаховски. Този процес е придружен от вид "тракащ" звук. Когато Multiwave е свързан към антените Lakhovsky, високото напрежение и честотният спектър се изпращат през антените. Специално настроените антени в комбинация с прецизно измерените диаметри и внимателно конструираните материали усилват напреженията и честотите. Това създава изключително силно енергийно поле, което се усеща от повечето хора. Ако това е незабележимо, енергийното поле може да се види, като поставите флуоресцентна тръба между антените. След това светва спонтанно.

Това е енергийното поле, което действа върху човешкото тяло, но също и върху животните, растенията и храната. Например, възможно е да доведем структурата на водата във форма, която тялото ни може да преработи по-лесно.

 

Ефекти, докладвани от потребители на MWO

  • Изтръпване на тялото, често особено интензивно в областта на тялото, където сте засегнати.
  • релаксация в цялото тяло
  • Тишина в ума, която често се описва като вид транс
  • Умора след първите 3-5 употреби на MWO. Според изследването на д-р. Фишер обяснява това с множеството процеси в тялото, които се активират.
  • Нова енергия, радост от живота.
  • емоции

 

Технически данни на многовълновия осцилатор

 

  • 49х35х13см
  • Материал: твърдо PVC
  • Съдържа бобина на Тесла, трансформатор, искров разряд, кондензатор, вентилатор
  • Мощност: 220V (предлага се и за други напрежения)
  • Честотен обхват: 144MHz - 12.3GHz
  • Изходно напрежение: 30 000 - 120 000 V
  • Изходна мощност: 0.1MA


Плейлист с видео материали за машината:
https://youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARAGPZKP30um3l1161b5Rm8W


image

Книга на Лаковски за многовълновите излъчвания. Книгата е много интересна и информативна защото показва резултати. 
https://archive.org/details/the-lakhovsky-mwo-handbook-thomas-j.-brown

Тайната на живота /друга негова книга/ 
https://archive.org/details/thesecretlakhovsky1



Тагове:   лаковски,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hackoa
Категория: Новини
Прочетен: 47125
Постинги: 14
Коментари: 4
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930