Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05 17:06 - Методология за разграничаване на расите по кръвта
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 104 Коментари: 0 Гласове:
0
Е. О. Манойлов,
научно медицинско списание "Медицински бизнес", 1925 г.

Въпросът за произхода на расите е толкова стар, колкото и въпроса за произхода на човечеството като цяло. Първият опит за класифициране на човечеството е направен през 17 век. от известния шведски натуралист Карл Линей в класическото си произведение "Системата на природата" (1740), където 4 разновидности се отличават по цвят на кожата: европейски, африкански, азиатски и американски.

  image

По-късно Блуменбах разделя човечеството според цвета на кожата, формата на черепа и типа коса и създава 3 основни човешки раси и 2 междинни. Резий през втората половина на 19 век. разделя хората на дългоглави и широкоглави, които от своя страна се подразделят на прогнати - с изпъкнала челюст и ортогнати - правоъгълни. Хискли и Хаскел разделят човечеството според формата на косата . Dunker (1889) го разделя според много характеристики (цвят на кожата, форма на косата, череп, нос и др.) на 13 основни раси, съдържащи 30 вида. И накрая, Хувър разделя човечеството на 3 основни раси: бяла, черна и жълта.

След кратък преглед на литературата преминаваме към нашето собствено изследване. Няма съмнение, че всички съществуващи раси, без изключение, са се кръстосвали помежду си. Но проблемът с расите и самото кръстосване ни стана ясен едва след като се запознахме със закона на Мендел и не е трудно да се докаже, че всички кръстосвания на народи са били подчинени на този закон.

За нас несъмнено е ясно, че при наличието на хормони, характеризиращи този или онзи пол, по аналогия трябва да има нещо конкретно расово и в кръвта на различни раси на човечеството. Това специфично вещество дава отпечатъка на дадена раса и служи за разграничаване на една раса от друга. И ако това е така, тогава неизвестното вещество в кръвта трябва да бъде открито по един или друг начин.

След много изследвания успяхме да намерим реакция, която отговаря на току-що зададените въпроси и дава възможност да се открият расови разлики в кръвта.
С оглед на факта, че еврейската раса има относително малко примеси, поради много причини ние избрахме еврейската раса, от една страна, и руската, от друга.

Както евреите, така и руснаците, и особено последните, бяха задълбочено разследвани от произхода на техните предци и бяха избрани само онези руснаци, чиито 3 от предците по бащина и майчина страна бяха истински руснаци, тоест не само в една религия . Кръв се взема от кубиталната вена и, ако е възможно, на същия ден и реакцията се извършва. От 1923 г. до 1 март 1925 г. изследвахме 1362 души, от които 380 евреи и 982 руснаци.

В края на 1923 г. вече бихме могли да използваме реагенти за идентифициране на евреи от руснаци по кръв. Искайки да проверим нашите експерименти и главно резултатите от тях, ние се обърнахме към някои научни институции и лица с молба да ни доставят еврейска и руска кръв при горните условия и е задължително на епруветките да е отбелязан само определен брой, без фамилно име и без обозначение на нацията. Много любезно откликнаха на молбата ни, за което сме искрено благодарни на всички тях. Бяха получени и изследвани общо 202 проби от посочените институции и лица.

Тази реакция изисква следните реактиви:

  • 1% алкохолен разтвор на метиленово синьо,
  • 1% алкохолен разтвор на крезил виолет,
  • 1,5% сребърен нитрат.
  • 40% солна киселина,
  • 1% разтвор на калиев перманганат.

Реакцията е следната: до 3 кубични метра. вижте негореща емулсия от червени топчета 3-5%, или можете директно в съсирека, добавете 3-4 пъти повече физиологичен разтвор и разбъркайте със стъклена пръчка, за да получите не съвсем плътна емулсия. Добавете една капка от първия реактив, разклатете, след това добавете 5 капки от втория реагент - разклатете отново, след това 3 капки от третия реагент - разклатете, 1 капка от четвъртия и накрая 3-8 капки от петия реагент.

Резултатът ще бъде правилен, ако течността в епруветката с еврейска кръв е по-бледа от тази на руската. Багрилото от крезил виолетово в еврейска кръв или почти напълно ще изчезне и ще остане синьо до синьо-зелен оттенък, докато на руски - част от крезил-виолетовото багрило ще остане неразтворено, обикновено се получава синьо-червеникаво оцветяване.

Считаме за необходимо да направим следната резервация: ясният резултат зависи единствено от добрите бои.

Както вече споменахме, нашите експерименти се провеждаха предимно с еврейска и руска кръв. По пътя разследвахме други нации: германци, китайци, естонци, финландци, поляци, арменци и др. По този начин има възможност да се разграничат други нации, но нямаме достатъчно материал, за да говорим с такава положителност, както ние да речем, за еврейската и руската нации.

След това изследвахме кръвта на хора, произлезли от смесени бракове, а именно: 12 случая - баща руснак, майка еврейка; 8 случая баща - руснак, майка - финландка; 23 случая - баща - руснак, майка - германец; 2 случая - баща - руснак, майка - татарин; 2 случая - баща - руснак, майка - арменка.

Въз основа на този материал можем само да отбележим, че при смесените бракове за деца, които са имали баща руснак и майка еврейка или арменка, окислителният процес при такива „руснаци“ е по-силен, отколкото при чисто руснаците и реакцията може да даде грешен отговор ; на същото място, където бащата е руснак, а майката е германка, финландка или татарин, окислителният процес протича по-бавно и следователно реакцията се различава малко от тази на чисто руските.

Въз основа на горното могат да се направят следните заключения:

  • Определянето на различни раси с кръвни реагенти в нашите случаи дава възможност да се направи разлика между еврейската и руската кръв.
  • Окислителният процес в еврейската кръв е по-бърз, отколкото в руската.
  • При криминалистичните изследвания тази реакция трябва да даде известни индикации; при смесените бракове реакцията към нашия материал дава индикации за влиянието на едната или другата раса.

Професор Е.О. Манойлов е руски лекар, един от първите, предложил алергичната теория на бронхиалната астма, основател и първи ръководител на Биохимичната лаборатория (1926-1942).Тагове:   реакция,   евреи,   Руси,


Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 5099339
Постинги: 6849
Коментари: 12156
Гласове: 4241
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Телегонията не съществува при бялата раса
3. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
4. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
5. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
6. Заземяването лекува възпалителните процеси
7. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
8. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
9. Душата, нейната генетика, потомците ни.
10. Връзката между българи и шумери
11. Реинкарнацията и генетиката
12. Чистотел - естествена химиотерапия
13. Раждането на тракийската азбука
14. Киевска Русия е древната България
15. На земята живеят четири вида човек
16. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
17. Геополитиката днес - Красимир Иванджийски
18. Чия колония сме - Канада, США, Германия, Австралия.
19. Американските бомби с обеднен уран
20. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
21. Енергоновата система на кръвта
22. Руският език не е руски, а български
23. Подслушват ли телефона ви?
24. Как се лекуват зъби?
25. Българският език - езикът на първите хора!
26. КОВИД - 19 и старите лекари
27. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
28. Тъма, мрак - тюрки
29. Ябълков оцет - мастер клас
30. 165 година е началото на българската народност - БАН