Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2022 10:45 - ОТ ФЕЙСБУКА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1846 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                ФЕЙСБУКОВИ  ИЗЦЕПКИ

 

   Преди пътуването ми, което ще започне в понеделник реших да отворя фейсбукстраниците на популярни личности фейсбукови изявники за да добия представа за позицията им по повод частичната мобилизация на Путин.

 

   Първата изявница, на която попаднах бе добилата популярнсот в последно време Емили Тротинетката. Тя стана телевизионна звезда със скоростта, която с тротинетката си от 8000 лв. достигна по околовръстния път на София, почти 100 км./час. Емили одобрява решението на Путин и във връзка с това, като излага и някои резерви по него.  Аз я предлагам за включваане в листата на ДБ. Длъжността „Министър на спорта” отговаря напълно за нея. Така тя ще има възможност да си купи още по-съвършена тротинетка, напр. за 16000 лв, която достига 200 км./час.

     Трябва да гледаме какво провят първенците и да се учим от тях.

 

   Вторият фейсбукчия бе Йото Циганинът от Костинброд. Той е популярен с притежанието си на 10 дълги по 12 м. лимузини Линколн, които отдава под наем в нстраната по време на циганските сватби. Той е малък бизнесмен с този парк, на него за заплати разчитат 10 шофьори и 5 души обслужващ колите му персонал. И той одобрява решенето на Путин, но за радлика от Емили Тротинетката, безрезервно. Добре е той да бъде включен в листата на ИТН и ако това стане, той ще може да смени колите си с Хамър, които са два метра по-дълги от неговите бракми, втора употреба, внесени от Америка и по-луксозни. Наемът за тях ще скочи.

 

  Третият фейсбукчия, чиято страница отворих бе на Румен Радев, и той доста популярен. Имам претенции, че съм умен, твърдя, че съм по-умен дори от тия тримата взети  заедно, но не разбрах позицията му за частичната мобилизация на Путин. Усуквания по килифарски, увъртания. Попаднах обаче на нещо друго във фейсбука му – той предлага решение как да се сложи край на войната в Украина, като всички страни, които предоставят оръжия на Укрина да престанат. Така войната, от която ние и светът нямаме никаква полза, ще свърши.

  Как не се сетиих и аз за такова решение, дъсъибъвглъвътъпростъ...Отдавна да съм го предложил.

 

    Музикалелн поздрав към тримата фейсбукизявник/ц/и с песен на най-известния композитор в България и млад политик, провалил два парламентарни избора и срутил веднаж парламента и правителството. Офицер за специални поръчки на фейсбукчията Румен Радев.







Гласувай:
3



1. vmir - "предлага решение как да се сложи край на войната в Украина, като всички страни, които предоставят оръжия на Укрина да престанат"
24.09.2022 12:55
Украйна си прати ядрените оръжия в русия, следователно по-справедливо ще е да задължат русия да ги изсипе върху Украйна, и като остане само димящ кратер, да стане ясно и за слепите, че или Украина е нападнала русия, или Украйна сама бомбардира народа си. Ау, колко съм умен!!! Чекам Нобел за мир.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Мисля си, че не всички ще се съгласят с Вас.
24.09.2022 20:00
vmir написа:
Украйна си прати ядрените оръжия в русия, следователно по-справедливо ще е да задължат русия да ги изсипе върху Украйна, и като остане само димящ кратер, да стане ясно и за слепите, че или Украина е нападнала русия, или Украйна сама бомбардира народа си. Ау, колко съм умен!!! Чекам Нобел за мир.


В ума ми се въртят Цветислава Гълъбова, шефка на лудница, Слави Василев, потомък на братя Василеви, Ив 69, Максилиан, Веинцивалери1951/Радостиналасса, Румен Радев, Виктор Орбан, Краваров/Говедаров55. Сигурно има и други, ама сега се не досещам кои са.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187073
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031