Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2023 10:16 - Да се „ваксинираш“ срещу ковид означава трайно да унищожиш имунната си система
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 212 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.01.2023 10:28


 Ваксинирането срещу covid четири или повече пъти води до почти пълен колапс на имунната система, установява  проучване.
„Представете си печалбите, които медицинската и голямата фармацевтична индустрия ще изкарат, когато всеки има болест или рак
Петък, 20 януари 2023 г. от: Итън Хъф  
https://citizens.news/692163.html     (Natural News)
Писателят и бивш репортер на New York Times Алекс Беренсън казва, че разполага с доказателства от проучване, показващо, че „подсилващите“ ваксини срещу covid тласкат имунната система на ръба, причинявайки почти пълен срив на имунната функция.  
В поредица от туитове Беренсън написа, че въз основа на констатациите на проучването не трябва да се прилагат повече бустерни инжекции.
(Свързано: Ето още доказателство, че инжекциите срещу covid причиняват СПИН.)   „Бустерите трябва да бъдат спрени незабавно. СПРЕНИ ВЕДНАГА. Stack идва“, написа Berenson, като под Stack има предвид своя блог Substack.
„Има нов вестник. Това е лошо. Колко лошо?
Досега съм го показал на двама лекари. Единият  каза, че е „получил припадък“, докато го е чел. Другият каза нещо по-лошо.  
Проучването идва от Китай, откъдето мнозина смятат, че произхожда коронавирусът от Ухан (Covid-19). Това показва, че след четвъртата инжекция – което означава двете първични инжекции и две последващи бустерни инжекции – имунната система на човек е почти увредена.  
Резюме на проучването обяснява, че въпреки че са отприщени по целия свят в рамките на операция Warp Speed, инжекциите срещу covid нямат известна ефикасност и техните „потенциални неблагоприятни ефекти остават до голяма степен неизвестни“.
Това само по себе си предполага, че никой не трябва да получава тези инжекции.   Тъй като мнозина вече са го направили, изследователите решиха да сравнят хуморалните и клетъчните имунни отговори на разширен курс на рекомбинантен рецепторен свързващ домен, или RBD, бустери на ваксина в миши модел. Ето какво откриха:
  Brighteon.TV „Множество бустери на ваксини след конвенционалния курс на ваксинация значително понижиха титрите на RBD-специфичните антитела и ефикасността на неутрализиране на серума срещу вариантите Delta и Omicron и дълбоко увредиха CD4+ и CD8+T клетъчното активиране и увеличиха експресията на PD-1 и LAG-3 в тези T клетки.”   „Механично, ние потвърдихме, че удължената ваксинация с RBD бустери преобърна защитните имунни спомени чрез насърчаване на адаптивната имунна толерантност. Нашите открития демонстрират потенциални рискове при непрекъснатото използване на бустери на ваксина срещу SARS-CoV-2, предоставяйки незабавни последици за глобалните стратегии за подобряване на ваксинацията срещу COVID-19.“
  Да се „ваксинираш“ срещу ковид означава трайно да унищожиш имунната си система Неваксинираната имунна система, само като малък фон, е програмирана да предпазва от болести чрез вродения имунитет.
При естествено излагане на патоген, естественият имунитет се научава да се адаптира, създавайки подходящо ниво на адаптивен имунитет.
  Въз основа на тези констатации това, което убожданията срещу covid правят, е да увреждат естествената имунна функция.
Те пречат на вродения адаптивен имунен баланс, оставяйки гостоприемника по-податлив на инфекция – което противоречи на всичко, което ни казаха „властите“ за тези инжекции.   Щетите, причинени от инжекциите срещу covid, се простират далеч отвъд антителата, които функционират като защита на имунната система от първа линия срещу вируси и бактерии. Т-клетките, които служат като резервно копие на антителата, също се увреждат – привидно без никаква способност за възстановяване.  
Проучването беше публикувано без много шум на 22 декември 2022 г. в рецензираното списание iScience. Това недвусмислено показва, както докладва Беренсън, че бустери срещу ковид – и всъщност всички ваксини срещу ковид – са смъртна присъда за имунната система.
  „Открихме, че защитните ефекти от хуморалния имунитет и клетъчния имунитет, установени от конвенционалната имунизация, са били дълбоко нарушени по време на удължения курс на ваксинация“, признаха авторите на изследването.
  Въпреки че мишките са били използвани като тестови субекти вместо хора, изследователите добавиха, че животните са генетично променени „за да моделират точно човешкия отговор на коронавируса“, носейки „дълбоки прилики с хората в отговор на инфекции със SARS-CoV-2“.  
„Ние „теоретиците на конспирацията“ знаехме това преди години“, пише коментатор относно разкритията, съдържащи се в този нов документ.
  „Представете си печалбите, които медицинската и голямата фармацевтична индустрия ще изкарат, когато всеки има болест или рак“, пише друг.   Искате ли да научите повече за опасностите и неефективността на ваксините?
Посетете VaccineDamage.news.


Тагове:   алЧните,   евери,


Гласувай:
1



1. radostinalassa - У нас вече ще се ваксинират деца под 4 г.
22.01.2023 10:29
Къде са родителите идиоти?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13128306
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години