Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2018 23:52 - Академик Микулин - Заземяването
Автор: radostinalassa Категория: Туризъм   
Прочетен: 1203 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Академик Микулин подчертавал , че земята има голям отрицателен електрически заряд. Йоносферата, която обгражда Земята на значително разстояние, се състои от положително заредени йони. Между Земята и йоносферата съществува електрическо поле, към  което са се адаптирали всички живи същества. Въпреки това, поради технизацията  на нашия живот, човекът се оказа изолиран от негативния заряд на Земята. Това води до натрупване на излишни положителни заряди в нашето тяло, което води до отслабване на тялото и провокиране на заболявания. Академикът предложи просто средство, което да компенсира дефицита на отрицателните заряди: човек да бъде заземен през нощта с метален проводник, единият край на който е прикрепен към крака, а другият към радиатора.
От гледна точка на физиката, нашето тяло е истинска електроцентрала, в която множество малки генератори (клетъчни митохондрии) непрекъснато произвеждат енергия. Тя често се нарича биоенергия. По своята природа тази енергия е електрическа, следователно се подчинява на законите на електродинамиката. Един от тях казва, че в затворена система неизползваната енергия се натрупва под формата на статично електричество.
Известно е, че всички подвижни технически устройства съгласно правилата за работа трябва да бъдат заземени. В противен случай статичното електричество ще ги унищожи. Човек обективно има всички признаци на движещ се агрегат. Ето защо, в случай на натрупване на статично електричество ще има разрушителен ефект върху тялото.
Преди няколко века човек се е  обул с обувки и бил отрязан от Земята, нарушавайки правилата за енергийна сигурност, разработени от целия ход на еволюцията. Оттогава обувната индустрия е постигнала голям успех, като предпазва крака от повреда, охлаждане, прегряване, замърсяване. Така просто необходимостта от контакт със Земята е забравена. Затова вечер хората често „бръмчат” по краката.
Както показват последните изследвания, повишената интензивност на електромагнитното поле на човек, причинена по-специално от натрупването на статично електричество, често дава с сериозни смущения в работата на различни органи и системи, включително нервен стрес, хипертония и дори инфаркти и инсулти. Съществува хипотеза, че първата причина за преждевременната смърт на хората от патологии на сърдечно-съдовата система е свързана с обувките, по-точно с липсата на заземяване.
Сегашното положение се влошава още повече от факта, че освен обувките, хората както на работното място, така и у дома, са изолирани от Земята от всякакви синтетични килими и линолеум, да не говорим за стоманобетона на самите сгради. В резултат на това настоящият жител на града е практически лишен от естествената способност да се отърве от излишното статично електричество. До какво води това, много от тях са изпитали в ежедневието. Понякога, като случайно докоснем метален кран за вода ,или държим дръжката на хладилника, усещаме слаб токов удар. Самият  организъм ни дава тревожния сигнал, че е препълнен от вредната енергия, от която е необходимо да се освободим спешно.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13322562
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК