Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2022 20:43 - Блинкен не се поколеба да потвърди, че сега САЩ са водещият доставчик на втечнен природен газ за Европа
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
1



Как Русия ще отговори на взривяването на "Потоците", западните анализатори предлагат варианти   Необичайно предложение беше изразено от депутата от Държавната дума от "Единна Русия" Андрей Гурулев, който каза, че ако "Северните Потоци" бяха унищожени, тогава защо "някаква мръсна тръба от Норвегия до Полша работи"?   „Ако англосаксонците са решили да дегазират Европа, значи ние трябва да помогнем, това ще ни даде добър ефект“, каза Гурулев.  

image




yandex снимки На въпроса: "Ще го взривим ли?"   Депутатът отговори: „Защо да взривявате, някой се е преместил, някой се е удавил, ... всичко може да се случи, няма какво да се направи“.   И това твърдение вдигна много шум.   И това беше отговор на изявление на държавния секретар на Белия дом Антъни Блинкин, който по време на съвместна пресконференция с канадския външен министър Мелани Джоли говори за мотивите на САЩ и НАТО оти унищожаването на Северен поток.  

image




yandex снимки Блинкен не се поколеба да потвърди, че сега САЩ са водещият доставчик на втечнен природен газ за Европа, което позволява да се компенсират всички загуби на енергийни ресурси на фона на конфликта в Украйна.   И ако мислите, че Западът днес е много притеснен от газа, който изтича във водата, за околната среда, в името на която са решили да унищожат всички обичайни източници на енергия, тогава това изобщо не е така.   Европейците веднага разбраха, че не руснаците са взривили техните Потоци.  

image



yandex снимки И веднага щом това стана ясно на всички, основната тема, която завладя цялото медийно пространство, стана темата: "Как ще отговори Путин?"   По всички телевизии се чуват версии, една от друга по-екзотични, че Путин ще отговори на САЩ.   Всяко действие има реакция със същата сила, но противоположна по характер.   Газопроводи ли взривявате?   ДОБРЕ!   И така, преминаваме към ново ниво!   И сега западни експерти вече твърдят, че изобщо не е необходимо Путин да отговаря на взривяването на газопровод с изстрелване на ядрен заряд.   Гледайки Владимир Путин през всичките тези години, никой от западните анализатори не се съмнява, че Путин ще отговори, и това много боли.   Западните анализатори са уверени, че Путин вече знае точно кой и как е взривил газопроводите.   Би било хубаво, ако това беше вярно. Такова доверие в силата и съзнанието на нашия президент.  


image




yandex снимки Според една от версиите скоро светът ще чуе, че някой е взривил подводните интернет кабели на водещи западни компании.   Какво се случва, ако английските банки не могат да обменят информация с банките в Ню Йорк поне един ден?   И сега не останаха европейски анализатори, които да се съмняват, че курсът към унищожаване на европейската икономика е поет безвъзвратно и всякакви мисли за връщане  "назад" вече са невъзможни за Европа.   И Белият дом, както винаги, реши, че те са били най-умните и най-гениалните, когато са извършили саботажа. И буквално няколко часа след новината за взрива те седнаха и започнаха да броят бързите си печалби. Държавният департамент е в сладкото очакване на приходите си от доставките на LNG за Европа, както и от доставките на своите съюзници, като Катар.   И тук западните експерти се опасяват, че катарските фабрики могат да бъдат взривени от някакъв вид ирански дрон камикадзе или в резултат на удар от свръхзвукова ракета Kinzhal.   Като пример експертите дават непрекъснатите експлозии и пожари в заводи за LNG в САЩ.   А газопроводът Baltic Pipe през Дания до Полша заслужава специално внимание от експертите. Откриването на този клон съвпадна много странно с диверсията в Северен поток.  

image




yandex снимки Анджей Дуда при откриването обеща, че при някакъв случай щеподхвърли газ на европейците. Сякаш знаеше нещо.   „Оттук този газ може да отиде навсякъде, където е необходимо“, каза президентът Анджей Дуда.   Тоест Полша вече има свой хъб, но Германия остана без газ. В общи линии.    Путна торба


Тагове:   нет,   Теракт,   сп,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13351469
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК