Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03 18:02 - Очаквайки неочаквани печалби от вълна пациенти с рак, Pfizer наема огромен имот в Сан Диего за изследване и разработване на лекарства за рак
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 75 Коментари: 1 Гласове:
3



   

20.03.2024 г. / От Ава Грейс

          image  

Онкологичното подразделение на фармацевтичния гигант Pfizer нае огромен имот в Сан Диего като част от усилията си да се предефинира като мощна компания за лекарства срещу рак.

Това се случва на фона на забележимо увеличение на броя на хората, лекувани от рак през последните години, особено след глобалното разпространение на ваксините срещу коронавирус Ухан (COVID-19). (Свързани:  Страничен ефект от ваксината? Данните на швейцарския здравен застраховател показват 73% увеличение на хората, получаващи лечение за рак от 2020 г. )

Bloomberg News съобщи, че Pfizer се съгласи на 15-годишен лизинг за 230 000 квадратни фута в комплекса за науки за живота Torrey View в Silicon Beach, цитирайки изявление на предприемача Breakthrough Properties. Производителят на лекарства ще заема две сгради за изследвания и разработки в кампуса от 10 акра, който е пред завършване.

Според изявлението имотът предлага „висококачествена лабораторна инфраструктура“ заедно с конферентна зала за 400 души, гледка към океана и удобства в кампуса като фитнес център и игрище за туршия.

„Torrey View е идеален кампус за иновации“, каза изпълнителният директор на Breakthrough Properties Дан Белдегрун в изявлението от 15 март. „Breakthrough е горд да подкрепи онкологичния екип на Pfizer, докато те продължават да откриват и разработват терапии от следващо поколение.“

Изявлението не разкрива финансовите условия на лизинга. Но въз основа на данни от CBRE Group Inc. за средните искани наеми в района, общата сума за 15-годишната сделка ще бъде около 290 милиона долара.

Според CBRE договорът за наем на Pfizer е повече от два пъти по-голям от всяка сделка за наука за живота в района на Сан Диего през 2023 г. През тази година най-големият единичен наемател беше производителят на комплекти за медицински тестове Acon, който взе 97 162 квадратни фута недвижимо пространство.

Компанията добави, че Сан Диего е един от най-големите центрове за научни изследвания в областта на живота след Бостън и района на залива на Сан Франциско. Търсенето на офиси обаче се забави през 2023 г., тъй като финансирането на рисков капитал намаля.

Отклоняването на Pfizer от продуктите на коронавируса Ухан (COVID-19) към лекарствата за рак идва в решаващ момент. Базираната в Ню Йорк фармацевтична фирма се опитва да засили настроенията на инвеститорите, след като акциите й паднаха с повече от 40 процента през 2023 г. Това доведе до изтриване на над 100 милиарда долара от пазарната стойност на Pfizer.

Pfizer преминава към онкологични лекарства след COVID-19

Според CNBC Pfizer залага на лекарства за рак, за да си възвърне позициите след тежка година, белязана от бързия спад на бизнеса му с COVID-19. Придобиването на производителя на лекарства за рак Seagen за 43 милиарда долара доказва, че е готово да се справи с COVID-19. С продуктовата линия Seagen, включена в Pfizer, последният е готов да произведе най-малко осем лекарства за рак до 2030 г. и 60 различни експериментални лекарства в процес на подготовка. (Свързано:  НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: Пфайзер НАМИШЛИРА НАУЧНИ ПРОУЧВАНИЯ, насърчи употребата не по предназначение на своето лекарство за епилепсия Neurontin, за да постигне целите за продажби .)

Някои анализатори обаче отбелязаха, че може да отнеме няколко години, докато някои от лекарствата за рак на Pfizer в среден етап на развитие покажат основни данни от клинични изпитвания и станат по-малко рискови. Но не става дума само за наркотици; Съществуващото онкологично портфолио на Pfizer също е изправено пред известен конкурентен натиск.

Приходите от хитовото лекарство за рак на гърдата Ibrance и лечение на рак на простатата Xtandi, които Pfizer споделя с Astellas Pharma, са намалели през последната година. Очаква се и двете лекарства да загубят пазарна изключителност през 2027 г.

Освен това Pfizer разочарова Уолстрийт миналата година с неудовлетворителното пускане на нова инжекция с RSV, хапче за отслабване два пъти дневно, което не успя в клиничните изпитания и прогноза за 2024 г., която не оправда очакванията. Компанията стартира програма за съкращаване на разходите на стойност 4 милиарда долара, съкращавайки стотици служители и съкращавайки разходите си за научноизследователска и развойна дейност.

Посетете BigPharmaNews.com за повече истории за Pfizer.

Гледайте това видео за ваксините срещу COVID-19 на Pfizer, съдържащи токсична и канцерогенна ДНК .

 

 

Това видео е от канала на Rick Langley на Brighteon.com .



Тагове:   рак,   бизнес,   Пфайзер,   факсини,


Гласувай:
3



1. icansing - За да разберат хората повече
25.03 18:49
за ИЗМАМАТА "лечение на рака" трябва да четат Julius Hackeltal !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13385219
Постинги: 11685
Коментари: 18503
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК