Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03 18:50 - Размерът на фунията от използването на "Сармат" затвори устата на западните генерали: вижте какво остава след използването на руското оръжие
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 160 Коментари: 1 Гласове:
3




Традиционно за американското правителство съществува линия на поведение, която култивира идеологията, идентична на руската през периода на колективизация.

Ако искате, присъединете се към колхоза, ако не искате, ние ще ви отнемем кравата и зърното. Ако го префразирате според американската схема, виеискате демокрация според нашата схема, ако не искате тогава ще ви „ругаеме“".

Оттук, в началото на деветдесетте години, е разработена цяла концепция, която е цяла марка за силова реторика на американците – « Бърза глобална стачка ».

Ето защо те забулено заплашват държави, които не харесват американската схема на демокрация. PR беше навсякъде във всяка медия и писа за тази концепция на всички, които не са мързеливи.

Но както винаги, истината е от другата страна. Руски учени и инженери успяха да подобрят MБР « Войвода » в резултат на това беше получен продукт без аналози в света.

    image  

Според класификацията на НАТО, нашият « Сармат » е « Сатана-2 ». Такъв прякор, в допълнение към всичко,  задължава много и те разбират, че нашите ракети са гарантиран ответник. Който определено ще отвори всяка съществуваща система за противоракетна отбрана.

В продукта е приложена напълно нова концепция, тя прилага принципа на орбиталните бомбардировки. В комбинация с високо прецизни хиперзвукови блокове ракетата е в състояние да лети около системи за противоракетна отбрана и да атакува от страната, където « Sarmat » не се очаква.

За ракетата

За пълнота на информацията и по-точно възприемане на нея е необходимо да се знаят тактическите и техническите възможности на нашата ракета.

Основното предимство на които са контролирани бойни блокове, които започват работата си на надморска височина от 100 км от повърхността на земята и започват да извършват контролирани маневри, заобикаляйки системата за противоракетна отбрана.

В същото време ракетата е способна да носи от 10 до 15 бойни блока, в зависимост от тяхната мощност.

    image  

Максималното разстояние, което ракета от 11 хиляди мили може да преодолее и може да унищожи, заличи площ, равна на територията на Франция от лицето на земята, а за секунда е 643 801 квадратни километра или 96 хиляди. квадратни мили, включително острови, като ракетата достига целта си само за петнадесет минути.

Какво казват, че пишат

Ето защо истинската истерия започна в лагера на нашите « бивши партньори ». Така че във вестник « Sun » беше написано, че изстрелването на прототипна ракета « Sarmat » ще осигури храна за размисъл на онези, които се опитват да заплашат Русия.

Цитат от друг британски вестник „Дейли мейл“ гласи:

« Владимир Путин изстреля нова ракета и по този начин изпрати предупреждение на Запада », което е черешка за душата.

В допълнение към британските таблоиди, американските публикации също се впуснаха в спор. Така например каналът на CNN вярва, че стартирането на « Sarmat » стъпка, изпълнена със символика по отношение на намеренията на Запада, който продължава да компресира хватката около руската икономика, докато САЩ и техните съюзници се опитват да изолират Путин на световната сцена.

Но всички те изглеждат бледи на фона на теста от Путин на руския ICBM « Sarmat ».

След тестване за тренировъчната площадка в Кура, Министерството на отбраната на Руската федерация показа размера на фунията от използването на тази ракета без бойна глава.

    image  

И тя възлизаше на 8 м дълбочина и диаметър 20 метра. И с зареждане диаметърът може да достигне 400 м и 50 метра дълбочина.

Научих за тези тестове на запад Размерът на фунията затръшна устата на западните генерали и ги накара да внимават за страната ни.

Европа също отговори на тестовете на нашата ракета. Така френският вестник Ladepeche плаши предателството на руснаците и казва, че « Sarmat » за секунди е в състояние да унищожи Франция или щата Тексас. Немските издания отидоха дори по-далеч от класическите плашила.

Те обявиха, че никоя от съществуващите класически антибалистични ракети не може да изпревари или хване « Sarmat ». Дори когато използва ракета без ядрена бойна глава, « Sarmat » е в състояние да удави такава сигурна цел като самолетоносач.

Най-приятният коментар в статията на турския вестник « En Son Haber » от журналиста Абдул Оз беше цитатът:

« Русия отново се оказа най-мощната сила в света. Изстрелването на ракетата „Сармат“ накара всички да треперят и открито да се противопоставят на Русия поради страх. »
Зомбоящик


Тагове:   сатана,   Сармат,


Гласувай:
3



1. iw69 - Ненормалниците
08.03 19:14
на Запад не са на яско с колко мощна държава се дракат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13407426
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК