Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2020 15:46 - За надеждност бих препоръчала, господин генерал, сър, приземете всички спътници на САЩ едновременно!
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 420 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Руската «циганска хипноза» за американските спътници Докато целият свят се бори с коронавируса, коварните руснаци тайно изпробват нова противоспътникова ракета — точно тя ще остави Пентагона без очи и уши.

image

«Руските изпитания на противоспътниковата ракета DA-ASAT е още един пример, че заплахите за САЩ и свързаните с тях космически системи са реални, сериозни и нарастващи», се казва в изявлението на Джон Реймънд, публикувано на сайта на американското космическо командване.» (край на цитата)

Всъщност това е най-новата руска ракета за противоракетна отбрана A-235 «Нудол». Характеристиките на продукта са класифицирани, но според някои източници скоростта на ракетата, изстреляна от този комплекс, достига 5,5 километра в секунда или повече. Радиусът на действие е неизвестен, скоростта на разгръщане е неизвестна, скоростта на презареждане на комплекса остава държавна тайна.

Ясно е, че системата е предназначена предимно за унищожаване на балистични ракети, но като всички руски оръжия тя има извънредно широки характеристики. Казано с други думи, руснаците се опитват да убедят своите „партньори“ в Европа, че обсегът на комплекса „Искандер-М“ е само 550 километра — но в случай на евентуален конфликт, ракетите от този комплекс могат да летят два пъти по-дълго от декларираното, което ще бъде изключително неприятен “сюрприз“за НАТО.

«Реймънд увери, че САЩ са следили изпитанията и са готови да ограничат агресията в космическото пространство, а и да защитят както собствените си интереси, така и интересите на своите съюзници от враждебните действия в космоса. Генералът отбеляза, че руската ракетна система е способна да унищожава спътници в ниска околоземна орбита.

«Този изпитания на противоспътникова ракета са още едно доказателство за лицемерното отношение на Русия към предложенията за контрол над космическите въоръжения, които бяха направени с цел ограничаване на възможностите на Съединените щати, а Руската федерация очевидно няма намерение да прекрати собствените си програми за космическо оръжие», подчерта Реймънд.»(край на цитата)

Но това съвсем не е всичко, оставих най-приятното за накрая:

«Изпитанията от Русия на противоспътниковото оръжие е последвало след като през февруари 2020 година руските апарати, обозначени като COSMOS 2542 и COSMOS 2543, «опасно маневрираха около правителствения спътник на САЩ» (край на цитата).

Уважаеми господин генерал, сър!

Всъщност агентите 2542 и 2543 изпитваха върху правителствения спътник на САЩ една много стара техника за вербуване и своеобразно препрограмиране на програмата на противника — в Русия това психотропно оръжие се използва от векове и се нарича «циганска хипноза»: докато един спътник нещо там бръмчи в ухото на жертвата и му размахва пред очите някакви си антени, втори руски спътник постоянно дърпа отзад жертвата за края на сакото му или за нещото, което там му стърчи.

Така се постига претоварване на каналите за комуникация и пълно бъгване на бордовите компютри на жертвата, след което тя може да се вземе буквално с голи ръце. Така че бъдете по-внимателни там в САЩ с този спътник, господин генерал, сър — той вероятно предава от февруари цялата ваша информация, която е изгодна за Кремъл.

Нещо повече, погледнете останалите свои спътници, летящи близо до жертвата — Кремъл е коварен и опасен, вероято и при съседите на спътника-жертва вече са се появили съмнения в американската изключителност.

За надеждност бих препоръчала, господин генерал, сър, приземете всички спътници на САЩ едновременно!

Дори не просто ги приземете, но и поголовно ги проверете чрез детектор на лъжата.

В противен случай, господин генерал, сър, Вие рискувате да проспите нападението на Путин — всички спътници ще ви мърморят в ухото, че всичко е спокойто, всичко е спокойно, всичко е спокойно…и ще размятат антените си на екрана Ви…

Клепачите Ви натежават, клепачите Ви натежават, Вие заспивате, заспивате, вие спите, спите, господин  генерал, съъъъъъъъъър…
Петя Паликрушева




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13354656
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК