Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2021 17:06 - Методология за разграничаване на расите по кръвта
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 303 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Е. О. Манойлов,
научно медицинско списание "Медицински бизнес", 1925 г.

Въпросът за произхода на расите е толкова стар, колкото и въпроса за произхода на човечеството като цяло. Първият опит за класифициране на човечеството е направен през 17 век. от известния шведски натуралист Карл Линей в класическото си произведение "Системата на природата" (1740), където 4 разновидности се отличават по цвят на кожата: европейски, африкански, азиатски и американски.

  image

По-късно Блуменбах разделя човечеството според цвета на кожата, формата на черепа и типа коса и създава 3 основни човешки раси и 2 междинни. Резий през втората половина на 19 век. разделя хората на дългоглави и широкоглави, които от своя страна се подразделят на прогнати - с изпъкнала челюст и ортогнати - правоъгълни. Хискли и Хаскел разделят човечеството според формата на косата . Dunker (1889) го разделя според много характеристики (цвят на кожата, форма на косата, череп, нос и др.) на 13 основни раси, съдържащи 30 вида. И накрая, Хувър разделя човечеството на 3 основни раси: бяла, черна и жълта.

След кратък преглед на литературата преминаваме към нашето собствено изследване. Няма съмнение, че всички съществуващи раси, без изключение, са се кръстосвали помежду си. Но проблемът с расите и самото кръстосване ни стана ясен едва след като се запознахме със закона на Мендел и не е трудно да се докаже, че всички кръстосвания на народи са били подчинени на този закон.

За нас несъмнено е ясно, че при наличието на хормони, характеризиращи този или онзи пол, по аналогия трябва да има нещо конкретно расово и в кръвта на различни раси на човечеството. Това специфично вещество дава отпечатъка на дадена раса и служи за разграничаване на една раса от друга. И ако това е така, тогава неизвестното вещество в кръвта трябва да бъде открито по един или друг начин.

След много изследвания успяхме да намерим реакция, която отговаря на току-що зададените въпроси и дава възможност да се открият расови разлики в кръвта.
С оглед на факта, че еврейската раса има относително малко примеси, поради много причини ние избрахме еврейската раса, от една страна, и руската, от друга.

Както евреите, така и руснаците, и особено последните, бяха задълбочено разследвани от произхода на техните предци и бяха избрани само онези руснаци, чиито 3 от предците по бащина и майчина страна бяха истински руснаци, тоест не само в една религия . Кръв се взема от кубиталната вена и, ако е възможно, на същия ден и реакцията се извършва. От 1923 г. до 1 март 1925 г. изследвахме 1362 души, от които 380 евреи и 982 руснаци.

В края на 1923 г. вече бихме могли да използваме реагенти за идентифициране на евреи от руснаци по кръв. Искайки да проверим нашите експерименти и главно резултатите от тях, ние се обърнахме към някои научни институции и лица с молба да ни доставят еврейска и руска кръв при горните условия и е задължително на епруветките да е отбелязан само определен брой, без фамилно име и без обозначение на нацията. Много любезно откликнаха на молбата ни, за което сме искрено благодарни на всички тях. Бяха получени и изследвани общо 202 проби от посочените институции и лица.

Тази реакция изисква следните реактиви:

  • 1% алкохолен разтвор на метиленово синьо,
  • 1% алкохолен разтвор на крезил виолет,
  • 1,5% сребърен нитрат.
  • 40% солна киселина,
  • 1% разтвор на калиев перманганат.

Реакцията е следната: до 3 кубични метра. вижте негореща емулсия от червени топчета 3-5%, или можете директно в съсирека, добавете 3-4 пъти повече физиологичен разтвор и разбъркайте със стъклена пръчка, за да получите не съвсем плътна емулсия. Добавете една капка от първия реактив, разклатете, след това добавете 5 капки от втория реагент - разклатете отново, след това 3 капки от третия реагент - разклатете, 1 капка от четвъртия и накрая 3-8 капки от петия реагент.

Резултатът ще бъде правилен, ако течността в епруветката с еврейска кръв е по-бледа от тази на руската. Багрилото от крезил виолетово в еврейска кръв или почти напълно ще изчезне и ще остане синьо до синьо-зелен оттенък, докато на руски - част от крезил-виолетовото багрило ще остане неразтворено, обикновено се получава синьо-червеникаво оцветяване.

Считаме за необходимо да направим следната резервация: ясният резултат зависи единствено от добрите бои.

Както вече споменахме, нашите експерименти се провеждаха предимно с еврейска и руска кръв. По пътя разследвахме други нации: германци, китайци, естонци, финландци, поляци, арменци и др. По този начин има възможност да се разграничат други нации, но нямаме достатъчно материал, за да говорим с такава положителност, както ние да речем, за еврейската и руската нации.

След това изследвахме кръвта на хора, произлезли от смесени бракове, а именно: 12 случая - баща руснак, майка еврейка; 8 случая баща - руснак, майка - финландка; 23 случая - баща - руснак, майка - германец; 2 случая - баща - руснак, майка - татарин; 2 случая - баща - руснак, майка - арменка.

Въз основа на този материал можем само да отбележим, че при смесените бракове за деца, които са имали баща руснак и майка еврейка или арменка, окислителният процес при такива „руснаци“ е по-силен, отколкото при чисто руснаците и реакцията може да даде грешен отговор ; на същото място, където бащата е руснак, а майката е германка, финландка или татарин, окислителният процес протича по-бавно и следователно реакцията се различава малко от тази на чисто руските.

Въз основа на горното могат да се направят следните заключения:

  • Определянето на различни раси с кръвни реагенти в нашите случаи дава възможност да се направи разлика между еврейската и руската кръв.
  • Окислителният процес в еврейската кръв е по-бърз, отколкото в руската.
  • При криминалистичните изследвания тази реакция трябва да даде известни индикации; при смесените бракове реакцията към нашия материал дава индикации за влиянието на едната или другата раса.

Професор Е.О. Манойлов е руски лекар, един от първите, предложил алергичната теория на бронхиалната астма, основател и първи ръководител на Биохимичната лаборатория (1926-1942).



Тагове:   реакция,   евреи,   Руси,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13355846
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК