Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2019 19:38 - ЧЕРНОБИЛ, ВЪПРЕКИ УЖАСЪТ ЗАВЛАДЯЛ СВЕТА И УКРАЙНА, ОТГЛЕЖДА ЕДНО ЗДРАВО ДЕТЕ!?
Автор: radostinalassa Категория: Тя и той   
Прочетен: 455 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.06.2019 19:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Лекарите казват на Лидия Совенко, че има тумор, който не може да бъде отстранен, защото е прекалено късно. „Туморът“ си растял и след 9 месеца се родило малко момиченце!? Марийка Совенко се ражда на 25 август 1999 година в 1:25 часа след полунощ в радиационната селска къщурка! 
ЕДНА ТРОГАТЕЛНА ИСТОРИЯ, КОЯТО МЕ КАРА ДА СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИ? За западната пропаганда насаждаща ужас за Чернобил е ясно! Всъщност тя е насочена срещу Русия, въпреки, че АЕЦ -а е на украинска територия! Но защо украинските власти третират така враждебно нещастното семейство? Разковничето идва когато направим справка и и установим, че горните събития стават 8 години след “освобождението” на Украйна от руснаците! Профашисткото мейданско правителство също има интерес да насажда омраза към Русия! Като верен слуга на запада, то поддържа ужаса от Чернобил, възпрепятствайки населението от този район да се върнат по родните си места! Щом като може едно момиченце да израсне като здрава жена, защо да не могат и други да го направят? Разбирате, че това е сериозен удар срещу тази пропаганда!? И те се стараят всячески са го предотвратят?
Ето цялата история накратко:
Чернобилската работничка Лида ражда Мария на 47 години. Жената обаче не се готви за раждане, а за смърт. 
„Лекарите ме убеждаваха, че съм толкова болна, че не мислех за бременност, въпреки че Марийка беше третото ми дете.”
В Жълти води останаха да живеят 24-годишната ми дъщеря и 18-годишният ми син“, разказва Лидия
Изхвърля ли момиченцето на студа, заключва ли я в не отопляема колиба, увивали я в мръсни чували, но тя оцелява и днес е млада здрава 19 годишна жена, студентка в Киевския университет! 
Мистериозната поява на бял свят на Марийка се превръща в легенда. Към порутената къщурка на родителите й всеки ден прииждали хора, които носели по нещо за бебето – дрешки, играчки, събрани от изоставените къщи в района… Биберон обаче така и не се намерил, защото в Чернобил отдавна нямало бебета.Още на втория ден след раждането майката се връща на работа. „Покрай ежедневните задачи минаха 10 дни. Едва след това се обадих в администрацията, за да съобщя за раждането на детето. А там изпаднаха в ужас. Много хора се отнасят враждебно към тях. “Започнаха да ни заплашват, да ни се карат, че държим дете в място с радиация“, разказва Совенко. Украинските власти третират семейството като прокажени!?
„Идваха при нас по два пъти дневно. След това започнаха да се появяват приятелките ми. Бяха ги уволнили от работа, защото не са успели да ме принудят да отведа Марийка. След това дойде и директорът на предприятието, за което работихме. Каза ми, че ни закриват, защото работя там. Полицията ми направи капан. А накрая приятели ме излъгаха, като ми казаха, че ще ми помогнат да отида до най-близкия голям град – Иванков, да запиша детето. Заминават. Точно тогава Марийка се разболява сериозно. Всички си мислят, че малката няма да оцелее. Лида не може да се върне в опасната си, но топла къща: по КПП-тата са получили заповед да не я пускат. След като стъпват на краката си, Лида решава, че е време да се върнат в забранената зона. Жената влиза в Чернобил с кола. Целта на пътуването й – засаждане на картофи. 
Марийка расте в опасната радиационна зона, плува в реката, от която баща й лови риба, за да изхранва семейството, пие мляко от крава, която пасе по чернобилските пасища, облъчени от ядрената експлозия. А майка й е принудена да отрича слуховете за здравето на дъщеря си. „Ако хората мислят, че тя е мутант или че има две глави, много грешат“, казва тя в едно свое интервю. Неприятностите продължават! Чернобилските власти вече били направили опит да лишат Лидия от родителски права. Те завеждат дело срещу нея, заявявайки, че тя издевателства над непълнолетно лице, като го храни с радиационна храни!
Въпреки дългото преследване и обвинения, че опитват „да убият дъщеря си”.
„Тя е прекрасно дете, което е абсолютно здраво“, категорична е Лидия.
image
Чернобил дава на Лидия Марийка, след като й е отнема всичко, което е имала: съпруг, който изчезва, докато тя е на дежурство в Чернобилската АЕЦ; деца, които вече не се нуждаят от нея… Така през 1993 г. Лидия Савенко се озовава в забранената зона в незавидното положение на неомъжена жена без жилище и перспективи. Тя се заселва в изоставена постройка и започва новия си живот. Там среща нова любов и заживява заедно с Михаил Ведерников. 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141822
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години