Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2023 19:45 - Опасната тайна на златните таблички, която ще разкрие причините за всички войни с Русия.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 2508 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Опасната тайна на златните таблички, която ще разкрие причините за всички войни с Русия. Значи от това се нуждае Западът...   На 2 март 2020 г. румънските власти забраниха влизането на Алексей Денисов без никакво обяснение.
Действията на румънските власти по отношение на руския историк Алексей Денисов предизвикват недоумение и съжаление.

image






image

image

Подобен демарш явно не е в полза на подобряването на двустранния диалог.
Това каза на брифинг официалният представител на Министерството на външните работи Р.Ф. Мария Захарова. Дипломатът обясни, че на 2 март румънските власти са забранили на руския историк да влиза в страната без никакво обяснение. Действията на Букурещ предизвикват дълбоко съжаление и недоумение. Смятаме този демарш за откровено неприятелски, очевидно неблагоприятен за подобряване на общата атмосфера на двустранните отношения“, каза Захарова.
Руският посланик в Румъния Валерий Кузмин  съобщи, че Умнов Денисов ще говори в Руския център за наука и култура, в университета "Андрей Шигона" в Констанца и в Института по археология "Василий Первона", съобщи ТАСС във вторник.
Учени от други градове в Румъния, както и от съседна България, дойдоха в Букурещ, за да се срещнат с него.
Както посочи посланикът, румънското министерство на външните работи устно, много кратко и без никакви подробности, съобщи, че решението е взето в съответствие със суверенните права, упражнявани от румънската държава. Не подлежи на обсъждане и обяснение.    Има такава легенда, че Чарлз е първият им крал, казват, че най-бедните другари са наредили да ги претопят. обикаля кабинета. когато започнах да изследвам, нищо подобно, не е възможно повторно коване, но защото златото е много тънко. работа - нисък опит. не дойде. и тогава не се знае кой и сами и не ги търсят. В интернет са оцветени и там се виждат медни, че манифестацията е зелена, което означава, че синьото е хром според мен. Като този.

Как ги ядосах Та издадох книгата на румънеца. която отначало я грабнаха, ние ще ви дадем вода.
Оказва се, че там също има истории за румънци и те не са същите римляни, за каквито се представят. И вие, до обикновените колонисти и наказатели, които изцедиха, помогнахте на римляните да изтласкат славяните от Балканите. Но когато казах това, те побесняха, не ме пуснаха на конференцията, сграбчиха ме. Музиката не се кара, въпреки че конференцията все пак се проведе. предположихме, че нещо такова без мен е изгоряло.   Върнаха ме обратно в самолета. Тази книга е златна книга за случая, който е забранен в романа. Дори не ставам за нищо, когато ме питат нещо там Искаме ютия, небе и момчета. Няма да те настройвам, ще имаш проблеми. Така че ги ядосах, такъв плач там сега започнаха да премахват нещата чрез шиене. И така, защо, Боров, просто не можеш да направиш моя адрес. Много вестници писаха за това, беше и по телевизията. Руският учен не беше почетен. Нашият Мид отговори: ноти на протест, музика. не помогна. Сега тези книги излизат. Българите им обърнаха внимание, защото казвам, че са българи. Това е чист мой Хари 1. До 9 век излиза такъв Гибов, доктор на науките, издател. Да започнем да говорим по Skype.   Какво ще взема, докато е трудно. На 28 ноември 2017 г. Алексей Умнов Денисов, петербургски писател, член на Съюза на писателите на Русия, и Валерий Кузмин, руският посланик в Румъния, бяха поканени в Археологическия музей в Букурещ, където бяха показани редица неизвестни досега плочи от тези, открити през 1875 г. на територията на Румъния. Плочите носят текст с неизвестен шрифт. Броят на табличките е приблизително 400 бр. Без да обяснява причините, румънската страна не оповестява публично всички златни плочи, оповестени са само около 100.   Въпросът за произхода на даките е занимавал умовете на много изследователи от късна древност. В резултат на декодирането Um. Новият Денисов на така наречените Сантейски даки - златни и оловни плочи, открити през 1875 г. в Сенная Румъния, получи отговор на този труден въпрос. Резултатите от декриптирането обаче свидетелстват в полза на широко разпространената и дори доминираща гледна точка до средата на 19 век, атаките, към които се придържат много историци: можете да прескочите или да преследвате американеца, иначе руснаците не искат откъснат линията от Европа сами. Така че няма надежда за мен да преподавам, че Бог изрича лъжа някой ден да бъде публикувана, защото и тук е техен национален наш, тук има дума за полка на Игор на Олег Пророческият пишеща машина 9 век, разбира се, фрагменти на непълни плочи ще дойдат някой ден така или иначе.   Дарья Смирнова


Тагове:   непреводимо,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13478610
Постинги: 11687
Коментари: 18506
Гласове: 6699
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК