Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2022 07:01 - © Политическата инфантилност на европейските политици изби първо у нас
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2240 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 29.06.2022 09:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
29.06.2022г.

     "Искам да кажа, че беше чест за мен да вода правителство, което беше свалено от господин Пеевски, господин Борисов, от Слави Трифонов и от госпожа Митрофанова (Бурни ръкопляскания). Това което искам да заявъ ясно, че този вот е само една малка стъпка от един много дълъг път. Това, което те не разбраха, че така не могат да спечелят българския народ. Обещаваме, че ние ще продължим в тази битка да отвоюваме държавата си и един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия, една нормална, успешна европейска държава", каза министър–председателят от трибуната на НС след успешния вот на недоверие.
(Бурни дълго нестихващи ръкопляскания, здрависвания на премиера с министри)
Тези думи Петков мултиплицира в различни форми, но основното – Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова остана. Тези четиримата са квинтесенцията на събитието.
"Днес се случи нещо хубаво. Видяхме как Трифонов, една мутра от Банкя, един човек от сараите и Митрофанова гласуваха срещу нас", повтори той обвинението си пред събралите се отвън парламента поддръжници на кабинета.
image

Кирил Петков гледа жално питащо Елеонора Митрофанова, а тя гледа сърдито встрани 

Харвардски, защо трябваше да изричаш "газовите хранилища в Европа се източват от Путин", "Това е много добре планирана атака от страна на Путин" (при посещение в Благоевград); "Установихме, че двете неща са свързани – борбата срещу корупцията и борбата срещу зависимостта от Русия. Хората, които сутрин стават и искат да откраднат нещо от държавата, са същите, които правят бизнес с режима в Москва. Путин използва корупцията като външнополитическо средство" (пред "Велт ам зонтаг"); "Трябва да внимава [Путин], когато използва газа като оръжие, защото може да загуби завинаги клиенти" (пред CNBC) и още много ред такива политически глупости.
И особено "Реших, че той няма да лети", с което не даде път на самолета на Сергей Лавров да прелети над България на път към Сърбия.
Каква е тая омраза към Русия и Владимир Путин, който в момента я представлява? Просто, ти не си на чаша гроздова с апапи в кварталната кръчма, където можеш да псуваш на воля. Ти си министър–председател на Република България, малка държава, съседна на Руската федерация, с която има вековни исторически, политически, икономически и културни отношения.
Ако няма участие в процеса на събарянето му, което е от областта на конспиративните теории, то посланик Митрофанова несъмнено е останала удовлетворена.
Социално–икономическите проблеми, които Евроколхоза получава като резултат от подкрепата си на нацисткият режим в Украйна, заедно със санкциите срещу Руската федерация, сега ще унищожат политическите системи на много страни от съюза.
Политическите системи? Които са буржоазно–капиталистически. Май се оттичат.
"Първи жертви на собствената си сляпа политика на подкрепа на украинския нацизъм ще са най-слабо развитите икономически страни от Източна и Южна Европа. Кризата засяга преди всичко точно тези страни. И процеса ще се засили в Централна Европа и ще държи нащрек страните от Западна Европа", смята членът на президиума на Съвета по външна и отбранителна политика на Руската федерация Александър Лосев.
Политологът, доцент от катедрата по политическа теория в МГИМО Кирил Коктиш също смята, че цяла Европа ще влезе в правителствени кризи. И това има своя собствена логика.
"Едно е – политическата реторика, в която влиза част от населението, друга не влиза, някой вярва, някой не вярва. Това може да звучи различно. Но друго е, когато трябва да плащате за това и трябва да плащате с влошаване на стандарта на живот. Тогава рязко в обществото нараства политизацията и възниква въпросът – "Кой е виновен?", обяснява Коктиш.
image

Е, този въпрос е поставен още от Александър Иванович Херцен през1846 година

Политикът, разбира се, казва на избирателите си, че "Путин е виновен за всичко". За известно време те му вярват. Но избирателите гласуваха за него, а не за Путин. Това означава, че този политик, в случая Петков, е отговорен за благосъстоянието на страната си, конкретизира той.
Повтарянето на мантрата, че Путин е виновен за всичко, е признание, че вие ​​сами не можете да направите нищо, че вие ​​сами сте абсолютно несубективни, че България е колония на Русия, сигурен е политологът.
Е, понеже България е колония на Съединените щати, то изводът е, че виновен е Байдън.
"Затова изявлението на Петков, в което той обвинява руския посланик Митрофанова за колапса си, звучи смешно, казва Кирил Коктиш. То бележи степента на безотговорност и политическа инфантилност на източноевропейските елити, но, уви, не лекува самата създала се неприятна ситуация ".
"Нека се поставим на мястото на редови гражданин на Източна Европа, продължава Коктиш. Той [гражданинът] мисли : може би Путин греши, може би е прав, но какво общо имам аз? Ако вземем традиционната източноевропейска психология, реакцията винаги изглежда така. Следователно, когато се окаже, че политик е влязъл в битка от тежка категория, като самият той няма достатъчно тегловна маса, тогава претенциите на обществото ще бъдат срещу политика, че се е изкачил извън ранга и извън категорията си".
Очевидно тези политици, които са избрани за това, трябва да носят отговорност за ситуацията в страната. И мисля, че европейците изобщо не са доволни от подобна инфантилност на техните лидери. Така че тази правителствена криза е първата, но не и последната. След Франция, България и други премиерски столове може да залитнат.
Докато пишех постинга, Кирил Харвардски взе, че изгони 70 броя дипломати на Руската федерация, защото "Всички, които работят срещу интересите на България, ще бъдат отзовани от България", обяснява министър–председателят в оставка. Бедата е, че лицето Кирил Петков припокрива интересите на Република България с интересите на Съединените щати.
Тоя трябва да бъде запнат в риза с дълги ръкави и въдворен за лечение в специализирано психиатрично заведение. Докато не е обявил война на Руската федерация.
image

Пътят на всички такива политически глупаци е този 

https://tsargrad.tv/articles/bolgarija-francija-italija-gde-eshhjo-rossija-svergnet-pravitelstvo_572141






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. nedovolen - Кога Български войн се е бил срещу ...
29.06.2022 07:13
Кога Български войн се е бил срещу руски солдат.
Най - много тъпото Кире да предизвика военен преврат.
:)))
цитирай
2. iw69 - Тъпохилещия се
29.06.2022 07:27
натегач съвсем откачи.
Такива действия дори родните фашисти през ВСВ не са си позволявали спрямо Москва.
цитирай
3. kvg55 - До 1. nedovolen
29.06.2022 09:05
Е, де ги тия военни?
цитирай
4. kvg55 - До 2. iw69
29.06.2022 09:07
Тоя е побесняло куче. Такива ги отстрелват.
цитирай
5. morskipesni - Много агресивен идиот т'ва Кире бре!
29.06.2022 09:54
По необходимост обърна и гларусите в русофилство, вече крадат кифли само от централноевропейци и натовци.
цитирай
6. kvg55 - До 5. morskipesni
29.06.2022 11:04
Ха-ха-ха!
Западноевропейците се очертава да гладуват, та и гларусите покрай тях.
цитирай
7. missana - Относно ПростоКиро:
29.06.2022 20:20
Той уверено върви по стъпките на Богдан Филов
цитирай
8. kvg55 - До 7. missana
29.06.2022 21:02
Да!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5754559
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34177
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031