Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2022 19:00 - Е, може би е необходимо да се регистрират всички гейове и да се изолират от обществото?
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 425 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ръководителят на СЗО даде препоръки на гейовете, дали ще се проведе гей парад в Мариупол   Някак си се отпуснахме, забравихме за СЗО.   И тогава ръководителят на тази организация Тедрос Аданом Гебрейесус обяви, че съдбата на света е в ръцете на хомосексуалистите.   Началникът на здравеопазването каза, че атаката на маймуните може да заобиколи нашата Земя, ако хомосексуалистите приемат този проблем с цялата отговорност и не разпространяват тази инфекция.   И за това просто трябва да ограничат броя на сексуалните партньори, без нови контакти, да общуват само с надеждни, доказани.   yandex снимки „За мъжете, които правят секс с мъже, това включва намаляване на броя на сексуалните партньори и споделяне на информация за контакт с нови партньори, така че вирусът да може да бъде проследен, ако е необходимо“, каза Гебрейесус.  

image



И ако намалите броя на партньорите, тогава с колко?   Как споделяте информация за контакт? Трябва ли тази информация да бъде изпратена на компетентните органи?   Защо СЗО не разработи подробно ръководство?   СЗО съобщава за 18 000 докладвани случая на маймунска шарка в 78 страни. Повечето от заразените са в европейски страни.   Двама души вече са загинали в Испания.   Нашият Роспотребнадзор съобщи: "Към днешна дата в Русия не е регистриран нито един случай на маймунска шарка. Роспотребнадзор предприема всички необходими мерки, за да предотврати внасянето на тази инфекция и да спре възможността за нейното разпространение."   Е, може би е необходимо да се регистрират всички гейове и да се изолират от обществото?   Вярно, тогава ще се окаже, че мнозинството от управляващите днес ще изпаднат в изолация.   По време на короната на възрастните хора и тези, които са изложени на висок риск, беше забранено да се движат по улиците.   Защо да не маркираме всички гейове днес, защо да чакаме да заразят цялата планета?   Но не, в Берлин се проведе гей парад, в който по данни на полицията са участвали над 100 хиляди души. Според други източници, повече от 350 хиляди.   yandex снимки Участниците в 44-ия гей парад излязоха на шествие срещу омразата, войната и дискриминацията.   Маршрутът, дълъг 7 км, преминаваше през няколко квартала на германската столица и завършваше при Бранденбургската врата.   ЛГБТ демонстранти на парада в Берлин поискаха от властите спешно да изпратят оръжия в Украйна.   Оръжията са просто необходими на Украйна, както казаха демонстрантите, за да освободи град Мариупол.   yandex снимки И вече в освободения Мариупол демонстрантите мечтаят да проведат същия гей парад.   Интересно, те попитаха жителите на Мариупол, те също ли мечтаят за такъв парад?   Демонстрантите в Берлин развяваха украински знамена и носеха украински цветове в екипите си.   Този парад беше горещо подкрепен от германските власти и политици.   В подкрепа на ЛГБТ общността флагът с дъгата беше издигнат за първи път над Бундестага, федералния парламент на Германия.   Същите знамена бяха развявани от Министерството на вътрешните работи и Министерството на отбраната на Германия.   Сигурен съм, че ако СВO не беше започнала, много скоро подобни паради щяха да шестват по улиците на нашите градове.   yandex снимки В крайна сметка ние приехме всички насоки на СЗО, ООН, МВФ, учеха ни да бъдем толерантни, толерантни към различните полове, приветствахме всички постижения на западното общество, искахме всичко като на Запад.   Така ни внедриха всичко, като на запад!   Сега единственият начин да се върнем към корените е с военни средства.
Путна торба


Тагове:   сатанизъм,   СВО,


Гласувай:
3



1. sorossadistfucking - Асинка, от фалшивото харваЦко трио да мисли как да не пренесе у нас тази зараза!
30.07.2022 19:51
Щото не вуртуално ще го обиждаме и убождаме)))
цитирай
2. radostinalassa - Това не е разработка на биолабораториите на янките
30.07.2022 20:38
Иначе защо ще прокламират ЛГБТ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13294716
Постинги: 11658
Коментари: 18471
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК