Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2022 19:48 - При какви условия украинците са готови да живеят без светлина и топлина с години, оригинален съвет от кмета на Киев
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 1025 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кметът на Киев Виталик Кличко отново говори за факта, че жителите на украинската столица ще трябва да се подготвят за пълно спиране на тока и посъветва всички, които имат такава възможност, да се преместят в селото, където има дърва за огрев и печки.
Олена Зеленска даде интервю за телевизионния канал BBC и каза, че украинците са готови да страдат с години без светлина и топлина, но само ако имат реална перспектива Украйна да се присъедини към ЕС.   Зеленска каза, че миналата седмица е приключило социологическо проучване, в което украинците са били попитани: „Колко още могат да издържат без светлина и топлина?“   youtube И така, Зеленская твърди, че проучването показва, че повече от 90% от украинците са готови да издържат две или дори три години, ако видят перспективата за членство на Украйна в ЕС.   Зеленская не каза колко дълго тя лично и нейният съпруг и деца са готови да седят без светлина и топлина.   Поне в името на експеримента, госпожо президент, би се опитала да седи в двореца си без светлина и топлина.   Бих се опитала да сготвя храна за децата и мъжа ми без ток.   И защо точно днес такова интервю беше пуснато в масите?   Вероятно украинците са подготвени за това, че ситуацията няма да се промени нито след година, нито след две или три.   Вероятно ще стане, защото президентът на Украйна Пан Зеленски също даде интервю, този път за британското издание на Financial Times.   youtube И в това интервю Зеленски казва, че няма да спре, докато не върне всички земи, изгубени от Украйна, включително Крим.   „Трябва да върнем всички земи, защото бойното поле е пътят, когато няма дипломация и ако тези земи не могат да бъдат напълно върнати, военните действия просто ще бъдат замразени. И е въпрос на време те да се възобновят“, каза Зеленски .   Кремъл отговори на изявлението на Зеленски.   Прессекретарят на Владимир Путин Д. Песков каза:   „Изявлението на президента на Украйна за желанието да се върне Крим не с военни средства се възприема от руските власти като дискусия за отчуждаване на руска територия, но това е изключено.   Руският президент Владимир Путин също многократно подчерта, че въпросът с Крим е окончателно приключен.   На което Байдън многократно заявяваше, че никога няма да признае Крим за руски.   Но Байдън не е вечен и времената се менят и какво ни интересува мнението на Байдън. Крим винаги е бил, е и ще бъде руски.   Но кметът на Киев Виталик Кличко отново говори за факта, че жителите на украинската столица ще трябва да се подготвят за пълно спиране на тока и посъветва всички, които имат такава възможност, да се преместят в селото, където има дърва за огрев и печки.   youtube Ако нямате собствена селска къща, попитайте приятелите си, които имат такова жилище. По-забавно е да преживеете трудни времена заедно.   Е, тези, които нямат нито селска къща, нито приятели, кметът ги посъветва да се преместят в Европа.   Но преди това Виталик посъветва да се купят топли одеяла и свещи, но колкото по-студено става, толкова по-изострено е въображението на кмета.   И европейците се преместват в южните страни, в Египет, Тунис, Турция, Гърция и Тайланд.  

image



yandex снимки Експертите прогнозират, че всеки пети жител на Европа ще напусне дома си за зимата и ще се премести в по-топлите страни.   И тези топли страни сериозно очакват, че след една зима туристическата индустрия ще се възстанови до нивата отпреди пандемията.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13352951
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК