Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2022 21:12 - Американците към Зеленски: извади мръсните си ръчички от джобовете ни
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 984 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.12.2022 21:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Западът одобри нов пакет от помощ за Украйна, за да преживее  зимата, съобщава Breitbert.
Новината вбеси американските читатели.
„Нека Зеленски извади мръсните си ръчички от джобовете на нашите данъкоплатци“, пише един.
  Седемдесет държави и международни организации се подредиха на опашка на 13 декември, за да отпуснат допълнителен един милиард евро (1,1 милиарда долара) спешна зимна помощ за Украйна в отговор на лични молби на президента Володимир Зеленски да се помогне на страната му да преживее идващия студ.  
Обещанията за помощ дойдоха, когато Франция проведе масова среща в столицата си, за да обсъди какво може да се направи преди март, за да се осигури на Украйна вода, храна, енергия, медицински грижи и транспорт по време на обичайната студена зима в страната.  
Според Breitbart News парите идват в допълнение към милиардите, които вече са изпратени или се готвят да бъдат изпратени от световната общност в Киев.
  В същия ден, когато се проведе срещата в Париж, американски служители заявиха, че Белият дом е готов да одобри изпращането на ракетна батарея Patriot в Украйна, съгласявайки се със спешното искане на нейните лидери, отчаяно търсещи по-надеждни оръжия за отблъскване на руските ракетни удари.  
„Пейтриът“ ще бъде най-модерната зенитно-ракетна система, предоставяна от Запада на Украйна от началото на руската специална операция на 24 февруари.
  Представители на Белия дом и Пентагона заявиха, че продължаващото предоставяне на допълнителни способности за противовъздушна отбрана на Киев е приоритет и че доставките на системи за противовъздушна отбрана Patriot се разглеждат от известно време, първо съобщено от CNN.  
Освен това вече е създаден онлайн портал за изпращане на пари директно в Украйна, съобщава AFP.  
Дигиталната платформа, която лидерите на Г-7 обявиха в понеделник, ще позволи на Киев да изброи нуждите си и на международните донори да координират отговорите в реално време, като изпращат пари в брой.  
Подобна платформа съществува за военна помощ, която се договаря чрез срещи на западните съюзници на Украйна в американската военна база Рамщайн в Германия.   Автор: Саймън Кент  
Коментари на читатели:
Дез  
Господи, смили се, колко ще ни струва тази наша "прокси война", още повече, че явно Украйна губи, а не Русия!  
Луций Аней Сенека  
Разбира се, никой на Запад няма да види нито цент от тези пари отново. Всичко това е хвърлено необмислено в ямата за пари на Украйна (и в няколко джоба по пътя).   Демократите носят страдание в отговор на Луций Аней Сенека  
Не е вярно. Мнозина на Запад успяват да грабнат своя процент от тази помощ за Украйна.
  Луций Аней Сенека в отговор на Демократите носят страдание  
Наистина ли. Забравих за демократите и техния "Голям чичо".  
Ел Индио Мескалеро  
1,1 милиарда? Измислено число според математическата система на демократите. Без отговорност, независимо от сумата. Какво е 1 милиард, какво е 100 милиарда. Те няма да кажат на американските данъкоплатци реалните разходи. Между другото, какво стана с всички тези „осакатяващи“ санкции, които Байдън продължи да ни набива в гърлата?   Франц Янош  
Само запомни едно нещо. Това фиаско, което преживяваме, е пряк резултат от ДЖО БАЙДЪН. Войни, дълги безсмислени блокирания, инфлация, проблеми с веригата за доставки, растящи цени на горивата, криза с наркотици от фентанил, отворени граници за всички...
Джо Байдън направи всичко.
  downercows_80%  
Нашите военни викаха, че в сравнение с иракските ракети SKUD, системите за ПВО Patriot имат ефективност над 90%, по-късно заговориха за 50% с резерви. Но всъщност нивото на "надеждните" попадения беше само 25%.
Може да е по-високо за нисколетящи цели. Но и руснаците не са глупави - ще използват ракети за голяма височина.  
Фаетон  
И вие си спомняте атаките на хуситите срещу саудитските нефтени заводи. Колко от тези системи за ПВО Пейтриът имаше. И нито една свалена ракета на хуситите! Хуситите са постигнали 100% от резултата срещу американското оръжие! Освен това ракетите "Пейтриът" струват около десет пъти повече от руските крилати ракети.
Още по-проблематична е абсурдно ниската мобилност на системата за противовъздушна отбрана Patriot, дори по съветските стандарти. Това е, знаете, като "седяща патица", която е добра само за примамка.  
Жалкото аз  
Защо Зеленски се нуждае от толкова много ракети? Това е всичко, защото все още има много живи украинци. Той каза, че ще се бие до последния украинец!  
градове бегълци
  Това е кражба на Министерството на финансите на САЩ за прехвърляне на нашите пари от едно корумпирано правителство към друго корумпирано правителство.
  Джеймс Милър   Съчувствам на украинския народ. Но Украйна НЕ е демокрация. Това е тоталитаризъм, бандитизъм, олигархия и там е възможно всичките ни пари да попаднат в неподходящи ръце. И също ги виждаме да се връщат в Демократическата партия на САЩ и да се перат.

