Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2020 16:47 - Вирусът е супер смъртоносен, но 80% от хората го карат безсимптомно.
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 626 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 15.10.2020 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Правилата на короната :
1/ Вирусът е супер смъртоносен, но 80% от хората го карат безсимптомно.
2/ (допълнена) Вирусът е много опасен, но все още никой не го е виждал как изглежда (все още учените не са го изолирали и няма нито един научен или медицински труд, в който да е показан официално.
В случай, че някой е срещал подобна разработка, моля да я предостави от съответното издание/учебник/журнал/списание/конференция и т.н.)
3/ Маските не предпазват от заразяване, но трябва да ги носим.
4/ „Може ли някай да ми обясни как маската не предпазва мен от болен, но предпазва здрав, ако аз съм болна. В единия случай пропуска вируса, а в другия не го пропуска. Съвсем сериозно, този довод направо ме убива.
Да повторя - маската не пази мен от болен, защото пропуска вирусите му, но ако аз съм с маска, спира моите вируси, към здрави хора, които са без маски...
Т.е., да потретя - Моята маска пропуска на Пешо вирусите, но спира моите, а на Пешо пропуска неговите, но спира моите... Така ли е? Басимус, то туй по-сложно от квадратурата на кръга... Виктория Тинтерова“
5/ Трябва да има дистанция от 2 метра между хората, но не и в градския транспорт, офиса, вкъщи, в ресторанта, в мола, в магазина и т.н. (простете – има дистанция в магазините – пред касите е разчертано кой къде да застане. Само на касите!).
6/ Трябва да си останем вкъщи, ако не се чувстваме добре и без да се тестваме, но трябва да се тестваме, ако сме контактни и се чувстваме добре.
7/ В Германия трябва да носят маски между 9:00 и 23:00 часа (тяхната к0вид версия е с работно време). 8/ Пак в Германия клиентите на заведение, които са седнали, може да не носят маска, но ако са прави – трябва да носят маска (освен с разботно време тяхната к0вид версия очевидно се разпространява и само над 160 сантиметра височина).
9/Децата преди и след училище са заедно навсякъде (включително и вкъши, включително са гаджета, сеемейни приятели и ходят заедно навсякъде НЕ САМО НА ОТКРИТО), но в училище трябва да носят маски в коридорите и тоалетните, за да се предпазват (?!?!). 10/ При един ученик с положителна проба целият клас се карантинира, децата не се тестват, класът учи дистанционно. При един учител с положителна проба затварят училището!
11/ При досега направените тестове ако счетем, че половината от тях (а те не са толкова) са за проверка след карантина, то математически това означава, че всеки 5ти в България вече е тестван. Дали?
12/ Вирусът супер бързо мутирал, постоянно се мени, че даже и повтаря, обаче ние правим ваксина за всички хора по света!
13/ Вирусът не можел да преживява извън жив организъм, обаче се задържа с ДНИ върху метал, пластмаса, пари и "нам к"во още.
14/ (редактирана) PCR тестовете са средство за доказване наличие на антигени, за антитела, за РНК или още 100 неща (като всяко нещо свързано с короната, и тук има много версии какво точно е този PCR). Във всички случаи този тест не е диагностициращо средство, а ние ги ползваме именно като средство за диагностициране и броим пробите, които са дали положителен резултат. Нешо повече – считаме тези с положителните проби за болни.
15/ Карантина 14 дни, карантина 10 дни, карантина с тест, карантина без тест. Всяка карантина е предпоследна...
16/ Децата се карантинират здрави у дома (медицински и световен прецедент), обаче родителите им продължават да ходят на работа (?!?!?!). Кой да се грижи за децата? Баба им и дядо им, за които обаче е известно, че децата са супер опасни и карантинирайки децата, за да спасим бабите и дядовците, слагаме бабите и дядовците да ги гледат, защото иначе няма кой (?!?!?!).
17/Любопитен факт – в офисите на мобилните оператори и куриерските фирми служител и клиент разписват документи с една и съща химикалка на устройството. Но иначе се гледат през плексиглас и носят маски!
18/ Маските помагали да се прекара коронавирусa по-леко. Запомнете, деца – никой никога по никакъв начин не може да каже как и дали ще се сблъскате с определена болест. И ако се случи – никой никога по никакъв начин не може дори да ПРЕДПОЛОЖИ как ще я преболедува вашия организъм. Освен, ако не разполага с кристална топка и умения на медиум, разбира се.
19/ Първоначалната версия беше, че вирусът дошъл от някакъв китайски пазар, на който човек изял прилеп или нещо подобно. После се оказа, че вирусът бил „избягал“ от лаборатория. Последно – тоя вирус лети или бяга?!
20/ Последният брифинг на СЗО - https://www.who.int/emerge…/diseases/novel-coronavirus-2019… 21/ (допълнена) СЗО казват, че децата до 12 години не трябва да носят маски. Но те биват принуждавани да носят. Защо? Оправете си шизофренията. Личи си.
Михаела Божанкова


Тагове:   Маската,   Майтапи,   смях,   СЗО,   севт,   тейтс,


Гласувай:
3



1. leonleonovpom2 - Омагьосан кръг е, наистина Пр...
15.10.2020 17:51
Омагьосан кръг е, наистина
Предпазва събеседникът ,като кашляш , от директно попадение на вируса в него, това е вярно !Но в същото време ,той се лепва на маската и ти ставаш негов реципиент- приемник, поемаш нова доза от него

По малък е от микрон, следователно работим в областта на нанометрите или нанотехнологиите Мембраните там се правят от пластмаси Текстилът, при всички случай има пори над един микрон- хилядна от милиметъра Така ,че попадне ли в нея, тя не е препятствие за него!
Лошо е, когато незнанието прави експерименти с постановката ,че е наясно с проблема! В противен случай- внимаваш и си нащрек!
цитирай
2. radostinalassa - Целта е да ни убедят ...
15.10.2020 18:51
да си направим ваксина. Но децата не боледуват тежко и тяхното ваксиниране няма да мине. Убедена съм.
цитирай
3. work75 - а така
15.10.2020 21:26

играта е много по голяма....остай ти тия приказки ковид19...и прочие...пари се играят....и то големи суми дето не си мислел---майката си е ебало живота....не знам дали можем да понесем последствията....една лъжа повторена хиляди пъти става истина....
цитирай
4. radostinalassa - Вируси дал Бог
15.10.2020 21:57
Все пак това не е чума, нали? Заболеваемостта е много ниска, та това да е пандемия. Целта е да ваксинират масово хората и да се получи смъртност на 700.000 души. С един удар два заека. И несметни печалби за Биг Фарма. С ваксината ще се заразят и тези, които не са срещали вируса. Мерси за тази възможност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141659
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години