Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2021 16:59 - Натали Трифонова: Ако искам къща от Бойко, няма нужда да раждам като селянката от Сандански!
Автор: patriciq1111 Категория: Забавление   
Прочетен: 572 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Натали Трифонова: Ако искам къща от Бойко, няма нужда да раждам като селянката от Сандански!    

Натали Трифонова е руса фурия, по която Бойко Борисов е загубил ума и дума!

Синоптичката на БТВ Натали Трифонова, която завъртя главата на Бойко Борисов, е убедена, че може да постигне всичко, което си науми. Причината е, че бившият премиер не може да й се насити.

 

Наталка, както я наричат близките й приятели, подлудявала Борисов с късите си полички. Тя го карала да мисли постоянно за нея и да й изпраща през няколко минути СМС-и, съобщава Narod.bg.

Блондинката, за чиято афера с Баце се разбра в края на миналата година, така и не потвърди или отрече тази информация. За нея обаче се твърди, че може да му измъкне всичко, което пожелае.

Трифонова била убедена, че само да каже на Борисов и нейна собственост веднага ще стане къща в Барселона, при това без да се налага да ражда от него като „селянката от Сандански Мис Гащи“.

Както е известно, от няколко години Бойко Борисов е разследван за къща в Барселона, където живее млада жена с малко момче, за което има съмнение, че е от лидера на ГЕРБ.

imageНатали Трифонова върти на малкия си пръст Бойко Борисов

Друга като Натали Трифонова обаче Борисов надали е имал в леглото си. Красавицата, която оглавява прогнозата на времето по Би Ти Ви, сама се хвалела от приятелките си, че задоволява напълно всяко желание на екс премиера. Дори през смях разправяла, че единственото, което не му позволявала, е да я дърпа за косата в интимните моменти, защото така щели да й паднат екстеншъните.

Трифонова била наясно, че с нея Борисов слага рога на една дузина жени, но била убедена, че тя е номер едно. Самочувствието й за външния й вид било наистина главозамайващо. Именно то й помогнало да влезе в телевизията.

 

Веднага се заговори, че именно Натали Трифонова е въпросната Мата Хари, която го снима с пачките евро в спалнята. Синоптичката обаче не е в лоши взаимоотношения с Борисов и не изглежда да има стимул да прави подобно нещо.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: patriciq1111
Категория: Забавление
Прочетен: 12253106
Постинги: 8853
Коментари: 148
Гласове: 2529
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031