Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2023 15:10 - ЗАМЪРСЯВАНЕТО Е ПОТВЪРДЕНО: Установено е, че убожданията на Covid съдържат ДНК на зелена маймуна
Автор: radostinalassa Категория: Бизнес   
Прочетен: 701 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Имайте предвид, че Pfizer призна пред Европейската агенция по лекарствата (EMA), че знае за замърсяване с двойноверижна ДНК в своите флакони за инжектиране на COVID, но въпреки това ги пусна, защото можеше да се извлече голяма печалба от тях.




image
  •  
РЕКЛАМА „Ваксините“ иРНК (информационна РНК) за коронавируса Ухан (COVID-19), включително тези, произведени от Pfizer и Moderna, са заредени с токсини, които замърсяват човешката ДНК , според микробиолога Кевин Маккернан, бивш изследовател и ръководител на екип за Проект на MIT за човешкия геном.

 

 

Един основен замърсител, който McKernan идентифицира, са промоторите на маймунския вирус 40 (SV40), които са свързани с мезотелиоми, лимфоми и различни видове рак на мозъка и костите.

 

Между другото, SV40 е същият замърсител, използван във ваксините срещу полиомиелит, който проучване от 2002 г., публикувано в The Lancer, установи, че причинява неходжкинов лимфом, причинявайки до 50 процента от 55 000 нови случая на заболяването, диагностицирани всяка година.

 

Въпреки че различните методи за тестване, които McKernan използва, дадоха различни резултати по отношение на нивата на замърсяване във всеки флакон за инжектиране, той потвърди, че всички те все още показват замърсяване на нива доста над нормативните граници както в Съединените щати, така и в Европа.

 

От всички тествани проби, тази, която показва най-високите нива на замърсяване, достига 30 процента от съдържанието на флакона, което е просто изумително. (Свързани: Шиповите протеини в инжекциите срещу covid унищожават пътищата за възстановяване на ДНК на тялото , което улеснява растежа, разпространението и образуването на смъртоносни тумори на раковите клетки.)

 

Замърсителите на ДНК в инжекциите срещу COVID променят ли човешкия геном и причиняват ли постоянно, непрекъснато пиково производство на протеини в тялото?

Д-р Стивън Е. Гриър наскоро интервюира Маккернън за неговите открития, видеото от което е достъпно на уебсайта на Discern Report . Д-р Сухарит Бхакди също се появява във видеото, за да обясни допълнителни подробности за това какво означава това ДНК замърсяване за реципиентите.

 

И МакКернан, и Бхакди ясно показват във видеото, че SV40 е само един от многото различни замърсители, открити във флаконите за инжектиране на Covid. И според Гриър правителствата и фармацевтичните компании "са заблудили света в много по-голяма степен, отколкото се е знаело досега" по отношение на скритото присъствие на тези замърсители.

 

Една наистина страшна възможност с всичко това е голямата вероятност повечето от хората, инжектирани с тези замърсители, да претърпят промени в човешкия геном. Не само това, но телата им вероятно сега произвеждат постоянен, безкраен поток от смъртоносни пикови протеини, които „задействат имунната система да атакува собствените си клетки“.

 

По същество, според Маккернан, хората, които са убодени за COVID, са подложени на генетична модификация , което означава, че са се превърнали в ходещи, говорещи ГМО, изпълнени с автоимунни заболявания, които никога не могат да бъдат излекувани.

 

„Както е обяснено от McKernan, когато използвате типичен PCR тест, ще се считате за положителни, ако тестът открие вируса SARS-CoV-2, използвайки праг на цикъла (CT) от около 40“, пише още д-р Джоузеф Меркола за находки. "За сравнение, замърсяването на ДНК се открива при CT под 20."

 

„Това означава, че заразяването е милион пъти по-голямо от количеството вирус, което трябва да имате, за да получите положителен тест за COVID. „И така, тук има огромна разлика по отношение на количеството материал, който е там“, Маккернан казва."

 

Има вероятност, макар и много малка, всичко това да е случайно поради лош контрол на качеството. Може би фармацевтични гиганти като Pfizer и Moderna просто са пуснали тези неща в производство и са ги пуснали с пълна скорост , като не са успели в процеса да почистят крайните разтвори от замърсители.

 

По-лоша перспектива е възможността цялото това ДНК замърсяване да е умишлено като част от геноцидна кампания за обезлюдяване на планетата чрез „медицина“. Какво мислиш?

 

Имайте предвид, че Pfizer призна пред Европейската агенция по лекарствата (EMA), че знае за замърсяване с двойноверижна ДНК в своите флакони за инжектиране на COVID, но въпреки това ги пусна, защото можеше да се извлече голяма печалба от тях.

 

Последните новини за смъртоносните COVID инжекции можете да намерите на Vaccines.news .

 

Източниците включват:

 

DiscernReport.com

 

NaturalNews.com




Гласувай:
3



1. radostinalassa - Горките наивници...
03.06.2023 18:57
Не само това, но телата им вероятно сега произвеждат постоянен, безкраен поток от смъртоносни пикови протеини, които „задействат имунната система да атакува собствените си клетки“.
цитирай
2. radostinalassa - Чудя се дали вакцината вече има гени на...
04.06.2023 10:12
зелената еуглена или са и останали още от предците. Изтегли късата клечка заради късото си мозъче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13358354
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК