Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2019 10:38 - Дейвид Айк: 5G е оръжие https://bultimes.com/
Автор: radostinalassa Категория: Тя и той   
Прочетен: 1328 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Автор: nikikm

imageДейвид Айк: 5G е оръжие Публикувано на 30.06.2019 в Любопитно  

Дейвид Айк: 5G е оръжие! От военните е. Знаете ли, че тази микровълнова технология 5G използва разпръснати площи. Те се подкарват от тази технология, когато искат да разпръснат облаци и тя изхвърля тези честоти в много по-висока мощност, отколкото 5G ще бъде първоначално при нас, но става въпрос за същите честоти. И хора се разпръскват, защото получават усещането, че кожата им гори! Тъй като човешкото тяло, включително кожата, е антена! То взаимодейства с честоти и получава и предава информация. Учените са наясно, че ДНК-то е получател-предавател на информация. А ние сме електромагнитни електрически организми, трансмитери и получатели на информация. Когато нашите електромагнитни полета са в баланс и хармония, ние сме здрави – ние имаме психологическо и физическо здраве. Причината, поради която това технологично общество, предизвиква толкова много психологически и „физически” болести, е, защото тези честоти, водени от технологията, в момента живеем в Wi-Fi свят с всичките му телефони и други неща, тези технологично генерирани честоти разбъркват баланса на човешките електромагнитни електрически комуникационни системи. И ако ги разбъркаш, създаваш състояние на дисхармония, болест, което се проявява като физическо и ментално, емоционално, психологическо заболяване!

Има и друг момент – мозъкът обработва информацията електрически. Той комуникира с клетъчната структура електрически. И той работи в рамките на определена група честоти. Ако можеш да излъчиш честоти, носещи информация и възприятия в рамките на честотата, на която мозъка декодира информацията, той ще декодира тези честоти и ще придобие тези възприятия. Можеш външно, дори без свързване към ИИ, въпреки че това е най-забележителната характеристика, но дори преди това можеш да повлияеш на възприятията на хората външно чрез излъчването на тези честоти, с които взаимодействаме, защото сме антени! Преди няколко десетилетия един човек е разработил честоти за различни емоционални състояния. Това е от преди доста време! Днес е много, много усъвършенствано. Всяка мисъл, всяка емоционална реакция е честота! Генерира честота и само по себе си е честота. Омразата е честота и е различна от тази на любовта! Когато си в стая, в която има много агресия и конфликт, и омраза, ти го усещаш! Какво казват хората? – „Можеш да разрежеш атмосферата с нож!” (бел. прев. Английски израз, който показва, че атмосферата на дадено място е изключително напрегната или неприятелска. Вместо думата „атмосфера” може да се използва „въздух” или „напрежение”, което се отнася до неприятното усещане). Това е, защото честоти на омраза и конфликт са генерирани толкова много, че са променили електромагнитното поле в стаята.

Интервюиращия: Значи 5G ще се използва като оръжие срещу нас, по възможност?

Дейвид Айк: Да. Обаче работата е там, че те са изработили честоти за различни емоции, включително ярост, и могат да ги пуснат в едно общество без никой да разбере и това да окаже ефект! Започва да се надига ярост. Започва да се надига гняв. А хората да не разберат защо изпитват това, но го изпитват и после това, което правят е да задействат това със събитие, например, някой да е атакуван от полицията или някой друг, или пък някой е арестуван за нещо, което не е извършил. И ето ти тригер! Напрежението е задействано от произведената честота задвижила яростта и имаш масови бунтове и хора, правещи неща, които обикновено не биха направили! Можеш да накараш хората и да се депресират! Знаете ли, че американската армия е признала това? Те разполагат с технология, която изстрелва честоти към врага, което в основата си пречупва духа на врага до такава степен, че да се предаде и да свали оръжието на земята! С такава технология си имаме работа! Сега вземете това под внимание и се замислете за 5G.