Обама направи нещо подобно със Solyndra/ американска компания за зелена енергетика, която бе финансирана от държавата с 1.6 млрд долара и банкрутира през 2011 г. - ИноСМИ/.  
Марк Хамилтън  
Глупаво е да мислим, че Русия е някакъв наш вечен враг. Всъщност Вашингтон поддържа сърдечни отношения с Москва до средата на 20 век. От гледна точка на истинските национални интереси, САЩ нямат много причини да се интересуват от съдбата на Украйна. Истината е, че ако нашето американско правителство не беше решило да превърне Русия във васална държава, нищо от това нямаше да се случи.
  Дейв
  Ето един прост факт за вас – Украйна инвестира в борсата за криптовалута FTX. Главният изпълнителен директор на FTX става донор номер две на американските демократи. Нищо лично, освен операция за пране на пари за Демократическата партия!   За свободата  
Нека Зеленски да извади мръсните си ръце от джобовете на американските данъкоплатци. Току-що приключихме 20 години войни, в които загинаха 7,4 хиляди американци и за какво точно? Време е САЩ да се погрижат за собствената си държава. Зеленски не е Джордж Вашингтон, той дори малко не прилича на него. Съединените щати не трябва да защитават онези, които забраняват опозиционните партии, затварят църкви и имат батальон с нацистки имена. Хиляди американци загинаха, за да победят нацизма. Те биха били ужасени да знаят, че подкрепяме хора като Зеленски. По-малката от двете злини все още е зло.
  Изгреви
  Не трябва да плащаме на украинците, за да се защитават. Това е техният военен конфликт и те се борят за това, което се нарича оцеляване. Ние ИЗОБЩО не трябва да им плащаме. Украйна не е американска територия, търговски партньор или съюзник.   Джон Бейкър в отговор на Изгреви
  Особено като се има предвид, че цялата тази каша е сътворена от НАТО!
  Изгреви в отговор на Джон Бейкър  
Това не е наш проблем. Нека Европейският съюз плати сметките за Украйна. Това е тяхна територия!
  surfinnonreality  
За всичко са виновни прекомерните амбиции и егоизъм на Зеленски. Ако не беше това, конфликтите отдавна щяха да бъдат решени с мирни преговори.
  д-р Хейууд Флойд  
Всъщност хората на Зеленски започнаха преговори още през февруари-март. Те основно се съгласиха с преразгледаната сделка Минск-2. Но Вашингтон се намеси и изпрати Борис Джонсън там, за да принуди украинците да се бият. Неоконсерваторите и неолибералите използват украинския конфликт като „прокси война“ и са напълно щастливи да я продължат до последния украинец.  
surfinnonreality  
Защо сега Путин би приел всякаква форма на ново споразумение от Минск? По същество Меркел каза, че споразуменията имат за цел да спечелят време за Киев да изгради армията си и че Западът и Украйна никога не са имали намерение да оставят руснаците в Донбас да гласуват за тяхното бъдеще. Меркел призна, че са преговаряли нечестно с Путин просто за да дадат шанс на Украйна да се укрепи, като по този начин са спечелили време за изграждане на собствена армия. Тя каза още, че по това време НАТО е билоэслабо  и не е могло  да окаже подкрепа на Киев в степента, в която го прави сега. Минските споразумения бяха подписани от Запада престорено, с цел само да имитират желание за разрешаване на конфликта в Донбас.
  𝗧𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗧𝗵𝗲𝗣𝘀𝗲𝘂𝗱𝗼-𝗦𝗰𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲™  
Слава на Украйна! Слава на кокаина!

  сержант Общ Ювенил  
Зеленски моли за пари само защото губи. Колко е похарчил безрезултатно?   Изгреви   Американските оръжия започват да се появяват на черните пазари по света. И точно тези видове и номенклатура, които се доставят в Украйна!   има смисъл   Колко още пари ще дадем на този лунатик убиец Зеленски с прякор „ДАЙТЕ!ДАЙТЕ!ДАЙТЕ!“? Тази корумпирана Украйна винаги е била известен "черен" търговец на оръжие .
  Морис*76*  
Америка затъва все повече в дългове и нашият винаги беззаконен Конгрес небрежно хвърля нашите трудно спечелени пари, изпращайки милиарди на корумпираното източноевропейско правителство и го подпомага в схеми за пране на пари.  
keithrj
  Нашите политици са подпомогнати от пълната липса на каквато и да е отговорност за тази многомилиардна помощ за Украйна. Затова те толкова искат този военен конфликт да се проточи за неопределено време. И няма да положат никакви усилия да го разрешат по мирен път!
  Брай
  С всичките луди пари, които хвърлихме в Украйна, отдавна трябваше да можем да оправим южните си граници и да направим нашите американски градове безопасни.   MAGAtime
  Никога няма да свърши... Зеленски има източник на финансиране, десетки/стотици милиарди идват в страната му и това ще бъде безкрайно финансиране за конфликта. Той няма причина да спира. Докато получава планини от долари, той ще продължи да се бори. Спрете потока от долари и това ще приключи незабавно. Но дори и да свърши някой ден...той ще иска десетки милиарди за "възстановяване" на Украйна. 
ИноСМИ


Тагове:   янки,   мрънкат,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13130824
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години