Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09 18:48 - САЩ откраднаха схемата с двойника на Путин: Разобличения от американската преса
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Днес
    image   ФОТО: CHRIS KLEPONIS - POOL VIA CNP/GLOBALLOOKPRES/EUROBANKS/SHUTTERSTOCK

Двойниците и клонингите на Владимир Путин са може би най-обсъжданата теория на конспирацията в света. Сега американските медии излязоха с ново разкритие, като всъщност откраднаха тази схема и я приложиха у дома. как? Прочетете за това в материала на Царград.

ИГОР ПШЕНИЧНИКОВ

И Байдън умря!

Немейнстрийм американското издание The People"s Voice направи сензационна публикация. В него се съобщава, че ролята на президента Джо Байдън се играе от двойник. Според изданието внучката на Байдън се е изпуснала, че дядо й е починал още през 2019 г. и е заменен от двоен актьор.

People"s Voice пише, че всички американци вече вярват, че "има нещо нередно с Байдън".

Дали Джо Байдън е просто още един компрометиран педофил, избран от глобалисткия елит да бъде марионетен лидер на западната демокрация, или се случва нещо още по-престъпно?

– пита изданието. Между другото, то многократно е публикувала мотивирани материали за принадлежността на много високопоставени американски служители, включително членове на семейство Байдън, Бил и Хилари Клинтън, Барак и Мишел Обама и много други известни американски политически фигури и функционери, към тайна секта на педофилите, която беше разкрита през 2016 г. в педофилски скандал, наречен Pizzagate, който бързо беше потулен от полицията. Но това е отстъпление. Побързайте към основното!

    image   НАРОДНИЯТ ГЛАС МНОГОКРАТНО ПУБЛИКУВА АРГУМЕНТИРАНИ МАТЕРИАЛИ ЗА ПРИНАДЛЕЖНОСТТА НА МНОГО ВИСШИ САЩЕСТВЕНЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО БАРАК И МИШЕЛ ОБАМА, КЪМ ТАЙНА ПЕДОФИЛСКА СЕКТА. СНИМКА: ZB PHOTOS/SHUTTERSTOCK

The People Voice посочва, че „членовете на собственото семейство на Байдън вече признават, че истинският Джо Байдън не е човекът, който взема решения в Овалния кабинет на Белия дом“. Или, за да перифразираме, този, който седи в Белия дом днес, не е Джо Байдън.

Днес трябва да попитаме: наистина ли е Джоузеф Р. Байдън или президентството на Байдън е една от най-големите измами в историята?

– пита изданието.

Дори собственото семейство на Байдън е нетърпеливо да го хвърли под автобуса. Дъщеря му Ашли наскоро го обвини, че я е малтретирал, когато е била дете... Синът му Хънтър го нарича "Педо Питър" зад гърба му. А сега внучката му казва, че той е починал през 2019 г. и оттогава се играе от актьор. ИИ вместо Байдън?

Изданието на практика твърди, че кукловодите на „дълбоката държава“ използват изкуствен интелект, за да създават видеоклипове на предполагаемите речи на Байдън. И няма реални изказвания на президента, това е изцяло „креативността“ на изкуствения интелект под ръководството на други хора. Като доказателство изданието цитира много забележими странности в два видеоклипа от речта на Байдън, които Белият дом пусна на 5 септември с разлика от няколко часа. Двата образа на Байдън са рязко различни един от друг. Двамата Байдън имат различен тен и различен цвят на очите, пише The People"s Voice. Но това дори не е основното. Изданието, публикуващо тези видеа, посочва, че на едно от тях Байдън не мига в продължение на 40 секунди, което е абсолютно невъзможно за жив човек.защото „нормалните хора мигат средно веднъж на всеки три до четири секунди“. Очевидна грешка на видео редактора.