Преди всичко 5G не пътува добре поради естеството на своята честота. Значи вместо големи кули като тези, които сега излъчват тези честоти на дълги разстояния, ще има нещо друго! Те не преминават много добре през масивни обекти. За да се преодолее това, ще се поставят кутии за излъчване на 5G, това оръжие, на всяка улица по целия свят. Говорим за изключително голям брой такива кутии, излъчващи това подобно на лампата, стояща навън до стаята на децата ти. Няма да има къде да отидеш. Ще бъдеш в полето на 5G! Друго интересно нещо, не знам дали сте го забелязали, историята проби преди всичко в Шефилд. Когато започнаха да изсичат буквално с хиляди зрели дървета по градските улици. Имаше голям протест срещу това. Шефилд претендира, че е зелен град, но всички тези зрели дървета се събарят! При това хиляди от тях! (бел. прев. Според публикация на The Guardian от 25 февруари 2018 г. в Шефилд са отсечени 5 350 дървета (към датата на материала), включително дъбове, брястове и липи. Договорът е подписан от съвета (Labour-led council) и частната компания Амей (Amey) по програмата „Улиците напред”, имаща за цел да „подобри „състоянието на пътищата, тротоарите, уличните светлини, мостовете на града…”.”Договорът се отнася за 36 000 крайпътни дървета в града, които на практика са приватизирани до края на 2030 г. Амей е дъщерно дружество на масивната испанска компания Ferrovial. Линк към материала: вижте какви дървета са били изсичани

Брат ми, който работи като автобусен механик на повикване, например, автобус се поврежда някъде край пътя и му се обаждат и той отива, т.е. той е постоянно в движение, та той каза, че е удивително колко много на брой зрели дървета са изсечени.

Най-лошият кошмар, не говоря за причина и следствие, но казвам да се помисли над това… най-лошият кошмар на 5G на улицата е зрялото дърво, защото той не може да премине през тях! Те не искат зрели дървета заради 5G, защото той не може да преминава през солидни обекти много добре и не пътува надалеч. И така ще имаме тази „експлозия” от 5G трансмитери и после връщам се към това, което казах по-рано, а и те са признали и това, че ще има вероятно 20 000 сателита горе, излъчващи 5G към Земята.

(бел. прев. Общия брой сателити, които се очаква да бъдат разположени в ниската и високата орбита от няколко компании, ще бъде 20 000. На 29 март 2018 г. компанията SpaceX на Илън Мъск получава разрешение от Федералната комисия по комуникациите (FCC) да стартира 4 425 сателита в ниската орбита около Земята. Компанията е подала молба до комисията за увеличаване на броя на сателитите й до 12 000, за да предостави „ултра бърз интернет” до всеки квадратен инч на земята.

Компанията OneWeb на Грег Уайлър е подала заявление до FCC само за 4 540 сателита, но си партнира с Airbus, която ще построи сателитите; Blue Origin, дъщерно дружество на Амазон, която ще осигури ракетите; и Virgin Galactic, която ще пусне сателитите. Неговите инвеститори включват Qualcomm, Hughes Network Systems, Intelsat (Люксембург), Marker LLC (Израел), Grupo Salinas (Мексико), SoftBank (Япония), Bharti Enterprises (Индия) и Coca-Cola. През юни 2017 г. компанията получава лиценз от FCС за 720нискоорбитни сателита, но повечето от тях са продадени на Honeywell и други компании. На 4 януари 2018 г. OneWeb подава заявление за още 2 560 средноорбитни сателита и на 19 март 2018 г. кандидатства за още 1 260 нискоорбитни сателита.

Boeing има планове за 2 956 нискоорбитни сателита и вече разполага с одобрението на FCС за тях. През декември Боинг иска разрешение от Комисията да прехвърли лиценза си за 2 956 сателита на компания с име SOM1101 LLC. Грег Уайлър е единствен собственик на SOM1101 LLC.

Четвъртата компания, наречена Telesat Canada, получава лиценз на FCС на 3 ноември 2017 г. Тя планира да има минимум 117 сателита горе и да ги пусне до 2021 г.

Компанията Iridium e в процес на замяна на своята оригинална флотилия с нови 66 сателита, наречени Iridium Next, която ще предлага допълнителни услуги.
Пълният материал тук: Planetary Emergency

Превод: Монтагю Кийн, Фейсбук

 

Бел.ред. Смъртоносната 5G мрежа създадена в Израел ще се ползва за стерилизация, контрол на масите и депопулация. В статията има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция 5G мрежата е създадена в Израел, но е забранено да се ползва там.



Тагове:   оръжие,   Израел,   5 джи,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13144891
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години