Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04 19:57 - ТРАКИ И БЪЛГАРИ - ЕДИН И СЪЩ НАРОД
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 616 Коментари: 9 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

„ТРАКИЙСКИЯТ НАРОД, СЛЕД ИНДИЙЦИТЕ, Е НАЙ-МНОГОЧИСЛЕН. АКО ТОЗИ НАРОД СЕ НАМИРАШЕ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕДНО ЛИЦЕ ИЛИ АКО ИМАШЕ МЕЖДУ ТРАКИЙЦИТЕ ЕДИНОДУШИЕ, ТО ТОЗИ НАРОД БИ БИЛ НЕПОБЕДИМ И НАЙ-СИЛЕН ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ“ Херодот


Според Владикин, траките имали следните войски:

1. Балканска - 200 000 пехота и 15 000 кавалерия.

2. Карпатска - 200 000 войници

3. МалаАзия - 100 000 „по-стари от египтяните“ Херодот

4. Кимерийска - 100 000 войници

5. Македонска - 40 000 войници

ОБЩО - 655 000 войници.

Рим има 180 000 войници (30 легиона)

Самото население не може да се изчисли, но показателно е че при Александър Македонски всички тракийски царе се събрали под знамената му и победили Египет и цяла Азия, които страни траките владели 270 години до нашествието на римляните.

Нашата официална наука твърди, че „коренното” население на Балканите е било избито от траките, които нахлули от север 3000г.пр.Хр. Били номади, неорганизирани, нецивилизовани, безписмени и диви горски жители, избивали се постоянно едни друг. После римляните дошли и траките, както били „най-многочисленият народ на света”, така внезапно „изчезнали”, без да оставят следа в „славянския облик” на днешните българи. На Балканския полуостров се настанило голямото неорганизирано и слабо развито „славянско море”, командвано от малката орда диви прабългари, срещу които византийският император изпраща цялата си войска и флот.

Не е ли странно - днешните гърци били наследници на старите гърци, днешните румънци - на старите даки, днешните албанци - на старите илири, сърбите - на трибалите, днешните македонци - на старите македонци (според македонизма), днешните турци - на троянците (според днешната турска "наука":), а днешните българи нямали нищо общо с най-многобройния народ на античността - траките, които живеели по нашите земи, но изчезнали малко преди да дойдат на конете си пришълците "прабългари". Този безмислен шаблон е упорито налаган от науката през целия XX век . На мястото на българите се представят два никога несъществували народа - "прабългари" и "траки". За да е кашата пълна, към тях се прибавя още едно изкуствено име - "славяни". По тази странна рецепта кашата се разбърква във вълшебното гърне на "Великото преселение на народите" и от него изплуват причудливи резултати - коренните обитатели на нашите земи "изчезват" и на тяхно място се появява "славянско море" заквасено с "прабългарска" мая.

Сравнението на тракийски и старобългарски артефакти показа, че не е имало никакво заселване на чужденци през VII-ми век, а хора от балкански произход са освободили родната си земя. Аспаруховите бойци са имали материална култура, която e била присъща за траките, т.е. на север и на юг от река Дунав живели едни и същи хора.

КАК ТРАК ЗАМЕНЯ БЪЛГАРИН. Думите "трак, траки" на древногръцки означават "див, суров човек". Все едно, да се приеме, че за 500 години не е имало българи, а "гяури" или "рая". Българският народ, един от най-старите народи на света не е пришълец тук, нито е измирал. Званията "траки", "славяни" и "прабългари" са книжни термини.

Поръчано от ЕС международно генетично изследване на Y-хромозоми, ДОКАЗВА, че БЪЛГАРИТЕ са ЕДИН ОТ НАЙ ДРЕВНИТЕ НАРОДИ В ЕВРОПА! ВСЕКИ ПЕТИ БЪЛГАРИН Е С ГЕН НА 7800 ГОДИНИ, НЯМАЩ АНАЛОГ НИКЪДЕ В СВЕТА! Този уникален хаплотип се предава само от баща на син. Тези мъже са кръвни потомци на местно население, живяло по земите на днешна България още от VІ хилядолетие пр.Хр. - векове преди времето на траките, сочено от официалната наука! Но и векове след тях! И това мъжко население през цялото това време никъде не се е преселвало, нито е влизало в сексуален контакт с жени от народи, живеещи извън Балканите.

"За нас изконното население на българските земи са траки и в този смисъл ги приемаме за прабългари, вие като народ сте 49 на сто траки." - това заяви за “Труд” от Цюрих директорката на швейцарския Институт по генетика “Игенеа” Аманда Фелбер. Т.е. „траки“ генетично е равно на „прабългари“ - един народ с 2 имена, вместо просто българи.

Аспарух не е завладявал нови територии, завърнал се е в прародината. "Мадари" на сродните с прабългарския език санскрит и хинди означава Отечество/ Прамайка. Така се казва и един от първите градове построени от кана Аспарух.

5% е славянския ни ген, 1.5% е тюркския.
60% българи са с ген от средиземноморската група MEDITERRANIAN. Сред гърците той е 40%. Това е обяснимо, тъй като гърците/данайците са пришълци от Африка и Египет едва отпреди 3 500 г.пр.Хр. и се смесили с местните българи.

 Александра Делова

https://www.facebook.com/Bulgaria.Makedonia.Trakia/photos/a.422494771416857/780818182251179/?
Гласувай:
3
11. dobrodan - Делова да ходи да пържи мекици, предлагам й съвсем официално.
19.04 21:38
Има си писмени източници, има си археологични свидетелства.
На другото му казват "ухание в мрака" и "бред сивой кобьiльi".
Тези мъже са кръвни потомци на населението, което от земите на днешен Иран е тръгнало в много посоки.
Върви ли иманярството, госпожо Делова, как е?
За жените нищо не каза? Дето гените им тръгват от Индия насам......
Авееейййй?
цитирай
2. radostinalassa - За Индия недей да мислиш
20.04 13:57
Там е имало касти.Може да са хубави и черни, но са тъпи като галоши.
цитирай
3. radostinalassa - Дай поне някакви аргументи, за да -....
20.04 14:15
я обориш. мързи ли те?
цитирай
4. radostinalassa - ти не си виждал Ведите, но в тях пише....
20.04 14:23
че не бива да вземаме черен човек в къщата си. Тези, които са престъпвали това са били изгонвани от племето. Чатна ли ?
цитирай
5. dobrodan - Аргументи съм дал на корем.
20.04 18:11
За справка - "Ето какво конкретно казва Теофилакт Охридски, византийският архиепископ на Цяла България: “.... когато тоя народ (аварите) се изтегли, дойде друг, още по-беззаконен и свиреп, така наречените българи, от скитските предели; той като премина през реката, наречена Истър (Дунав), дойде като тежък бич, изпратен от Бога върху западните краища (на империята). Те не познаваха името на Христа и със скитското си невежество служеха на Слънцето, Месечината и други звезди. Имаше и такива, които принасяха жертва (на или без на ?) кучета. Дотолкова се беше помрачило тяхното безумно сърце, че почитаха тварите, вместо техния творец. И понеже покриха цялата илирска страна, старата Македония, дори до града Солун и част от старата Тракия, именно около Боруй (Стара Загора), казвам и Филипопол (Пловдив), както и планинските до тях местности, те се настаниха като същински жители на тая страна”.

Има не достатъчно, ами предостатъчно такива. Ей ти го надписът на Пресиян, тоже:
"На многото българи от Бога архонтът Персиан изпрати капхан Исбул, като му даде войски и ичиргу боила и кана боил колобъра и капханът срещу смоляните.............
Който и да търси истината, Бог вижда, който и да лъже, Бог вижда. На християните българите направиха много добрини.

И християните ги забравиха, но Бог вижда."

Какви траки, какви пет лева......
Наскоро също попаднах на един тракоман. Казвам му, чети? Не, няма да чета, казва. Щяло било тежко да стане :)! Пак му говоря: има писано, има това, има еди какво си, има.... Не, тука сме от 33000 години :):):)! Питам, как ги сметна? Млъкна и замина.
Е ТЕ С ТАКИВА ДИВОТИИ СЕ БОРЯ И НЯМА ДА СПРА.
ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, НА ТАЛАЗИ ЛЪЖИ.
ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА. А ти си играй по гайдата му, щом ти харесва. Знаеш, че мога да го оборя това абсолютно всеки път.
Радостина, не напразно пиша за иманярството. Станало е държавна политика, щото убави пари, ама мноо убави пари падат, ама. Колко е изнесено, а още колко има?!
Въпросът е: ние къде сме в цялата работа?
цитирай
6. radostinalassa - Нали това пиша, че траките са...
20.04 18:39
българите? Те са тарки по името на боговете си.
На нежните гърци са им се сторили жестоки.
Нали знаеш кои мъже стават нежни? Или да обяснявам?
цитирай
7. dobrodan - Не, не са българите. Те са си племена.
20.04 19:51
В по-ново време стават народи. Когато са дошли гърците, са си били просто племена.
Българите са дошли като народ. И са ДОШЛИ, подчертавам. Както може би си обърнала внимание, знакът, който наричаме български - IYI - се ползва от Монголия до Франция.
Това всичкото все траки ли са? Или пък българи?
Не.
Все повече се убеждавам, че значението "джимъ" или йомъ, йоме - което намирам за може би най-правдоподобното за него - е останало от праисторически времена.
Има една деликатна подробност - то не тръгва от Тракия. Началото е отпреди Шумер. Така че, лекинко с траките. Имаме общ произход с тях, както и не знам още колко народа могат да заявят съвсем същото.
цитирай
8. radostinalassa - Има три раси
20.04 20:03
С 30 хаплогрупи.
Белите са съвместими помежду си. Не дават метиси, които постепенно се израждат, като най - напред намалява броя на мъжете. При потопа преди 5500 г. българите са се разселили в 3 посоки.

А според тебе кой е живеел тук, ако не са били българите? Жълтите? Или негри?
цитирай
9. dobrodan - Ако разровиш повечко, ще видиш, че преселения има неведнъж към Индия, така да го кажа, и от Индия насам.
20.04 20:12
Това са посоки на движение, а кои точно народи са участвали в тях - историята мълчи.
Идвали са и откровени азиати насам, и чистокръвни негри, и какво ли не.
Преди кой потоп се разселват българите :):):) и откъде се разселват?
Бъди по-конкретна....ако можеш :).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 5761950
Постинги: 7326
Коментари: 12778
Гласове: 4508
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Телегонията не съществува при бялата раса
3. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
4. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
5. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
6. Заземяването лекува възпалителните процеси
7. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
8. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
9. Душата, нейната генетика, потомците ни.
10. Връзката между българи и шумери
11. Реинкарнацията и генетиката
12. Раждането на тракийската азбука
13. Киевска Русия е древната България
14. На земята живеят четири вида човек
15. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
16. Геополитиката днес - Красимир Иванджийски
17. Чия колония сме - Канада, США, Германия, Австралия.
18. Американските бомби с обеднен уран
19. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
20. Енергоновата система на кръвта
21. Руският език не е руски, а български
22. Подслушват ли телефона ви?
23. Българският език - езикът на първите хора!
24. КОВИД - 19 и старите лекари
25. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
26. Ябълков оцет - мастер клас
27. 165 година е началото на българската народност - БАН
28. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
29. Защо мълчите, господа лекари?