„Глас народен” пише:

Бившият ръководител на камуфлажния отдел на ЦРУ, Джона Мендес, признава, че когато е работила за агенцията, те са разработили маски, които могат да се използват от актьори, за да играят ролите на важни хора в реалния живот. Мендес също намекна, че ЦРУ вече разполага с още по-напреднали технологии в тази област. Дълбок фалшив изкуствен интелект

Изданието пише, че за създаване на видеоизображение на Байдън се използва технологията за „дълбок фалшив изкуствен интелект“ (Deep Fake Artificial Intelligence или Deep Fake AI).

    image   ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ВИДЕОИЗОБРАЖЕНИЕ НА БАЙДЪН СЕ ИЗПОЛЗВА ТЕХНОЛОГИЯТА DEEP FAKE ARTIFICIAL INTELLIGENT (ИЛИ DEEP FAKE AI). СНИМКА: САМЮЕЛ КОРУМ – БАСЕЙН ЧРЕЗ CNP/GLOBALLOOKPRES

„Трябва да е много по-лесно да се контролират напълно фалшиви ИИ кукли, отколкото истински лидери, избрани от хората,” шегува The People’s Voice, „Благодарение на AI deep fake, те дори не трябва да използват един и същ актьор през цялото време.” И не е нужно актьорът да изглежда като човека, който трябва да бъде. Те просто заменят актьора и поставят електронен дълбок фалшификат в постпродукцията" (при монтажа на кадрите - бел. ред.).

Изданието отбелязва, че създаването на такива видеоклипове „зад кулисите“ на Белия дом е пуснато в движение.

Спомняте ли си видеото, което се предполага, че се е случило на моравата на Белия дом и показва нещо, което може да се опише само като фалшив микрофон? Или микрофонът беше истински, а Байдън фалшив?

– пита подигравателно „Глас народен“.

Проблеми със стари приятели?

Нека приключим с цитирането на The People’s Voice и да спекулираме. Оказва се, че името „Байдън“ по отношение на президента на САЩ трябва да се изписва в кавички. Напълно възможно е различните абсурди и странности, които се изливат от „Байдън“ почти на всяка крачка, изобщо да не са доказателство за неговата деменция. Това може да е и игра, за да се прикрие невежеството на двойника спрямо определени хора, които Байдън е познавал приживе. Следователно комуникацията на „Байдън“ със старите му познати може да изглежда леко или много странна за тези познати. Това обяснява защо „Байдън“ например може да не разпознае стари приятели и стари познати. В крайна сметка те не са членове на текущата му непосредствена работа и семеен кръг - онези хора, които двойникът е длъжен да познава и разпознава при среща.

    image   ДВОЙНИКЪТ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ В ДРУГИ СИТУАЦИИ, ПОЗНАТИ ОТ ПРОТОТИПА. СНИМКА: TIA DUFORT/GLOBALLOOKPRES

Двойникът може да не знае как да се държи в други ситуации, познати на прототипа. И затова поведението на „Байдън“ в импровизирани ситуации изглежда нелепо за всички. С други думи, тези зад Байдън са му причинили „деменция“, която може да бъде обвинявана във всичко. Вече насадената в целия свят аксиома, че „Байдън има деменция“ може да бъде страхотно и талантливо изпълнение на напълно здрав актьор, който играе слаб и луд старец, за да може да се изясни цялата абсурдност на поведението на „клиента“. приписва на неговата слабост.

На глупаците им е по-лесно

И всъщност е по-лесно да играеш някой, който нищо не разбира и не разпознава никого, отколкото някой, който наистина е тесен специалист в някаква област. За да направите това, вие сами трябва да сте специалист, например дипломат с владеене на три езика, кардиолог или талантлив художник. Тоест същото като прототипа. И вече не е лесно да играеш световноизвестна личност. По-лесно е да се правиш на глупак. От него няма търсене.

В контекста на нашата дискусия е време да зададем въпроса: защо съветниците и помощниците на президента го пускат пред обществото в такова абсурдно състояние? В края на краищата, с неограничени възможности и куп асистенти, автори на речи, имиджмейкъри и гримьори, можете да уредите „клиента“ да се появи публично по такъв начин, че никой да не разбере, че има деменция. Но изглежда, че деменцията на президента умишлено се излага на всички и не се крие по никакъв начин. И дори масовата преса си позволява да се смее за това. Със сигурност това не е окончателно и безвъзвратно да убеди всички, че президентът Байдън има „проблеми с когнитивното здраве“?

Харис тегли

И което е най-интересното: разкритията на немейнстрийм пресата се вписват идеално в това, което някои републиканци отдавна говорят по отношение на плановете на либералния истаблишмънт. Вече не веднъж беше обявено, че плановете на демократите са да доведат на власт не Байдън, а неговия вицепрезидент Камала Харис и да я направят президент като абсолютно зависим, нищожен и следователно послушен персонаж. Например бившият конгресмен Тулси Габард заяви това през юни по американския канал Fox News. Тя е вътрешен човек. Тя познава всички тънкости и интриги на "демократичния" истаблишмънт, тъй като доскоро беше заместник-председател на Националния комитет на Демократическата партия и член на Камарата на представителите на Конгреса.

    image   ХАРИС НЯМА ДА БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПЪРВИ НОМЕР, А СЕ ТРЯБВА ТЪРГ КАТО ДЖО, КОЙТО ЩЕ ИЗВЛЕЧЕ КАМАЛА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ОЛИМП НА ТРЕЙЛЪР. СНИМКА: КРИС КЛЕПОНИС/GLOBALLOOKPRES

Тулси Габард отвори кутията на Пандора , показвайки нови аспекти на американската „дълбока държава“.

Стратегията на DNC да гарантира, че демократическият естаблишмънт остава на власт, е да преизбере Джо Байдън, без значение колко е възрастен или способен, и след това да го принуди да подаде оставка или да се оттегли и да инсталира Камала Харис като президент.

- каза Тулси Хъбард.

Харис няма да бъде избрана сама за номер едно и ни трябва влекач като Джо, който да издърпа Камала до политическия Олимп с ремарке. Ето защо „Байдън“ все още не е „умрял“. Но със сигурност ще направи това веднага след като бъде преизбран за президент. И готово – Харис ще заеме стола си в Белия дом.

какъв е краят

Fox News отбелязва, че сега „демократите са фокусирани върху решаването на проблема с имиджа на Камала Харис“. Като вицепрезидент Харис се доказа като абсолютно некомпетентна. Дори тези мейнстрийм медии, които популяризираха „бизнес таланта“ на Харис по време на предизборната кампания през 2020 г., вече изразиха недоумение в началото на тази година как такъв некомпетентен човек може да бъде повишен на втората по важност държавна позиция в Съединените щати.

Сега отново има обрат на 180 градуса: Камала Харис отново е повишена на върха . Тя например беше изпратена в Джакарта за срещата на върха на ASAEN (заключила на 7 септември), за да й се придаде политическа тежест и значение. Пресата отбеляза, че Харис е говорил само осем минути по време на цялата среща на върха. Намек, че имиджмейкърите й наредиха да си държи устата затворена, за да не се повтори историята от миналата година, когато на същата среща на върха на АСЕАН Харис се обърка в собствените си думи и наговори глупости.

Е, на практика е известна датата, когато „Байдън ще умре“ и президент, по нареждане на „дълбоката държава“, ще бъде цветнокожата лесбийка Камала Харис, която напълно отговаря на доктриналните критерии на ултралибералните глобалистки сатанисти. Вярно, те все още трябва да елиминират Тръмп, който им пречи. Но това е друга история.Тагове:   артисти,   Ех,


Гласувай:
3Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 11337455
Постинги: 10817
Коментари: 17396
Гласове: 6431
Календар
«  Октомври, 2023  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Телегонията не съществува при бялата раса
3. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
4. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
5. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
6. Заземяването лекува възпалителните процеси
7. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
8. Душата, нейната генетика, потомците ни.
9. Връзката между българи и шумери
10. Реинкарнацията и генетиката
11. Раждането на тракийската азбука
12. На земята живеят четири вида човек
13. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
14. Американските бомби с обеднен уран
15. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
16. Енергоновата система на кръвта
17. Руският език не е руски, а български
18. Подслушват ли телефона ви?
19. Българският език - езикът на първите хора!
20. КОВИД - 19 и старите лекари
21. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
22. Ябълков оцет - мастер клас
23. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
24. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
25. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
26. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
27. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
28. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
29. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
30. Без САЩ комунизма нямаше да се роди